Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 31 mei 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Veilige aankopen met CBW erkenning - Tapijtcentrum Nederland

TAPIJTCENTRUM NEDERLAND IS EEN DOOR DE CENTRALE BRANCHEVERENIGING WONEN (CBW) ERKENDE ORGANISATIE

Dit betekent dat als er iets misgaat, is het in ieder geval niet met jouw interieur. En dat is een hele zorg minder. Want stel dat er toch iets mankeert aan jouw aankoop, dan is het fijn om te weten dat alles weer in orde komt. Als CBW-erkende winkel biedt Tapijtcentrum Nederland je drie garanties: veilig aanbetalen, productgarantie en uiteraard een onpartijdige klachtafhandeling. Zo ben je altijd verzekerd van een veilige aankoop.


CBW ERKENNING, EEN GERUSTSTELLEND IDEE

Soms gaat er met het kopen van een product iets mis. Het is dan een geruststellend idee om te weten dat Tapijtcentrum Nederland CBW-erkend is. Want dankzij de speciale garantieregeling die wij als CBW-winkel hanteren, kunnen eventuele problemen opgelost worden en zit je als koper niet met moeilijkheden opgezadeld.
Wie bij een CBW-erkende winkel koopt, koopt namelijk met zekerheid. De winkels die aangesloten zijn bij de Centrale Branchevereniging Wonen bieden extra zekerheden, zoals een goede productgarantie van drie jaar en een veilige aanbetalingsregeling. Dus mocht een CBW-winkel onverhoopt failliet gaan na het afsluiten van een order, dan ben je je aanbetaling niet kwijt, maar kun je bij een andere erkende woonwinkel een korting krijgen ter hoogte van je eerdere aanbetaling tot maximaal 25% van de oorspronkelijke koopsom. 

De onpartijdige klachtafhandeling zorgt ervoor dat bij het ontstaan van een probleem waar jij en de ondernemer samen niet uitkomen, je Stichting UitgesprokenZaak.nl kunt inschakelen. Ook de ondernemer kan met jouw toestemming deze stichting benaderen. Een uitspraak is bindend voor zowel de klant als de ondernemer. Dat betekent dat beiden verplicht zijn zich aan de uitspraak te houden. Het CBW garandeert dat de CBW-erkende ondernemer de gemaakte afspraken ook daadwerkelijk nakomt.


PRODUCTGARANTIE

De CBW-erkende winkels bieden productgarantie op hun assortiment. De garantie is standaard 3 jaar op basis van afschrijving: 

• in het eerste jaar krijg je de volledige kosten vergoed voor reparatie of vervanging, inclusief vracht- en voorrijkosten
• in het tweede jaar krijg je 2/3 van de kosten vergoed
• in het derde jaar krijg je 1/3 van de kosten vergoed

De datum van aanschaf is dus van belang voor jouw garantie. Let wel: de productgarantie wordt door jouw contractpartij -het CBW lid- uitgevoerd. Indien er geen contractpartij meer is, zal in sommige gevallen de fabrikant uitkomst kunnen brengen.

Klik hier om de volledige CBW-voorwaarden te downloaden.