Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m xx maand, bekijk de voorwaarden.

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Woonkamer PVC

Een vloer van PVC is uitermate geschikt als vloerbekleding voor de woonkamer. Door de geluiddempende eigenschap en hoge slijtvastheid is deze krachtpatser opgewassen tegen intensief gebruik.

Visgraat PVC

Elemental PVC

Laatste meter PVC

Filteren
Prijs
16 van 211 weergegeven
+4

Flex pvc vloeren Victorium - Dimgrey

€ 69,95 p/m2 Actie montage*

Alles in één

Van advies tot en met realisatie

  • Inclusief meting en opleverrapport
  • Vloerinspectie en legplan
  • Product inclusief styling advies
  • TCN productgarantie en 1 jaar extra garantie op montage

Flex pvc vloeren Spartanium - Silvergrey

€ 74,95 p/m2 Actie montage*
+4

Flex pvc vloeren Erbium new - Rhino

€ 69,95 p/m2 Actie montage*
+2

Flex pvc vloeren Atlantium - Cardiff

€ 69,95 p/m2 Actie montage*
+1

Flex pvc vloeren Arizonium - Farm grey

€ 59,95 p/m2 Actie montage*
+10

Flex pvc vloeren Ontarium - Charcoal

€ 54,95 p/m2 Actie montage*

Flex pvc vloeren Vermontium - Desert

€ 69,95 p/m2 Actie montage*
16 van 211 producten weergegeven

Laatst door jou bekeken

Woonkamer PVC

Een ruim assortiment

Bij Tapijtcentrum Nederland vind je een ruim assortiment met PVC vloeren, welke geschikt zijn voor diverse woonruimtes én woonstijlen. Door de praktische voordelen van dit type vloer, maar ook de mooie dessins en afwerkingen als een natuurlijke houtnerf is het een populaire keuze voor vloerbekleding. Nieuwsgierig? Bekijk dan hier alvast ons aanbod!

Wat is een Flex PVC vloer?

Tegenwoordig lijkt een vloer van Flex PVC erg veel op een houten vloer, maar niets is minder waar. PVC staat voor Polyvinylchloride en is gemaakt van kunststofmateriaal. Ondanks dat het gemaakt is van kunststof is het een uitzonderlijk sterk product. Dit komt doordat de vloer bestaat uit diverse lagen. Wanneer de vloer goed wordt onderhouden kan deze tot 25 jaar meegaan. PVC vloeren zijn in verschillende diktes beschikbaar. Ons advies luidt: hoe intensiever het gebruik, des te groter de dikte moet zijn. Voor de woonkamer zou dit ongeveer neerkomen op een toplaag van 0,55mm. 

Dit heeft een PVC vloer te bieden

Een vloer van PVC is hartstikke veelzijdig. Naast eerdergenoemde voordelen is PVC ook uitstekend te combineren met vloerverwarming. Bovendien hoef je je niet meteen zorgen te maken als er geknoeid wordt. Dit type vloerbekleding is waterbestendig en dat maakt het reinigen van een Flex PVC vloer appeltje-eitje. Vanwege de vele voordelen liggen de prijzen van PVC gemiddeld hoger dan bijvoorbeeld laminaat of vinyl. Gelukkig krijg je bij ons de bezorging, montage en het stylingadvies er gratis bij. Daarnaast hebben we regelmatig mooie PVC vloer aanbiedingen. 

Ga voor een PVC vloer in de woonkamer

Bij het kiezen van een vloer voor in de woonkamer is het belangrijk om een aantal punten in je achterhoofd te houden. Je brengt er veel tijd door, dus natuurlijk moet het sfeervol zijn. Maar de vloer moet ook bestand zijn tegen het veelvuldig gebruik. Vooral wanneer je spelende kinderen en huisdieren hebt of weleens een feestje geeft. Goed nieuws: een PVC vloer is tegen vrijwel alles opgewassen! Wil je ook zo’n fijne én praktische vloer in huis halen? Breng dan een bezoek aan één van onze 21 winkels of maak een afspraak bij jou aan huis.

Alles in één

Van interieuradvies tot en met realisatie...
Wij doen alles voor vloeren en ramen.