Onze voorzorgsmaatregelen betreffende Coronavirus en de instructies RIVM.

In deze lastige periode brengen we veel tijd door in huis. Een veilige plek waar je je thuis moet voelen. Wil je het thuis nog comfortabeler maken dan kun je bij ons gewoon terecht! Wij beseffen dat het lastig kan zijn de beslissing te maken om een winkel te bezoeken. Wij bieden de mogelijkheid om een gratis afspraak aan huis te maken wanneer het jou uitkomt. Ook zijn we in de gelegenheid een afspraak in onze winkel te maken zodat we nog meer rekening kunnen houden met deze moeilijke situatie. Hiermee bieden wij een zo rustig mogelijke afspraak bij ons in de winkel.

Maak een gratis afspraak thuis of in de winkel


Tapijtcentrum Nederland volgt het nieuws rondom het Coronavirus op de voet. Graag stellen wij je op de hoogte omtrent de voorzorgsmaatregelen die wij treffen, waarbij de gezondheid van jou en onze medewerkers voorop staan. Wij volgen altijd de adviezen van het RIVM op.

In de winkel
- Gebruiken wij desinfectiemiddelen
- Wassen wij geregeld onze handen
- Schudden wij geen handen
- Houden wij gepaste afstand
- Maken we onze werkomgeving extra vaak schoon
- Maken we deurklinken en balie geregeld schoon
- Kun je gebruik maken van een rustige winkelafspraak

Bezorging en Montage
Ook tijdens bezorging of montage houdt Tapijtcentrum Nederland zich strikt aan de richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM, waarbij persoonlijke hygiëne centraal staat. Hierdoor zal de bezorging of montage tijdelijk iets anders verlopen, want:
- We gebruiken desinfectiemiddelen
- We schudden geen handen
- We hebben alleen fitte stoffeerders of bezorgers op de wagens zitten

Wat jij kan doen als klant:
Heb je zelf klachten? Laat het ons s.v.p. tijdig weten via de klantenservice, we zoeken dan samen naar een passende oplossing;
- Houd rekening met aangepaste levertijden of wijzigingen;
- Geef onze adviseurs, bezorgers of stoffeerders de ruimte door ongeveer 1,5 meter afstand te houden;
- Betaal waar mogelijk uitsluitend per PIN.

Mochten er nieuwe adviezen volgen vanuit het RIVM en/of de overheid, dan brengen wij onze medewerkers hier snel van op de hoogte zodat we eventuele aanvullende maatregelen kunnen treffen.

© 2020 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden    |    Ontwerp: Tandem    |    Realisatie: WebEngine
Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op tapijtcentrum.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.