Bardia - beige

Van € 575,00 p/st voor: € 287,50 p/st Kortingpercentage - 50%
Laatste stuks!
Dit product, in het aantal stuks, is verkrijgbaar bij:
TCN Best 1
TCN Heerlen woonboulevard 1
TCN Veenendaal 1
TCN Veghel 1
  • Zuiver scheerwol
De Bardia is een klassiek karpet met een dessin in warme aardse tinten. Hierdoor is dit vloerkleed in vele interieurs toe te passen. Door het strakke kader past het zelfs in een moderne leefomgeving.
Details
Karpet op maat
Bestelinformatie

Eigenschappen

Productnaam BARDIA
Productnummer 1323301
Kleur Beige
Afmeting 160X230
Poolmateriaal ZUIVER SCHEERWOL
Dessin frisee
natuur
dessin
klassiek

Karpet op maat

Er is niets zo leuk als naar eigen idee een karpet te laten maken. Kleur, maat en ontwerp aangepast aan jouw interieur. Met je eigen karpet onderscheid jij je van de rest! Tapijtcentrum Nederland biedt je ook de mogelijkheid om binnen onze tapijtcollectie een keuze te maken voor een op maat gemaakt karpet. Neem je ontwerp en kleurvoorbeelden mee naar één van onze winkels en wij helpen je graag verder!

Online bestellen in 3 stappen

Bij Tapijtcentrum Nederland kun je eenvoudig online bestellen. Na het klikken op ‘online bestellen’ krijg je een scherm met gegevens die van belang zijn voor je bestelling. Hier kun je de productkosten berekenen en binnen 3 stappen is je bestelling verwerkt.

Productprijzen

Alle getoonde verkoopprijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief transportkosten. We hebben het altijd over productprijzen! Houdt hierbij rekening met eventuele extra kosten die ontstaan door een ondervloer, plinten of profielen en verwerking. Onze adviseur zal je hierover telefonisch informeren.

Makkelijk betalen

Bij Tapijtcentrum kun je altijd eenvoudig betalen. Dit kan vooraf met een overboeking, per PIN in één van onze winkels of bij onze monteurs als zij de producten bij je thuis komen monteren. Bekijk voor meer informatie onze voorwaarden.

Advies en informatie

Tapijtcentrum Nederland heeft al meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van vloeren en raamdecoratie. Daardoor beschikken we over kennis die we graag met je willen delen. Informatie over onze producten en eigenschappen van onze materialen bijvoorbeeld. Ook helpen we je graag met het kiezen, monteren en onderhouden van je vloer en/of raamdecoratie.

© 2018 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp: twee ons communicatie
Realisatie: Digitics

Ook wij gebruiken cookies op onze siteMeer weten?