Ibiza - donker blauw

Prijs (p/str. meter): € 38,85 € 12,95 p/m2 Inclusief confectie*
Op voorraad
  • 50 kleuren
  • Trendy
  • Sfeervolle transparantie
In-between Ibiza is een prachtig soepelvallend doek. Wij bieden u deze stof aan in meer dan 50 kleuren. Mooi als in-between maar wij kunnen ook van deze stof prachtige transparante vouwgordijnen maken in onze eigen ateliers.

Andere kleurmogelijkheden

Details
Montage
Bestelinformatie

Eigenschappen

Productnaam IBIZA
Productnummer 8086160
Kleur Donker blauw
Samenstelling 100% Polyester
Hoogte 300 cm
Bewegingstolerantie 1%
Loodveter Ja

De vakbekwame montageservice van Tapijtcentrum Nederland

In ons jarenlange bestaan hebben we enorm veel ervaring en een ongekend vakmanschap opgebouwd. Onze vakmensen kunnen de meest specialistische projecten aan en garanderen je perfect gemonteerde gordijnen. Laat de montage dus maar aan ons over!

Online bestellen in 3 stappen

Bij Tapijtcentrum Nederland kun je eenvoudig online bestellen. Na het klikken op ‘online bestellen’ krijg je een scherm met gegevens die van belang zijn voor je bestelling. Hier kun je de productkosten berekenen en binnen 3 stappen is je bestelling verwerkt.

Productprijzen

Alle getoonde verkoopprijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief transportkosten. We hebben het altijd over productprijzen! Houdt hierbij rekening met eventuele extra kosten die ontstaan door een ondervloer, plinten of profielen en verwerking. Onze adviseur zal je hierover telefonisch informeren.

Makkelijk betalen

Bij Tapijtcentrum kun je altijd eenvoudig betalen. Dit kan vooraf met een overboeking, per PIN in één van onze winkels of bij onze monteurs als zij de producten bij je thuis komen monteren. Bekijk voor meer informatie onze voorwaarden.

Kies de afwerking die past bij jouw interieur

Je hebt een prachtige gordijnstof gevonden … maar dan ben je er nog niet. Want de stof verdient een subtiele afwerking die past bij jouw interieur. Wil je bijvoorbeeld meer volume creëren, kies dan voor een gevoerd gordijn met een dubbele plooi. Welke technieken wij nog meer in huis hebben? De meest populaire keuzes vind je hieronder. En welke afwerking je ook kiest: onze eigen vakmensen zorgen voor een perfecte montage!

Enkele plooi
Dubbele plooi
Stansringen
Wave plooi

Ruime keuze in rails en roedes

Kies bij je afwerking het juiste ophangsysteem. Ruime keuze in roedes van klassiek tot modern of zelfs een electrisch bedienbare rails is mogelijk. De meest populaire keuzes vind je hieronder of laat je inspireren en adviseren in de winkel.

KS rails
CRS binnenlooproedes
Roedes
Wave rail

Advies en informatie

Tapijtcentrum Nederland heeft al meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van vloeren en raamdecoratie. Daardoor beschikken we over kennis die we graag met je willen delen. Informatie over onze producten en eigenschappen van onze materialen bijvoorbeeld. Ook helpen we je graag met het kiezen, monteren en onderhouden van je vloer en/of raamdecoratie.

© 2018 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp: twee ons communicatie
Realisatie: Digitics

Ook wij gebruiken cookies op onze siteMeer weten?