Hoogpolig tapijt

Terug naar home

Hoogpolig tapijt brengt warmte, gezelligheid en sfeer in iedere ruimte. Dankzij de langere pool en het gebruik van hoogwaardige materialen, voelt deze specifieke vloerbedekking heerlijk zacht en warm aan. Dit populaire tapijt is daarom ook zo aangenaam tijdens de koude wintermaanden. Naast de warmte-isolerende werking zijn hoogpolige tapijten een uitstekende keuze, als je de unieke uitstraling van een bepaalde ruimte wilt versterken. Door het dessin en de kleur van een hoogpolig tapijt goed af te stemmen op het interieur, creëer je bovendien een geheel eigen sfeer in bijvoorbeeld je woonkamer of slaapkamer.

Tapijtcentrum Nederland beschikt over een enorm groot assortiment hoogpolige tapijten, om je interieur compleet te maken. Onze vloerbedekking en vloerkleden zijn in allerlei maten, kleuren en uitvoeringen leverbaar. Of je nu op zoek bent naar een vloerkleed dat past bij een klassieke, landelijke of moderne inrichting; voor elke woonstijl bieden wij een hoogpolig tapijt, dat het unieke karakter van je woning benadrukt en de algehele uitstraling naar een hoger niveau tilt.
 

Onze hoogpolige tapijten zijn
goedkoop én van de beste kwaliteit

Onze tapijten en karpetten zijn gemaakt van de beste materialen, waaronder topkwaliteit katoen, polyester, polyamide, polypropyleen, viscose, sisal en wol. Hoogpolig tapijt beschikt over een langere pool en in elkaar gedraaide garens. De veerkrachtige eigenschappen van dit type vloerbedekking zorgen voor een weelderige, volle look. Een hoogpolig tapijt wordt daarom ook gezien als de ideale combinatie tussen luxe en comfort; kies bijvoorbeeld een elegant karpet met hoge pool, om een gezellige en luxe sfeer in huis te creëren.

Naast hoogpolige vloerkleden en vaste vloerbedekking, kun je bij Tapijtcentrum Nederland ook terecht voor topkwaliteit tapijten in diverse andere materiaalsoorten en structuren, zoals: lussenpool of bouclé, geschoren lussenpool, moquette, velours, frisé, saxony en shag.
 


Hoogpolig tapijt is ook zeer
geschikt als comfortabele trapbekleding

Hoogpolig tapijt past perfect in de woonkamer of slaapkamer. Deze speciale tapijten zijn daarnaast ook uitermate geschikt als trapbekleding. Kies je voor dit type vloerbedekking op de trap, dan kun je profiteren van sterk geluiddempende eigenschappen en een zeer aangename ondergrond. De hoge polen voelen namelijk heerlijk zacht aan onder de voeten. Wil je de trap een warm en sfeervol uiterlijk geven, dan is hoogpolig tapijt absoluut de beste keuze.

Benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van trapbekleding? Kom dan langs in een van onze winkels en laat je persoonlijk adviseren door onze tapijtadviseurs.

 


Wat zijn de voordelen van hoogpolige vloerkleden?

Waarom zou je nou juist moeten kiezen voor een hoogpolige vloerbedekking of losse vloerkleden met langere pool?
Wij zetten de voordelen van hoogpolig tapijt voor je op een rij:

  • Onze hoogpolige tapijten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen
  • Dit type vloerkleed zorgt voor een luxe, warme en sfeervolle uitstraling
  • Het tapijt is geluiddempend, antistatisch en houdt warmte uitstekend vast
  • Hoogpolig vloerkleed voelt heerlijk zacht en aangenaam aan
  • Deze vorm van vloerbedekking is slijtvast en eenvoudig te onderhouden

 


Via Tapijtcentrum Nederland kun
je ook hoogpolig tapijt laten leggen

Ben je van plan om een complete vloer of de trap met hoogpolig tapijt te bekleden, dan adviseren wij je om de vloerbedekking of trapbekleding door onze vakmensen te laten leggen. Tapijtcentrum Nederland beschikt namelijk over een ervaren team van stoffeerders, die de nieuwe vloer- of trapbekleding snel en vakkundig aanbrengt. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat je nieuwe hoogpolige vloerbedekking perfect is afgewerkt en een unieke sfeerbeleving in huis brengt!

Bij Tapijtcentrum Nederland hebben we ook regelmatig speciale aanbiedingen, waarbij je zoal kunt profiteren van goedkoop hoogpolig tapijt inclusief GRATIS leggen. Ontdek al onze tapijtacties vandaag nog online!
.
Dé formule van Tapijtcentrum
© 2018 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp: twee ons communicatie Realisatie: Blue Dragon
© 2018 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp: twee ons communicatie
Realisatie: Blue Dragon

Ook wij gebruiken cookies op onze siteMeer weten?