Aan de inspiratietafel

Wij gaan op zoek naar een woonstijl die bij jou past

Waar plannen we een afspraak?

Interieuradvies in 4 stappen

1

Telefonisch contact

2

Aan de tafel met stylist

3

Impressie van het eindresultaat

4

Overzichtelijke prijsindicatie

1

Goed voorbereid

Telefonisch contact

We willen onze adviesafspraak graag goed voorbereiden, daarom nemen we een aantal dagen vóór de afspraak telefonisch contact met je op om al je woonwensen door te nemen. Ook stellen we je een aantal vragen over je woonstijl en de situatie van de ruimte.

2

De advies afspraak

Aan tafel met de stylist

We nodigen je graag uit in één van onze inspirerende winkels of bij jou thuis aan de keukentafel. Aan de hand van jouw woonwensen hebben we verschillende kleur- en productstalen uit de winkel voor jou geselecteerd. Want we kunnen de productbeleving wel uitleggen, maar je kunt het veel beter zelf ervaren.

3

Moodboard

Sfeervolle impressie van het eindresultaat

Met de tastbare productstalen, kleurrijke verfstalen en sfeervolle accessoires gaan we samen op zoek naar de perfecte combinatie voor jouw interieur. Dat doen we per woonruimte, zoals woon- en slaapkamer, maar bijvoorbeeld ook voor je trap.

4

Snelle en overzichtelijke prijsindicatie

Op basis van jouw maatvoeringen en situatieschets kunnen we je snel een prijsindicatie geven. Wees gerust, nauwkeurig inmeten doen onze monteurs alsnog.

21 échte winkels

Maak kennis met onze specialisten in de winkel

Onze stylisten en specialisten werken vanuit 21 échte winkels. Niet voor niets, want onze producten moet je voelen. Daarom hebben we vele stalen voor je klaar liggen. Wil je graag een kijkje komen nemen, loop dan gerust eens binnen in onze sfeervolle winkels.

Vind jouw winkel

Thuis bij onze klanten

Onze stylisten maakten van een huis een thuis,
afgestemd op de persoonlijke wensen van de klant.

Thuis bij

Eva en Daniël

Ze kochten een karakteristiek huisje in het centrum van Best. De woning was erg gedateerd en moest flink worden aangepakt. In samenwerking met een styliste van Tapijtcentrum kozen ze voor laminaat Herringbone en karpet Jazz

Thuis bij

Tessa en Derk

Nadat ze in een appartement in Arnhem hadden gevonden wilden ze het meer eigen maken. Ze lieten zich inspireren in de winkel van Tapijtcentrum. Ze kozen vinylvloer Dijon en vloerkleed Tendence uit om hun woning te verfraaien.

Thuis bij

Jeroen

Bij op jezelf wonen komt meer kijken dan hij van tevoren had verwacht. Hij schakelde daarom de hulp in van onze styliste en samen hebben ze gekeken naar zijn woonwensen. Het voelt nu echt als zijn thuis.

Thuis bij

José en Karel

Na ruim 10 jaar was het tijd voor een update van hun interieur. Samen met de styliste van Tapijtcentrum hebben ze een moodboard opgesteld en kozen op basis daarvan voor horizontale jaloezieën, In-between Paloma en Gordijn Spring.