TAPIJTCENTRUM NEDERLAND: EEN TROTS
FAMILIEBEDRIJF SINDS 1969

Het is 1969 als zakenman Jan van Deutekom een partij tapijt aangeboden krijgt. Jan weet de partij snel te verhandelen en besluit een tapijtwinkel te starten. Deze zaak van 300 m2 is het begin van Tapijtcentrum Nederland. Jan runt de winkel met zijn vrouw en twee zonen. Een succesvol team, zo blijkt. Want al snel komen er diverse filialen bij. Inmiddels zijn er ruim twintig woonwinkels in Zuid-Nederland.
In 1998 neemt Tapijtcentrum Nederland het bedrijf 'Eurogordijn' over en is inmiddels één van ‘s lands grootste gordijnzaken met een prachtige collectie gordijnen, vitrage en zonwering.
 

DE BESTE COLLECTIE VLOEREN EN RAAMDECORATIE

Tapijtcentrum Nederland is al ruim 45 jaar één van de grootste speciaalzaken op het gebied van vloeren en raamdecoratie. Naast een enorme collectie vloerbedekking, zoals tapijt en vinyl, vind je bij ons een ruime collectie harde vloeren, een schitterende collectie raambekleding onder de naam Eurogordijn en zijn we gespecialiseerd in traprenovatie. Onze internationale collecties zijn met veel zorg samengesteld en worden continu aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen. Dit hoge kwaliteitsniveau combineren we altijd met zéér concurrerende prijzen.

 

EIGEN MONTEURS MET JARENLANGE ERVARING

In ons jarenlange bestaan hebben we enorm veel ervaring en een ongekend vakmanschap opgebouwd. Daardoor pakken onze vakmensen de meest specialistische projecten aan en heb je gegarandeerd een perfect gemonteerde vloer of raamdecoratie. Én alle restmaterialen ruimen we netjes op! 
Omdat we de meeste producten op voorraad hebben in ons enorme distributiecentrum, garanderen we een snelle levertijd. Wist je trouwens dat veel van onze producten inclusief montage zijn en dat wij vaak binnen een dag kunnen monteren? En als je kiest voor montage door onze eigen vakmensen, dan kies je voor 100% servicegarantie en 0% risico. 
 

STERKE SERVICE EN KWALITEITSGARANTIE

Tapijtcentrum Nederland is erkend door de CBW en dat betekent dat je koopt met zekerheid. Je krijgt namelijk altijd twee dagen bedenktijd na aankoop. Ook bieden we je drie garanties: veilig aanbetalen, betrouwbare productgarantie en een onpartijdige klachtafhandeling. En natuurlijk lossen we eventuele problemen snel voor je op!
Heb je een vraag over onze producten of diensten? Neem dan van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 - 17:00 uur contact op met onze klantenservice via 0499 - 37 32 23 of kom naar een van onze winkels.
 

Dé formule van Tapijtcentrum

GRATIS BINNENHUISADVIES DOOR INSPIRERENDE STYLISTEN

Bij Tapijtcentrum Nederland hebben we veel kennis in huis die we graag met je delen. Over montage en onderhoud, maar ook over interieuradvies. Zo helpen onze stylisten je graag bij de keuze van je vloer en je raamdecoratie. Zij zijn opgeleid door het Instituut voor Binnenhuis Architectuur en weten je gegarandeerd te verrassen. Zo zoeken ze de stijl die bij je past, van landelijk tot klassiek en van modern tot een mooie mix van authentieke stijlen. Het resultaat is een passend voorstel dat aansluit op jouw wensen. Helemaal GRATIS en geheel vrijblijvend.
 

MEER DAN 20 SPECIAALZAKEN IN HET MIDDEN EN ZUIDEN VAN HET LAND

Met de komst van een aantal nieuwe winkels heeft Tapijtcentrum nu meer dan twintig sfeervolle woonwinkels in het midden en zuiden van het land. En in elke winkel staan onze ervaren adviseurs voor jou klaar. Bovendien heeft elke winkel van Tapijtcentrum Nederland een zeer divers aanbod voor elk budget. Of je nu zoekt naar een sfeervol tapijt, een strak laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen. We hebben alles om van je huis een écht thuis te maken. Kom eens langs in één van onze gezellige winkels en laat je inspireren. Uiteraard onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee van het huis.
 

 

 

© 2019 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp: twee ons communicatie    |    Realisatie: WebEngine
Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op tapijtcentrum.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.