Indium - ambiance

Van € 49,95 p/m2 voor: € 17,50 p/m2 MEENEEMPRIJS
Laatste meters!
Dit product, in het aantal strekkende meters, is verkrijgbaar bij:
TCN Wijchen 41,52 m2
  • Rustiek
  • Tcn 15 jaar garantie
  • Vlak
De Indium is een lijmkwaliteit flex vloer. Gemaakt van homogene 'virgin' PVC met een hoge vormvastheid. Geschikt voor zeer intensief gebruik. Door de sterke krasbestendige toplaag zijn deze vloerstroken namelijk zeer slijtvast. De mooie brede planken zijn vloerverwarminggeschikt. Leverbaar in eigentijdse kleuren. Gebruik: intensief gebruik en zwaar project gebruik.
Details
Montage
Bestelinformatie

Eigenschappen

Productnaam INDIUM
Productnummer 1305509
Kleur Ambiance
Materiaaldikte 3,00 mm
Breedte 235,00 mm
Lengte 1.227,00 mm
Slijtlaag 0,55 mm
Groef VLAK
Kliksysteem VLAK
Structuur RUSTIEK
Brandnorm Bfl-s1
Garantie
Garantie project
TCN 15 jaar
TCN 5 jaar

De vakbekwame montageservice van Tapijtcentrum Nederland

In ons jarenlange bestaan hebben we enorm veel ervaring en een ongekend vakmanschap opgebouwd. Onze vakmensen kunnen de meest specialistische projecten aan en garanderen je een perfect gemonteerde vloer. Laat de montage dus maar aan ons over!

Online bestellen in 3 stappen

Bij Tapijtcentrum Nederland kun je eenvoudig online bestellen. Na het klikken op ‘online bestellen’ krijg je een scherm met gegevens die van belang zijn voor je bestelling. Hier kun je de productkosten berekenen en binnen 3 stappen is je bestelling verwerkt.

Productprijzen

Alle getoonde verkoopprijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief transportkosten. We hebben het altijd over productprijzen! Houdt hierbij rekening met eventuele extra kosten die ontstaan door een ondervloer, plinten of profielen en verwerking. Onze adviseur zal je hierover telefonisch informeren.

Makkelijk betalen

Bij Tapijtcentrum kun je altijd eenvoudig betalen. Dit kan vooraf met een overboeking, per PIN in één van onze winkels of bij onze monteurs als zij de producten bij je thuis komen monteren. Bekijk voor meer informatie onze voorwaarden.

Je flex PVC verlijmen? Laat je adviseren in de winkel!

Wil je een extra stille vloer? Komt de vloer op een begane grond waarbij het beton droog is en heb je vloerverwarming? Dan is het verlijmen vanje vloer de beste optie. De voordelen van een verlijmde vloer:

  • Is stiller dan een losse vloer
  • Je vloer ligt strakker
  • Heeft minder werking

Ruime keuze in bijpassende plinten

Naast het kiezen van de juiste ondervloer zorgt een nette afwerking voor een perfect eindresultaat! Het kiezen van de juiste plinten is daarom erg belangrijk. Tapijtcentrum Nederland helpt je graag bij het kiezen van bijpassende plinten.

Bekijk alle plinten
Platte plint
Systeem plint
Folie plint
Whiteline plint

Advies en informatie

Tapijtcentrum Nederland heeft al meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van vloeren en raamdecoratie. Daardoor beschikken we over kennis die we graag met je willen delen. Informatie over onze producten en eigenschappen van onze materialen bijvoorbeeld. Ook helpen we je graag met het kiezen, monteren en onderhouden van je vloer en/of raamdecoratie.

Dé formule van Tapijtcentrum
© 2018 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp: twee ons communicatie Realisatie: Blue Dragon
© 2018 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp: twee ons communicatie
Realisatie: Blue Dragon

Ook wij gebruiken cookies op onze siteMeer weten?