Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 31 mei 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Luxe laminaat

Visgraat laminaat

Laatste meters laminaat

Filteren
Prijs
16 van 196 weergegeven
+2

Laminaat vloeren Brabant - Mystico

€ 37,95 p/m2 Actie montage*
+13

Laminaat vloeren Ameland - Brown

€ 29,95 p/m2 Actie montage*

Laminaat vloeren Drenthe - Millesime

€ 39,95 p/m2 Actie montage*

Alles in één

Van advies tot en met realisatie

  • Inclusief meting en opleverrapport
  • Vloerinspectie en legplan
  • Product inclusief styling advies
  • TCN productgarantie en 1 jaar extra garantie op montage
+1

Laminaat vloeren Herringbone - Venezia

€ 79,90 p/m2 Actie montage*
+4

Laminaat vloeren Waterpark - Smoke

€ 47,95 p/m2 Actie montage*
+11

Laminaat vloeren Texel - Cardiff

€ 34,95 p/m2 Actie montage*

Laminaat vloeren Limburg - Saragossa

€ 42,95 p/m2 Actie montage*
+5

Laminaat vloeren Terschelling - .

€ 32,95 p/m2 Actie montage*
+11

Laminaat vloeren Texel - Farm grey

€ 34,95 p/m2 Actie montage*
16 van 196 producten weergegeven

Laatst door jou bekeken

Woonkamer laminaat

Groot assortiment
laminaat

Bij ons vind je een mooi en trendy assortiment laminaatvloeren, welke geproduceerd worden middels geavanceerde technieken. Denk bijvoorbeeld aan een realistische houtlook met een voelbare houtnerf. Daarnaast verleent ons woonkamer laminaat zich perfect voor verschillende legstijlen, zoals het populaire visgraatmotief. Uiteraard vertellen onze specialisten je graag meer over alle mogelijkheden!

Woonkamervriendelijke vloer

De woonkamer is misschien wel één van de meest intensief gebruikte ruimtes in huis. Het is om die reden wel zo prettig als deze makkelijk schoon te houden is. Als het op onderhoud aankomt, is er eigenlijk geen vloer zo eenvoudig als laminaat. Daarmee is laminaat een populaire keuze voor vloerbekleding in onder meer de woonkamer. Door deze regelmatig droog af te nemen met een zachte bezem of doek blijft de vloer zo lang mogelijk in optimale conditie! Daarnaast kun je de levensduur nog verder verlengen door gebruik te maken van waterdichte bloempotten, stoelpoten van vilt te voorzien en liever niet met naaldhakken over de vloer te lopen.

Voor elke woonstijl een mooi laminaat

Op zoek naar een professioneel advies over een passende laminaatvloer voor in jouw woonkamer? Dan hebben we goed nieuws! Onze gediplomeerde stylisten voorzien je namelijk graag van een vrijblijvend interieuradvies. Dit adviesgesprek kun je plannen bij ons in de winkel óf gewoon in het gemak van je eigen woning. Samen met één van de stylisten bespreek je je woonwensen, ontvang je vervolgens een uitgebreid advies én de nodige inspiratie. Na afloop kun je op basis hiervan hoogstwaarschijnlijk een weloverwogen keuze maken voor het nieuwe laminaat in je woonkamer. Bovendien weet je op deze manier precies wat je kunt verwachten, want ook het beschikbare budget wordt meegenomen in het interieuradvies van onze stylist.

Vakmanschap dat je terugziet

Zodra je een mooie laminaatvloer hebt gevonden, nemen onze vakmannen het graag van je over. Zo kun je ervoor kiezen om het leggen van de vloer helemaal uit handen te geven. Vakkundige handen welteverstaan. Op basis van een deskundige inspectie van je huidige vloer zorgen onze specialisten ervoor dat je woonkamerlaminaat strak wordt gelegd. Na afloop dragen zij ook zorg voor een nette afhandeling, zoals het opruimen van eventuele restmaterialen. Zo kun je direct en zonder ongewenste opruimwerkzaamheden genieten van je nieuwe laminaat in de woonkamer!

Alles in één

Van interieuradvies tot en met realisatie...
Wij doen alles voor vloeren en ramen.