Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 31 mei 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Tapijtcentrum Nederland biedt je een ruime keuze aan grastapijt dat bijna niet van echt te onderscheiden is. Van compacte, waterdoorlatende kwaliteiten tot super zacht, comfortabel kunstgras met extra veerkracht. Verkrijgbaar in zowel 4 als in 2 meter breed.

Onze grastapijten zijn hét onderhoudsvriendelijke en betaalbare alternatief voor natuurgras. Laat je informeren in één van onze winkels.

ONZE COLLECTIE BESTAAT ONDER ANDERE UIT:

ARUBA

De kwaliteit Aruba is een onderhoudsvriendelijke kunstgras kwaliteit met noppen aan de onderzijde voor een goede afwatering, ideaal voor uw balkon. Ook verkrijgbaar op 2 meter breed.

Prijs (p/str. meter): € 39,00

 

Vanaf €9,75 P/M2
Meer informatie

BALI

De kwaliteit Bali is een compacte waterdoorlatende kunstgras kwaliteit. De egaal groene kleur geeft deze kwaliteit een luxe uitstraling en de noppen aan de onderzijde maken de Bali zeer geschikt voor harde ondergronden. Ook verkrijgbaar op 2 meter breed.

Prijs (p/str. meter): € 59,00

 

Vanaf €14,75 P/M2
Meer informatie

CELEBES

De Celebes is een luxe en compacte kunstgras kwaliteit. Die door zijn volle uiterlijk zeer goed past op uw balkon en terras. Ook verkrijgbaar op 2 meter breed.

Prijs (p/str. meter): € 79,00

 

Vanaf €19,75 P/M2
Meer informatie

DOMENICA

De compacte Domenica is de topper uit de compacte serie. Deze robuuste kwaliteit heeft een hoge uv bestendigheid, waardoor u gegarandeerd jarenlang kunt genieten van de Domenica op uw balkon en of terras. Ook verkrijgbaar op 2 meter breed.

 

Prijs (p/str. meter): € 99,00

 

Vanaf €24,75 P/M2
Meer informatie

ELLESMERE

De kwaliteit Ellesmere maakt onderdeel van de hoogpolige kunstgras collectie van Tapijtcentrum Nederland. Deze collectie valt op door zijn niet van echt te onderscheiden kwaliteiten, onderhoudsvriendelijkheid, de extra zachtheid en de uitstekende bestendigheid tegen het weer. Ook verkrijgbaar op 2 meter breed.

Prijs (p/str. meter): € 119,00

 

Vanaf €29,75 P/M2
Meer informatie

FALSTER

Het kunstgras Falster is een super zacht en comfortabel gras dat bijna niet van echt te onderscheiden is. Hierdoor krijgt u een hele natuurlijke uitstraling zonder ongemakken van natuurgras. Ook verkrijgbaar op 2 meter breed.

Prijs (p/str. meter): € 159,00

 

Vanaf €39,75 P/M2
Meer informatie

GUERNSEY

De hoogpolige Guernsey Is een superzacht en comfortabel gras met een natuurlijke uitstraling. De uitstekende dekking en extra veerkracht komen tot stand door de grote hoeveelheid grassprietjes per m2, hetgeen zorgt voor meer comfort in uw tuin. Ook verkrijgbaar op 2 meter breed.

Prijs (p/str. meter): € 199,00

 

Vanaf €49,75 P/M2
Meer informatie