Elemental

Ben je op zoek naar een duurzame, praktische en natuurgetrouwe PVC-vloer van hoge kwaliteit? Bekijk dan zeker ons aanbod met exclusieve Elementen Dryback vloeren.

Visgraat PVC

Hongaarse punt PVC

Laatste meters PVC

Filteren
Prijs
16 van 214 weergegeven

Alles in één

Van advies tot en met realisatie

  • Inclusief meting en opleverrapport
  • Vloerinspectie en legplan
  • Product inclusief styling advies
  • TCN productgarantie en 1 jaar extra garantie op montage
16 van 214 producten weergegeven

Laatst door jou bekeken

Elemental

Onze specialisten staan voor je klaar

Uiteraard allemaal van de topkwaliteit die je van Tapijtcentrum Nederland mag verwachten. Twijfel je over je keuze of welke Elemental Dryback vloer het beste matcht met jouw woonwensen en woonstijl? Je bent van harte welkom in één van onze winkels. Onze specialisten staat hier dagelijks klaar om je te helpen in de zoektocht naar de juiste PVC-vloer. 

Elemental Dryback PVC met een houtlook uitstraling

Met trots introduceren wij ons exclusieve aanbod PVC vloeren, genaamd Elemental Dryback. Het assortiment bestaat uit de nieuwste trendkleuren, authentieke kenmerken en gedetailleerde afwerkingen. Precies wat je van een nieuwe generatie PVC vloer mag verwachten. Karakteristiek aan deze vloeren is de realistische, natuurgetrouwe uitstraling. Zo bestaat de HELOS collectie uit zes houtsoorten in populaire kleuren. Zodra je deze collectie zelf ziet, ervaar je meteen dat deze vloeren bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Mocht er een houten vloer op je verlanglijst staan, zet dan maar direct een Elemental Dryback vloer van de HELOS collectie erop. 

PVC als alternatief voor een natuurgetrouwe stenen vloer

Twee andere collecties binnen ons Elemental Dryback assortiment zijn TERROS en CENTUROS. Beide PVC-tegels met een realistische uitstraling zoals natuursteen heeft. Deze collecties verlenen zich bij uitstek als je op zoek bent naar een PVC vloer met de looks van beton, industriële gietvloer of stenen vloer. De vierkante en rechthoekige vormen geven elke woonruimte een rustige uitstraling, maar dragen ook bij aan de ruimtelijkheid. En welke vorm je ook kiest, onthoud dat vierkante tegels vaak nét wat tijdlozer zijn en rechthoekige tegels juist zorgen voor een moderne afwerking. 

Van een Elemental Dryback vloer kun je lang genieten

Onze Elemental Dryback vloeren zijn duurzaam geproduceerd en bedoeld om een leven lang van te genieten. Wist je bijvoorbeeld dat deze PVC vloeren voorzien zijn van een vuilbestendige en onderhoudsvriendelijke toplaag? Extra slijtvast dus! Daarnaast is elk Elemental Dryback product geschikt voor plaatsing over een bestaande tegelvloer of vloerverwarming. Kortom, genoeg redenen om te kiezen voor deze hoogwaardige PVC vloer! En uiteraard hoef je deze prachtige vloer niet zelf te leggen, maar nemen de specialisten van Tapijtcentrum Nederland het werk vakkundig voor je uit handen. Klinkt goed? Kom naar één van onze woonwinkels en laat je adviseren over onze Elemental Dryback pvc vloeren. 

Alles in één

Van interieuradvies tot en met realisatie...
Wij doen alles voor vloeren en ramen.