Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m xx maand, bekijk de voorwaarden.

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Goedkoop PVC

Als je geïnteresseerd bent in een PVC vloer, ben je vast op de hoogte van de fijne eigenschappen van dit materiaal. Zo staat PVC er bijvoorbeeld bekend om dat het een hoge slijtvastheid en geluiddempende werking heeft.

Sale PVC

Hout structuur PVC

Laatste meters PVC

Filteren
Prijs
16 van 211 weergegeven

Alles in één

Van advies tot en met realisatie

  • Inclusief meting en opleverrapport
  • Vloerinspectie en legplan
  • Product inclusief styling advies
  • TCN productgarantie en 1 jaar extra garantie op montage
+15

Flex pvc vloeren Europium - Milano

€ 59,95 p/m2 Actie montage*
16 van 211 producten weergegeven

Laatst door jou bekeken

Goedkope PVC

Goedkoop en duurzaam

PVC is erg handig wanneer je een druk huishouden hebt en de vloer tegen een stootje moet kunnen. Binnen ons aanbod goedkoop PVC vind je gegarandeerd een mooi exemplaar dat ook nog eens past binnen jouw budget én woonstijl. Uiteraard staan onze specialisten daarnaast klaar voor je in de winkel om je te voorzien van een passend advies!

Duurzaam, praktisch én betaalbaar: PVC-vloeren

We zien ze steeds vaker terug in interieurs: PVC-vloeren. Deze kunststof vloeren zijn populair vanwege de natuurlijke uitstraling en het feit dat ze lang meegaan. Bovendien is PVC door velen geliefd omdat het van sterk materiaal gemaakt is, weinig onderhoud nodig heeft én natuurlijk erg stijlvol oogt.

Er bestaan twee soorten PVC-vloeren: een ‘plak’ variant en een ‘click’ variant. Het verschil is dat je bij click PVC een onderlaag nodig hebt, terwijl je de vloer bij plakken direct aanbrengt op de vloer. Nog een voordeel van PVC is de geluiddempende werking - met een extra ondervloer versterk je dit nog meer.

Goedkope PVC-vloeren met diverse diktes

Welke PVC-vloer is geschikt voor mijn woning? Het kiezen van de juiste dikte is afhankelijk van de ruimte. Wanneer een kamer vaak belopen wordt en je bijvoorbeeld spelende kinderen en huisdieren hebt, is een dikke laag tussen 0,55mm en 0,70mm ideaal. Dit geldt vooral voor ruimtes zoals een woonkamer.

Plekken zoals de zolder en kelder - waar je over het algemeen niet vaak komt - hebben een dunnere laag nodig. Denk hierbij aan een dikte van ongeveer 0,20mm. Vraag gerust om meer advies van onze specialisten als je er zelf niet uitkomt.

De beste PVC-vloeren vind je bij Tapijtcentrum Nederland

Wie een kijkje neemt in ons assortiment zal zien dat je met PVC-vloeren veel kanten op kunt gaan. De decoratieve laag die wordt toegepast op de vloer is van zeer hoge kwaliteit. Hierdoor worden vloeren geproduceerd die moeiteloos een houten- of betonlook nabootsen.

In ons ruime aanbod vind je ook PVC-vloeren met verschillende patronen, waaronder een visgraat PVC-vloer. En dit allemaal voor een betaalbare prijs. Onze goedkope PVC-vloeren zijn namelijk niet alleen erg mooi, maar ook ideaal voor elk budget. Het laten leggen van een PVC vloer vraagt om de nodige expertise, een klusje dat onze vakmannen graag voor je uit handen nemen.

Alles in één

Van interieuradvies tot en met realisatie...
Wij doen alles voor vloeren en ramen.