Gordijnen op maat kopen? - Tapijtcentrum Nederland

GORDIJNEN

GORDIJNEN VOOR ELK TYPE INTERIEUR

Met raamdecoratie maak je jouw interieur pas echt compleet. Want, zoals je misschien al weet: de juiste raambekleding – of dat nu gordijnen, vitrage of in-betweens zijn – versterkt de stijl van je inrichting én de sfeer in huis. Maar raamdecoratie is meer dan alleen decoratief. Zo heeft een gordijn ook functionele eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan gordijnen, die zorgen voor de nodige verduistering, zonwering, privacy, warmte-isolatie en geluiddemping.

Ieder huis heeft zijn eigen stijl. En elke woonstijl heeft zijn eigen unieke kenmerken. Dat weten wij als geen ander. Daarom vind je bij Tapijtcentrum Nederland een enorm breed assortiment gordijnen, op maat én kant-en-klaar. Sterker nog: wij hebben de grootste keuze in raambekleding van Nederland. Er is dan ook altijd een gordijn, vitrage of in-between bij ons te koop, die perfect past bij jouw stijl en je interieur helemaal afmaakt.

GORDIJNEN KOPEN? BIJ ONS VIND JE DE GROOTSTE KEUZE IN RAAMDECORATIE

Onder de merknaam Eurogordijn heeft Tapijtcentrum Nederland een imposante collectie kant-en klare en op maat gemaakte gordijnen te koop. Van klassieke raamdecoratie, verduisterende gordijnen, zonwerende vitrages en jaloezieën, tot rolgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, in-betweens en nog veel meer. Wat je woonstijl ook is, met onze raambekleding geef je dé ‘finishing touch’ aan je interieur. Hieronder vind je een kleine greep uit ons assortiment.

VERDUISTERENDE GORDIJNEN

Scherm de binnenwereld af van de buitenwereld, met verduisterende gordijnen van Tapijtcentrum Nederland. Een verduisterend gordijn zorgt niet alleen voor de nodige privacy, maar voegt ook sfeer en warmte toe aan je interieur.

VITRAGE

Ook vitrages bieden de nodige privacy. Tegelijkertijd zorgen deze dunne gordijnen voor voldoende lichtinval en zicht naar buiten. Met een vitrage van Tapijtcentrum Nederland creëer je gegarandeerd de juiste ambiance in elke woonruimte.

IN-BETWEENS

In-between gordijnen brengen rust en sfeer in de woning. Dit type gordijn biedt meer privacy dan een vitrage en maakt het gebruik van een overgordijn overbodig. Een harmonie van licht en ruimte in iedere ruimte, dáár zorgen in-betweens voor.

VITRAGE OF GORDIJNEN OP MAAT LATEN MAKEN

De keuze voor een type gordijn of vitrage is heel persoonlijk. Daarnaast is het belangrijk dat alle kenmerken van de raambekleding, zoals de stijl, kleur, gordijnstof, maat en het dessin, bij jouw interieurstijl passen. Daarom verzorgt Tapijtcentrum Nederland ook maatwerk. Bij ons kun je dan ook alle soorten in-betweens, vitrages en gordijnen op maat laten maken.

Ontwerp eenvoudig je eigen gordijn: speel met verschillende designs, kleuren, gordijnstoffen en afwerkingen, om tot de best passende raamdecoratie te komen. Onze gordijnspecialisten gaan vervolgens het ontwerp uitwerken tot op maat gemaakte gordijnen , die perfect passen bij de stijl van je interieur.

RAAMDECORATIE LATEN PLAATSEN

Ook het plaatsen van raambekleding kun je aan ons overlaten. Met een team van gekwalificeerde monteurs zorgen wij voor een perfecte montage van jouw gordijnen (op maat of kant-en-klaar), zodat je er nog jarenlang plezier van hebt. Nog een voordeel: bij een bestelling vanaf € 500,00 is onze montageservice helemaal gratis.

GOEDKOPE GORDIJNEN BESTELLEN? ONTDEK AL ONZE ACTIES!

Wist je al dat je bij Tapijtcentrum Nederland goedkope gordijnen kunt kopen? Natuurlijk ben je bij het bestellen van alle in prijs verlaagde raamdecoratie verzekerd van onze vertrouwde kwaliteit, service en garantievoorwaarden. Dus neem vooral een kijkje bij onze gordijnacties , als je van plan bent om een nieuw gordijn te kopen. Van raambekleding dagdeals tot langlopende acties op diverse gordijnen, vitrages, in-betweens en overige collecties; er zit altijd wel een goede aanbieding tussen. Bestel je gordijn snel, want OP = OP!

Dé formule van Tapijtcentrum