Triton - zwart/beige

Terug naar overzicht
Prijs (p/str. meter): € 0,00 € 196, 00 p/m2 Kortingpercentage
Karpet Triton is een echt 'shag' tapijt. Deze handgeknoopte hoogpool zorgt voor warmte en gezelligheid in vele interieurs. De gemêleerde garens maken dit karpet minder besmettelijk en daardoor vriendelijk in gebruik. Lekker comfortabel aan de voeten en zeer effectief tegen koude optrek.
Details
Montage
Bestelinformatie

Eigenschappen

Productnaam TRITON
Productnummer 1631906
Kleur Zwart/beige
Poolmateriaal MENGGAREN
Rug / Groef Katoen
Rolbreedte 170 cm

De vakbekwame montageservice van Tapijtcentrum Nederland

In ons jarenlange bestaan hebben we enorm veel ervaring en een ongekend vakmanschap opgebouwd. Onze vakmensen kunnen de meest specialistische projecten aan en garanderen je een perfect gemonteerde vloer. Laat de montage dus maar aan ons over!

Online bestellen in 3 stappen

Bij Tapijtcentrum Nederland kun je eenvoudig online bestellen. Na het klikken op ‘online bestellen’ krijg je een scherm met gegevens die van belang zijn voor je bestelling. Hier kun je de productkosten berekenen en binnen 3 stappen is je bestelling verwerkt.

Productprijzen

Alle getoonde verkoopprijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief transportkosten. We hebben het altijd over productprijzen! Houdt hierbij rekening met eventuele extra kosten die ontstaan door een ondervloer, plinten of profielen en verwerking. Onze adviseur zal je hierover telefonisch informeren.

Makkelijk betalen

Bij Tapijtcentrum kun je altijd eenvoudig betalen. Dit kan vooraf met een overboeking, per PIN in één van onze winkels of bij onze monteurs als zij de producten bij je thuis komen monteren. Bekijk voor meer informatie onze voorwaarden.

Voel je thuis bij Tapijtcentrum Nederland

Dé formule van Tapijtcentrum
© 2018 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp: twee ons communicatie    |    Realisatie: WebEngine
Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op tarpijtcentrum.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je in ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.