Wanneer vindt mijn montage plaats?

Vul de avond vòòr het bezoek (vanaf 17.00 uur) het orderbevestiging nummer in om de planning van de montage te bekijken. De stoffeerders van Tapijtcentrum Nederland kunnen vanaf 08.00 uur bij jou zijn.

Mijn bonnummer:

Nog geen montage? Wij zijn gek van montage!

Laat de montage maar aan ons over!

Dit zijn onze vakmannen, ze zijn al jarenlang gek van montage. Ze kunnen de meest specialistische projecten aan en garanderen je een perfect gemonteerde vloer, gordijnen of zonwering waar je jarenlang plezier van hebt.

Inmeetservice, geen verrassingen achteraf
Montage door eigen vakbekwame monteurs
Afspraak maken wanneer het jou uitkomt
Restmaterialen ruimen we netjes op

Dit zijn onze vakmannen, ze zijn al jaren gek van montage

Dit is Nik, gek van stofferen sinds 2004

Nik is al sinds 2006 stoffeerder bij Tapijtcentrum Nederland. Het leggen van tapijt en vinyl is een vak apart. Hier heb ik mij de laatste jaren in gespecialiseerd.

Dit is John, gek van montage sinds 1998

John is al sinds 1987 gordijn specialist bij Tapijtcentrum Nederland. Mijn passie voor gordijnen en zonwering zit in het bloed.

Dit is Pascal, gek van monteren sinds 2012

Pascal is al sinds 2014 stoffeerder bij Tapijtcentrum Nederland. Het monteren van een vloer is precisiewerk. Ik kan mijn perfectionisme hier goed in kwijt!

Dé formule van Tapijtcentrum
© 2020 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden    |    Ontwerp: Tandem    |    Realisatie: WebEngine
Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op tapijtcentrum.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.