Fermium - mystico

€ 29,95 p/m2 Inclusief montage*
Op voorraad
  • Rustiek
  • Tcn 15 jaar garantie
  • Vlak
De Fermium is een lijmkwaliteit Flex PVC vloer met een ruim assortiment aan kleuren. De authentieke voelbare houtstructuren geven deze vloer een levensechte uitstraling. Warme landelijke kleuren, industriële tinten maar ook stoer vergrijsde dessins die helemaal passen in dé kleurtrend van nu. Kies je kleur en geef je huis een eigen identiteit waar jij je in thuis voelt. Gebruik: intensief gebruik en normaal commercieel gebruik.

Andere kleurmogelijkheden

Details
Montage
Bestelinformatie

Eigenschappen

Productnaam FERMIUM
Productnummer 1306710
Kleur MYSTICO
Materiaaldikte 2,00 mm
Breedte 187,00 mm
Lengte 1.227,00 mm
Slijtlaag 0,30 mm
Groef VLAK
Kliksysteem VLAK
Structuur RUSTIEK
Brandnorm BFL-S1
Garantie
Garantie project
TCN 15 jaar
TCN 5 jaar

De vakbekwame montageservice van Tapijtcentrum Nederland

In ons jarenlange bestaan hebben we enorm veel ervaring en een ongekend vakmanschap opgebouwd. Onze vakmensen kunnen de meest specialistische projecten aan en garanderen je een perfect gemonteerde vloer. Laat de montage dus maar aan ons over!

Online bestellen in 3 stappen

Bij Tapijtcentrum Nederland kun je eenvoudig online bestellen. Na het klikken op ‘online bestellen’ krijg je een scherm met gegevens die van belang zijn voor je bestelling. Hier kun je de productkosten berekenen en binnen 3 stappen is je bestelling verwerkt.

Productprijzen

Alle getoonde verkoopprijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief transportkosten. We hebben het altijd over productprijzen! Houdt hierbij rekening met eventuele extra kosten die ontstaan door een ondervloer, plinten of profielen en verwerking. Onze adviseur zal je hierover telefonisch informeren.

Makkelijk betalen

Bij Tapijtcentrum kun je altijd eenvoudig betalen. Dit kan vooraf met een overboeking, per PIN in één van onze winkels of bij onze monteurs als zij de producten bij je thuis komen monteren. Bekijk voor meer informatie onze voorwaarden.

Je flex PVC verlijmen? Laat je adviseren in de winkel!

Wil je een extra stille vloer? Komt de vloer op een begane grond waarbij het beton droog is en heb je vloerverwarming? Dan is het verlijmen vanje vloer de beste optie. De voordelen van een verlijmde vloer:

  • Is stiller dan een losse vloer
  • Je vloer ligt strakker
  • Heeft minder werking

Ruime keuze in bijpassende plinten

Naast het kiezen van de juiste ondervloer zorgt een nette afwerking voor een perfect eindresultaat! Het kiezen van de juiste plinten is daarom erg belangrijk. Tapijtcentrum Nederland helpt je graag bij het kiezen van bijpassende plinten.

Platte plint
Systeem plint
Folie plint
Whiteline plint

Advies en informatie

Tapijtcentrum Nederland heeft al meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van vloeren en raamdecoratie. Daardoor beschikken we over kennis die we graag met je willen delen. Informatie over onze producten en eigenschappen van onze materialen bijvoorbeeld. Ook helpen we je graag met het kiezen, monteren en onderhouden van je vloer en/of raamdecoratie.

© 2018 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp: twee ons communicatie
Realisatie: Digitics

Ook wij gebruiken cookies op onze siteMeer weten?