Cerium - avenue

Van € 49,00 p/m2 voor: € 15,00 p/m2 MEENEEMPRIJS
Laatste meters!
Dit product, in het aantal strekkende meters, is verkrijgbaar bij:
TCN Wijchen 53,36 m2
 • Authentiek
 • Tcn 15 jaar garantie
 • Flex
Cerium click flex PVC-vloeren hebben een natuurlijke uitstraling met een voelbare structuur. Deze 'virgin' PVC is zeer geschikt voor vloerverwarming. In de vloerstroken is glasvezel verwerkt die zorgt voor een hoge stabiliteit. Ook voor thuis in de badkamer een goede keuze. Met de Cerium haal je een hoge kras- en slijtvaste vloer in huis. Leverbaar in meerdere kleuren. Gebruik: intensief gebruik en intensief commercieel gebruik.

Andere kleurmogelijkheden

Details
Montage
Bestelinformatie

Eigenschappen

Productnaam CERIUM
Productnummer 1305904
Kleur Avenue
Materiaaldikte 5,00 mm
Breedte 190,00 mm
Lengte 1.210,00 mm
Slijtlaag 0,35 mm
Groef VLAK
Kliksysteem FLEX
Structuur AUTHENTIEK
Brandnorm Bfl-s1
Garantie
Garantie project
TCN 15 jaar
TCN 5 jaar

De vakbekwame montageservice van Tapijtcentrum Nederland

In ons jarenlange bestaan hebben we enorm veel ervaring en een ongekend vakmanschap opgebouwd. Onze vakmensen kunnen de meest specialistische projecten aan en garanderen je een perfect gemonteerde vloer. Laat de montage dus maar aan ons over!

Online bestellen in 3 stappen

Bij Tapijtcentrum Nederland kun je eenvoudig online bestellen. Na het klikken op ‘online bestellen’ krijg je een scherm met gegevens die van belang zijn voor je bestelling. Hier kun je de productkosten berekenen en binnen 3 stappen is je bestelling verwerkt.

Productprijzen

Alle getoonde verkoopprijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief transportkosten. We hebben het altijd over productprijzen! Houdt hierbij rekening met eventuele extra kosten die ontstaan door een ondervloer, plinten of profielen en verwerking. Onze adviseur zal je hierover telefonisch informeren.

Makkelijk betalen

Bij Tapijtcentrum kun je altijd eenvoudig betalen. Dit kan vooraf met een overboeking, per PIN in één van onze winkels of bij onze monteurs als zij de producten bij je thuis komen monteren. Bekijk voor meer informatie onze voorwaarden.

Geschikte ondervloeren

Het ultieme comfortabele gevoel? Leg dan je tapijt op ondertapijt. Door het ondertapijt voelt het een stuk zachter aan en gaat je tapijt een stuk langer mee. Daarnaast dempt ondertapijt het geluid en isoleert het nog beter. Er zijn diverse kwaliteiten van ondertapijt, hoe beter de kwaliteit des te meer comfort je hebt.

Bekijk alle ondervloeren
Umbrisol
 • Super stabiel
 • Vloerverwarming geschikt
 • Hoge densiteit
Zavel
 • Allround ondervloer
 • Vloerverwarming geschikt
 • Dampdicht
Fusiet
(platen)
 • Egaliserend vermogen
 • Geluidsisolerend
 • Hoge drukbelasting
Lutem
 • Egaliserend vermogen
 • Geluidsisolerend
 • Hoge drukbelasting

Ruime keuze in bijpassende plinten

Naast het kiezen van de juiste ondervloer zorgt een nette afwerking voor een perfect eindresultaat! Het kiezen van de juiste plinten is daarom erg belangrijk. Tapijtcentrum Nederland helpt je graag bij het kiezen van bijpassende plinten.

Bekijk alle plinten
Platte plint
Systeem plint
Folie plint
Whiteline plint

Advies en informatie

Tapijtcentrum Nederland heeft al meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van vloeren en raamdecoratie. Daardoor beschikken we over kennis die we graag met je willen delen. Informatie over onze producten en eigenschappen van onze materialen bijvoorbeeld. Ook helpen we je graag met het kiezen, monteren en onderhouden van je vloer en/of raamdecoratie.

Dé formule van Tapijtcentrum
© 2018 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp: twee ons communicatie Realisatie: Blue Dragon
© 2018 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp: twee ons communicatie
Realisatie: Blue Dragon

Ook wij gebruiken cookies op onze siteMeer weten?