Bij Tapijtcentrum Nederland vind je altijd een harde vloer die bij je past. Want in elke prijsklasse is er volop keus in structuren en stijlen. Van Laminaat en Flex PVC tot Houten en Kurk vloeren. Bovendien zijn alle harde vloeren vanaf € 20,00 p/m2 inclusief montage*, bij Flex PVC plakvloeren is dat vanaf € 27,50 p/m2.Harde vloeren - Topkwaliteit Laminaat, Flex PVC en houten vloeren tegen de scherpste prijs

Laminaat van Tapijtcentrum Nederland is vervaardigd met behulp van geavanceerde fototechnieken en productietechnieken die ertoe hebben geleid dat laminaat bijna niet meer van echt hout is te onderscheiden. Laminaat is een stevige leefvloer en een onderhoudsvriendelijk alternatief voor parket. Laminaat behoort tot de harde vloerbedekkingen. Laminaatvloeren van Tapijtcentrum Nederland zijn te verkrijgen in vlakke uitvoeringen en uitvoeringen met een V-groef. Ook de kleuren en de tegel- en houtdessins laten u versteld staan. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden.

Flex PVC vloeren
Tapijtcentrum Nederland heeft comfortabele en duurzame Flex PVC-vloeren in click- en lijmvarianten. De Flex PVC-vloeren hebben een hoge slijtvastheid, mede door een speciale behandeling, en een hoge krasvastheid. De Flex PVC-vloeren hebben een geluiddempende werking en voelen snel warm aan doordat ze de omgevingstemperatuur aannemen. Flex PVC-vloeren zijn waterbestendig en ze zijn ook geschikt voor vloerverwarming. Tapijtcentrum Nederland biedt Flex PVC-vloeren aan in een ruime keuze aan dessins. Je kunt ze ook in veel natuurlijke houtstructuren krijgen met reliëf, noesten en nerven, waarmee je warmte in huis haalt.