Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 30 april 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

De geschiedenis van Tapijtcentrum - Tapijtcentrum Nederland

De oorsprong van Tapijtcentrum Nederland ligt eind jaren zestig, toen zakenman Jan van Deutekom een partij  tapijt aangeboden kreeg. Binnen korte tijd had hij deze verkocht. Dit deed hem besluiten een eigen tapijtwinkel op te zetten.In een winkel van ± 300 m2, met zo´n 20 rollen tapijt, begon Jan van Deutekom met zijn vrouw en twee zoons met de verkoop van rollen tapijt. De verkoop verliep vervolgens zo goed dat er al snel diverse filialen bijkwamen en het tapijtwinkeltje uitgroeide tot tientallen winkels in zuid en midden Nederland. In 1977 werd besloten om in de filialen in Best en Arnhem naast tapijt ook meubelen te gaan verkopen.

Sinds 1998 kennen we Eurogordijn. Door de succesformule van Tapijtcentrum Nederland, “Goed en niet duur”, toe te passen, is Eurogordijn in korte tijd uitgegroeid tot één van de grotere gordijnzaken van Nederland met een schitterende collectie gordijnen, vitrage en zonwering. 

Sinds een aantal jaren verkoopt Tapijtcentrum Nederland ook harde vloeren.
Flex, houten- en laminaatvloeren. Populair zijn vloeren met stoere noesten en houtnerf of een flexvloer met betonlook (en nog geluiddempend ook). En terug van weggeweest: de gelakte houten vloer.


 

ORGANISATIESTRUCTUUR

Tapijtcentrum Nederland B.V. staat onder directie van 3 gebroeders van Deutekom. 

Het managementteam (Filiaalbegeleider, Hoofd Buitendienst, Hoofd Distributiecentrum, Manager Eurogordijn, After Sales begeleider en HR manager) rapporteert aan de directie.
Aan het hoofd van al onze winkels staan filiaalleiders die op deskundige wijze onze verkoopmedewerkers aansturen. 

Onze verkoopteams volgen regelmatig opleidingen om steeds van de laatste ontwikkelingen, trends en technieken op het gebied van woninginrichting op de hoogte te zijn. Op deze manier kunnen ze jou, onze klant, van het beste advies voorzien.

Stofferen doen we vanuit 5 eigen, regionale stoffeerderijen, die elk aangestuurd worden door een stoffeerbegeleider. Deze vakmensen zorgen ervoor dat jouw aankopen op een deskundige en professionele manier bij je thuis geïnstalleerd worden.
Al onze stoffeerders volgen regelmatig opleidingen om continu de laatste technieken, gereedschappen en materialen te kunnen toepassen. Zo zijn we er zeker van dat jij, onze klant, tevreden bent met de stoffering.