Advies Houten vloeren

Een houten vloer van Tapijtcentrum Nederland is gemaakt als vervanger voor een massief houten vloer. Het is een natuurproduct dat met zorg is ontworpen om stabieler te zijn dan een massief houten vloer. Lamelparket is een grote stap vooruit in het beperken van het “werken” van een houten vloer. Ook is het Lamelparket behandeld met Heat-treatment. Onze producten zijn ecologisch verantwoord en een goed alternatief voor tropische houtsoorten zonder inbreuk te maken op het ecosysteem van het regenwoud. Tapijtcentrum Nederland heeft vloeren in het assortiment met een Proteco afwerking, de beste in zijn soort, die vrij is van oplosmiddelen en dus milieuvriendelijk.

PROTECO AFWERKING

Tapijtcentrum Nederland heeft vloeren in het assortiment met een Proteco afwerking. Alle Proteco producten zijn vrij van oplosmiddelen en dus milieuvriendelijk. Alle houten vloeren van Tapijtcentrum Nederland worden vanuit de fabriek geschuurd en voorzien van een laklaag. Hierdoor kan de vloer na installatie meteen in gebruik worden genomen. Er zijn 3 soorten Proteco.

Proteco lak
Een van de meest slijtvaste lakken, waardoor de houten vloer nog langer mooi en tegen krassen bestand blijft.

Proteco natuuurlak
Deze slijtvaste lak beschermt de houten vloer tegen krassen. Tegelijkertijd krijgt de vloer een natuurlijke uitstraling alsof hij geolied is. De natuurlijke lak is dubbel gehard waardoor hij even slijtvast is als de Proteco lak.

Proteco hardwaxolie
Proteco hardwaxolie is een slijtagebestendige olie die de natuurlijke look van het hout bewaart en een extra mat karakter geeft aan de vloer. De vloer is bestand tegen vlekken omdat de hardwaxolie de poriën van het hout dicht maakt.

© 2019 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden    |    Ontwerp: twee ons communicatie    |    Realisatie: WebEngine
Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op tapijtcentrum.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.