Laminaat vloeren

Door geavanceerde foto- en productietechnieken is laminaat tegenwoordig amper van echt hout te onderscheiden. Door de realistische houtlook is dit type vloerbedekking dan ook vrijwel niet meer weg te denken in menig interieur.

Woonkamer laminaat

Tegel laminaat

Laatste meters laminaat

Filteren
Prijs
16 van 209 weergegeven
+9

Laminaat vloeren Venrode - Millesime

€ 39,95 p/m2 Actie montage*
+15

Laminaat vloeren Ameland - Rhino

€ 29,95 p/m2 Actie montage*
+9

Laminaat vloeren Venrode - Farm grey

€ 39,95 p/m2 Actie montage*
+12

Laminaat vloeren Texel - Ambiance

€ 34,95 p/m2 Actie montage*

Alles in één

Van advies tot en met realisatie

  • Inclusief meting en opleverrapport
  • Vloerinspectie en legplan
  • Product inclusief styling advies
  • TCN productgarantie en 1 jaar extra garantie op montage
+9

Laminaat vloeren Venrode - Oscuro

€ 39,95 p/m2 Actie montage*
+9

Laminaat vloeren Venrode - Ash

€ 39,95 p/m2 Actie montage*
16 van 209 producten weergegeven

Laatst door jou bekeken

Laminaat vloeren

Laminaat dat bij je past

Laminaat verleent zich door de eenvoudige en razendsnelle legmogelijkheid bovendien perfect voor diverse legstijlen, zoals een prachtige en zeer populaire visgraatvloer. Uiteraard zorgen onze vakmannen dat je nieuwe vloer perfect wordt gelegd! Meer weten over welk type laminaat geschikt is voor je woning? Bekijk dan de specificaties per product.

Vrijblijvend interieuradvies

Ben je benieuwd welke laminaatvloer uit onze collectie een perfecte match is met jouw woning, persoonlijke wensen of eisen? Dan hebben we goed nieuws! Je kunt namelijk gratis en vrijblijvend een interieuradvies aanvragen bij één van onze ervaren stylisten. Dit adviesgesprek kun je plannen bij ons in de winkel óf gewoon bij je thuis. Samen met een stylist bespreek je je wensen en voorziet deze je vervolgens van praktische informatie over het laminaat en een persoonlijk advies. Zo weet je precies wat de mogelijkheden zijn voor jouw huis en wat je kunt verwachten wat betreft de prijs, want ook het beschikbare budget wordt meegenomen in het interieuradvies.

Het onderhoud is kinderspel

Als het op onderhoud aankomt, is er eigenlijk geen vloer zo gemakkelijk als laminaat. Door deze regelmatig droog af te nemen met een zachte bezem of doek blijft de vloer zo lang mogelijk in optimale conditie! Aangezien laminaat doorgaans dagelijks intensief wordt gebruikt, kun je ook gebruik maken van waterdichte bloempotten, stoelpoten van vilt voorzien en liever niet met naaldhakken over de vloer lopen. Onze vakmannen voorzien je uiteraard graag van een deskundig advies, zodat je weloverwogen een keuze maakt voor een nieuwe laminaatvloer.

Zichtbaar vakmanschap op je vloer

Heb je een mooie laminaatvloer gevonden? Dan nemen onze specialisten het graag van je over. Daarmee doelen we onder meer op een deskundige inspectie van je huidige vloer, zoals een vochtmeting. Op basis hiervan ontvang je een technisch advies over de ruimte, waarin we uitleggen op welke manier jouw nieuwe vloer het beste tot zijn recht komt. Daarna volgt een nauwkeurige inmeetservice, zodat de nieuwe laminaatvloer netjes en strak geplaatst kan worden. Uiteraard voeren onze eigen vaste monteurs deze plaatsing vakkundig uit en tot slot - en het klinkt misschien vanzelfsprekend - ruimen zij ook eventuele restmaterialen na afloop op.

Alles in één

Van interieuradvies tot en met realisatie...
Wij doen alles voor vloeren en ramen.