Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 31 mei 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

actie

Kasten en  dressoirs

Bij Tapijtcentrum Nederland vind je een brede collectie meubelen, waarmee je je woning volledig én on-trend kunt inrichten. Ons aanbod kasten en dressoirs bestaat uit modellen die geschikt zijn voor uiteenlopende interieurstijlen. Van klassiek tot romantisch en van landelijk tot modern. Daarnaast zijn deze kasten verkrijgbaar in diverse materialen en afmetingen.

Een stijlvol ingericht huis zou voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Daarom zijn al onze kasten en dressoirs aantrekkelijk geprijsd én makkelijk te combineren met elkaar. Zo kunnen onze adviseurs in een handomdraai een passend ontwerp maken voor jouw woning en persoonlijke woonstijl. Onze meubelspecialisten staan dagelijks enthousiast voor je klaar om je te adviseren over de best passende kast/dressoir voor de betreffende ruimte. Benieuwd naar ons aanbod en de mogelijkheden voor jouw huis? Kom dan gerust eens langs in één van onze woonwinkels en bekijk het assortiment onder het genut van een kopje koffie of thee.

Zorg en aandacht voor meubelen

Onze winkels in Arnhem, Best en Eindhoven Ekkersrijt zijn naast ons aanbod vloeren- en raamdecoratie verrijkt met een sfeervolle meubelafdeling. Hier kun je je laten inspireren door ons uitgebreide assortiment. Voor elke interieurstijl creëren onze adviseurs mooie en stijlvolle combinaties. Van bank, salontafel en boxspring tot eetkamerstoel, fauteuil en chaise longue. Uiteraard behoren onze kasten en dressoirs ook tot deze collectie, waardoor we met plezier je hele woning kunnen inrichten.

Onze focus ligt voornamelijk op het leveren én installeren van de met zorg geselecteerde meubelen. Deze bieden we aan in een hoge kwaliteit en tegen concurrerende prijzen. Op deze manier is er voor elk budget wat wils. Daarnaast vernieuwen we ons aanbod continu, want we houden de laatste trends op interieurgebied nauwlettend in de gaten. Onze adviseurs in de winkel staan dagelijks voor je klaar om je te helpen bij de inrichting van je woning én je eveneens te voorzien van een passend advies.

De perfecte kast gevonden?

Wanneer je een bestelling plaatst gaan we direct voor je aan de slag. Je ontvangt een orderbevestiging via e-mail en mócht de levertijd uitlopen, dan houden we je daarvan natuurlijk netjes op de hoogte. Bij binnenkomst van je bestelling controleren we de meubels zorgvuldig op eventuele vervoersschade of gebreken en maken deze vervolgens klaar voor verzending. Daarna maken we in overleg met jou een afspraak voor het bezorgen van de meubelen. Ook zorgen we voor een correcte installatie bij je thuis. Het opstellen van banken, kasten en bedden vereist vakbekwaamheid en veel routine, dus dat nemen we graag voor je uit handen. Tevens beschikken we over moderne, Arbo-gekeurde gereedschappen die ons helpen bij de installatie. Je hoeft dus helemaal niets hoeft te doen. Gewoon service van Tapijtcentrum!

Al onze kasten en dressoirs zijn:
- Leverbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren
- Snel en vakkundig bij je thuisbezorgd en gemonteerd
- Geselecteerd op basis van de laatste interieurtrends

Leverbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren
Snel en vakkundig bij je thuis bezorgd en gemonteerd
Een mix van  woonstijlen
Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom vind je bij Tapijtcentrum Nederland een mix van woonprogramma’s in diverse woonstijlen. Van Scandinavisch en modern tot landelijk en romantisch. Iedere woonstijl kent zo zijn eigen vormen, sfeer en materialen, maar het combineren van woonstijlen maakt dat je je echt thuis voelt. Loop eens binnen in één van onze meubelwinkels en laat je verrassen door onze inspirerende sfeerkamers en meubelopstellingen.
Industrieel design voor een echte eyecatcher
Een mix van  woonstijlen
Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom vind je bij Tapijtcentrum Nederland een mix van woonprogramma’s in diverse woonstijlen. Van Scandinavisch en modern tot landelijk en romantisch. Iedere woonstijl kent zo zijn eigen vormen, sfeer en materialen, maar het combineren van woonstijlen maakt dat je je echt thuis voelt. Loop eens binnen in één van onze meubelwinkels en laat je verrassen door onze inspirerende sfeerkamers en meubelopstellingen.

10.000 m2 meubelen

Bij tapijtcentrum Best

Laat je inspireren in één van onze winkels

Arnhem Heerlenstraat 55 6845 AE Arnhem Telefoon: 026-3813821
Best Hoofdstraat 53 5683 AC Best Telefoon: 0499-365663
Eindhoven Ekkersrijt Ekkersrijt 4014 5692 DA Eindhoven Ekkersrijt Telefoon: 0499-496051