Hout structuur PVC

Er is wat ons betreft niets zo mooi als een vloer met houtnerf. Bij Tapijtcentrum Nederland vind je daarom een mooi assortiment met PVC vloeren, waarin een realistische houtstructuur is verwerkt.

Elemental PVC

Visgraat PVC

Laatste meters PVC

Filteren
Prijs
16 van 207 weergegeven
+15

Flex pvc vloeren Europium - Tradition

€ 59,95 p/m2 Actie montage*
+1

Flex pvc vloeren Arizonium - Farm grey

€ 59,95 p/m2 Actie montage*
+2

Flex pvc vloeren Atlantium - Ardeche

€ 69,95 p/m2 Actie montage*
+2

Flex pvc vloeren Atlantium - Chiaro

€ 69,95 p/m2 Actie montage*

Alles in één

Van advies tot en met realisatie

  • Inclusief meting en opleverrapport
  • Vloerinspectie en legplan
  • Product inclusief styling advies
  • TCN productgarantie en 1 jaar extra garantie op montage
+15

Flex pvc vloeren Europium - Beech

€ 59,95 p/m2 Actie montage*
+15

Flex pvc vloeren Europium - Misty grey

€ 59,95 p/m2 Actie montage*
+15

Flex pvc vloeren Europium - Milano

€ 59,95 p/m2 Actie montage*
16 van 207 producten weergegeven

Laatst door jou bekeken

Hout structuur PVC

De voordelen van PVC

Met PVC haal je een slijtvaste en geluiddempende vloer in huis mét de looks van een echte houten vloer. Eigenlijk een win-win situatie! Bekijk hieronder ons aanbod of kom langs in één van onze woonwinkels voor een deskundig advies van onze specialisten!

De voordelen van een houtlook PVC-vloer

Een houtlook PVC-vloer staat garant voor veel woonplezier. Niet alleen haal je een sfeervolle vloer in huis, maar je hoeft ook niet diep in de buidel te tasten. Onze PVC-vloeren zijn namelijk veel goedkoper dan echt hout, terwijl je niet tot nauwelijks het verschil ziet.

Een houtlook PVC-vloer beschadigt niet snel, want de vloeren beschikken over een slijtvaste topcoating. Wanneer je een keer wat eten of drinken morst kan dat dus amper kwaad. Bovendien is het reinigen van een PVC-vloer zo gepiept. En ga je in de toekomst verhuizen? Geen probleem, want een klik PVC-vloer kun je prima hergebruiken.

Een PVC-vloer is geschikt voor elke ruimte in huis

Een houten PVC-vloer geeft je woonkamer een gemoedelijke en warme sfeer. Maar wist je dat dit type vloerbedekking ook prima past in andere kamers? Dit maakt PVC in tegenstelling tot een echte houten vloer veelzijdig. Omdat het materiaal sterk én vochtbestendig is, past dit uitstekend in de keuken en badkamer.

Dankzij de antislip laag glijd je niet uit. Nog een groot verschil met houtnerf is de manier waarop PVC reageert op temperatuurwisselingen. Natuurlijk hout kan kromtrekken of door aanwezig vocht gaan beschimmelen, daar heb je bij PVC-vloeren geen last van. Kortom, wel de lusten van een houtlook vloer, zoals het populaire eikenhout of visgraat, maar niet de lasten.

Dé trend van het moment: een visgraat vloer van PVC

De prachtige visgraat vloer is here to stay. Kies je voor een visgraat legstijl, dan haal je zonder twijfel een bijzondere eye-catcher in huis. Grote kans dat je bij het zien van deze trend ook meteen verkocht bent. Helaas betaal je voor een echte houten visgraatvloer vaak de hoofdprijs, iets wat niet iedereen zich kan veroorloven.

Gelukkig bieden wij ook budgetvriendelijke visgraat PVC-vloeren aan die precies dezelfde stijlvolle uitstraling hebben. Ook goed om te weten: de meeste vloeren leggen we gratis, inclusief het egaliseren van je vloer. Hierdoor ben je nog goedkoper uit!

 

Alles in één

Van interieuradvies tot en met realisatie...
Wij doen alles voor vloeren en ramen.