Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 30 juni 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Disclaimer - Tapijtcentrum Nederland

 

DEZE WEBSITE IS EEN CREATIE VAN TAPIJTCENTRUM NEDERLAND B.V.


Tapijtcentrum Nederland B.V. gaat uiterst zorgvuldig te werk bij de verzameling, totstandkoming en publicatie van informatie op deze site. Wij aanvaarden geen garantie of aansprakelijkheid voor de onjuistheid of onvolledigheid van de inhoud. Aan afbeeldingen kunnen geen rechten ontleend worden. Afbeeldingen kunnen per beeldscherm afwijken in kleur onder invloed van het type beeldscherm. De kleur van een product in de afbeeldingen is in alle gevallen een benadering van de werkelijke kleur van het product. Aanbiedingen en acties die op deze website getoond worden, kunnen te allen tijde komen te vervallen. Tapijtcentrum Nederland B.V. kan niet instaan voor absolute volledigheid of juistheid omtrent prijzen, aanbiedingen en acties. Mocht je problemen ondervinden met onze website, stuur dan je reactie naar verkoop@tapijtcentrum.nl.


INTELLECTUEEL EIGENDOMSRECHT

Op alle gegevens, waaronder data, logo's, video's, geluiden, grafische gegevens, html-codes en programmatuur op deze site, rusten intellectuele eigendomsrechten. De gegevens zijn het exclusieve eigendom van Tapijtcentrum Nederland B.V. Het printen en/of kopiëren van gegevens van deze website is uitsluitend toegestaan voor persoonlijke, niet-commerciële doeleinden. Het is verboden om zonder toestemming van Tapijtcentrum Nederland B.V. inhoud of informatie van deze website te bewerken, te kopiëren, te verveelvoudigen, op te nemen in andere werken en publicaties of websites te verhandelen en/of openbaar te maken e.d. met het oog op zakelijk gewin.


PRIVACY

Tapijtcentrum Nederland B.V. respecteert de privacy van haar bezoekers op internet. De gegevens die je ons via deze site verschaft, zullen wij vertrouwelijk behandelen en niet zonder jouw toestemming aan derden verschaffen.