Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 30 juni 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

actie

Bedden en  boxsprings

De kwaliteit van je bed is essentieel voor een goede nachtrust en vitale start van je dag. Daarnaast is het wel zo fijn als je bed of boxspring past bij jouw interieurstijl. De bedspecialisten van Tapijtcentrum Nederland weten daar alles van! Zij voorzien je dan ook graag van een deskundig advies, zodat je binnenkort als een roosje slaapt in je nieuwe, stijlvolle slaapkamer.

Op onze Tapijtcentrum vestiging in Best heb je de keuze uit een ruim assortiment boxsprings, eenpersoons- en tweepersoonsbedden, maar ook deelbare senioren ledikanten. Deze zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren, materialen en afwerkingen, waardoor er voor elke woonstijl een mooie match is. Daarnaast bieden we extra mogelijkheden aan om je slaapkamer te verrijken, zoals het toevoegen van bijbehorende linnenkasten, nachtkasten en commodes in verschillende soorten en maten. Onze specialisten helpen je met plezier bij het samenstellen van je droombed en zorgen er daarna voor dat deze snel bij je thuis wordt afgeleverd. Gemonteerd en wel uiteraard! Benieuwd naar ons aanbod en alle mogelijkheden? Breng dan eens een bezoek aan onze enorme winkel in Best en kom lekker proef liggen!

Kwaliteit voor elk budget
Onze winkels in Arnhem, Best en Eindhoven Ekkersrijt zijn naast ons aanbod vloeren- en raamdecoratie verrijkt met een sfeervolle meubelafdeling. Hier kun je je laten inspireren door ons uitgebreide assortiment. Voor elke interieurstijl creëren onze adviseurs mooie en stijlvolle combinaties. Van bank, salontafel en dressoir tot eetkamerstoel, fauteuil en chaise longue. Uiteraard behoren onze bedden en boxsprings ook tot deze collectie, waardoor we met plezier je hele woning kunnen inrichten.

De focus van Tapijtcentrum Nederland ligt voornamelijk op het leveren én installeren van de met zorg geselecteerde meubelen. Deze bieden we aan in een hoge kwaliteit en tegelijkertijd concurrerende prijzen. Op deze manier is er voor elk budget wat wils. Daarnaast vernieuwen we ons aanbod continu, want we houden de laatste trends op interieurgebied nauwlettend in de gaten. Onze adviseurs in de winkel staan dagelijks voor je klaar om je te helpen bij de inrichting van je woning én je eveneens te voorzien van een passend advies.

Droombed of boxspring gevonden? 
Dat is goed nieuws! Zodra je je droombed of boxspring hebt gevonden, gaan we direct voor je aan de slag. Als je bestelling geplaatst is ontvang je per e-mail een orderbevestiging. Mocht de levertijd onverhoopt uitlopen, dan houden we je daarvan volledig op de hoogte. Wel zo fijn om te weten wanneer je bestelling aankomt. Op het moment dat wij het bed of de boxspring in ons filiaal ontvangen, controleren we deze allereerst zorgvuldig op eventuele vervoersschade of gebreken alvorens deze wordt verzonden naar jou. Daarna plannen we in overleg met jou een geschikt aflevermoment in. Is het eenmaal zover, dan verzorgen onze vakmannen met precisie de installatie van je nieuwe meubelstuk in de gewenste woonruimte - in dit geval waarschijnlijk de slaapkamer. Binnen een handomdraai hebben onze vakmannen je nieuwe bed of boxspring in elkaar gezet én zeggen wij alvast: Slaap lekker! Gewoon service van Tapijtcentrum Nederland. 

Al onze bedden en boxsprings zijn: 
- In uiteenlopende stoffen en kleuren verkrijgbaar
- Snel en vakkundig bij je thuisbezorgd en gemonteerd
- Passen in diverse woonstijlen

In diverse stoffen en kleuren verkrijgbaar
Snel en vakkundig bij je thuis bezorgd en gemonteerd
Een mix van  woonstijlen
Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom vind je bij Tapijtcentrum Nederland een mix van woonprogramma’s in diverse woonstijlen. Van Scandinavisch en modern tot landelijk en romantisch. Iedere woonstijl kent zo zijn eigen vormen, sfeer en materialen, maar het combineren van woonstijlen maakt dat je je echt thuis voelt. Loop eens binnen in één van onze meubelwinkels en laat je verrassen door onze inspirerende sfeerkamers en meubelopstellingen.
Boxsprings in diverse woonstijlen
Een mix van  woonstijlen
Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom vind je bij Tapijtcentrum Nederland een mix van woonprogramma’s in diverse woonstijlen. Van Scandinavisch en modern tot landelijk en romantisch. Iedere woonstijl kent zo zijn eigen vormen, sfeer en materialen, maar het combineren van woonstijlen maakt dat je je echt thuis voelt. Loop eens binnen in één van onze meubelwinkels en laat je verrassen door onze inspirerende sfeerkamers en meubelopstellingen.

10.000 m2 meubelen

Bij tapijtcentrum Best

Laat je inspireren in één van onze winkels

Arnhem Heerlenstraat 55 6845 AE Arnhem Telefoon: 026-3813821
Best Hoofdstraat 53 5683 AC Best Telefoon: 0499-365663
Eindhoven Ekkersrijt Ekkersrijt 4014 5692 DA Eindhoven Ekkersrijt Telefoon: 0499-496051