Gratis montage (harde vloeren)

Terug naar vorige pagina

Onze eigen, vakbekwame monteurs zorgen ervoor dat je laminaat, flex PVC of houten vloer vakkundig wordt gemonteerd. Hieronder leggen we stapsgewijs uit hoe we toewerken naar een perfect gemonteerde harde vloer waar je jarenlang plezier van zult hebben.

VAKKUNDIGE INMEETSERVICE

Een goede voorbereiding is essentieel voor een perfect eindresultaat. Schat daarom eerst de totale oppervlakte van de ruimte in vierkante meters. Als je een van onze harde vloeren hebt gekozen, kunnen we je een goede indicatie geven van de kosten.

Maar wil je 100% zekerheid en altijd de beste prijs hebben, kies dan voor onze GRATIS* inmeetservice. Tijdens de inmeetafspraak bekijken we meteen je dekvloer. Deze moet in goede conditie zijn om het laminaat of Flex PVC te kunnen leggen. Ook kijkt hij naar eventuele obstakels en adviseert hij je over een eventuele plint- of profiel-afwerking. Zo weet je precies waar je aan toe bent. 

  • KIES VOOR 100% ZEKERHEID
  • ALTIJD DE BESTE PRIJS

MONTAGE DOOR ONZE EIGEN VAKMENSEN

Onze monteurs hebben jarenlang ervaring met het leggen van harde vloeren. En bij veel van ons laminaat en flex PVC is de montage inbegrepen. Wil je een perfect eindresultaat, kies dan voor onze GRATIS* montageservice.

Eerst wordt de vloer geleverd om te acclimatiseren. Hierna wordt een afspraak gemaakt voor de montage van het laminaat of Flex PVC. Jouw vloer wordt GRATIS gemonteerd vanaf € 20,00 p/m2 en een minimale ordergrootte van € 750,00. Bij onze Flex PVC click geldt dit vanaf € 32,50 p/m2 en bij Flex PVC strook (lijm) vanaf € 27,50 p/m2 en een minimale ordergrootte van € 750,00. Ook houden wij rekening met het TCN werkgebied. Daarbuiten zullen extra kosten worden gerekend.

  • EIGEN, VAKBEKWAME MONTEURS
  • PROFESSIONEEL GEREEDSCHAP EN MATERIAAL

EEN PERFECTE AFWERKING

De afwerking van de harde vloer is natuurlijk het allerbelangrijkst! Het monteren van bijvoorbeeld bijpassende plinten en/of de overgangsprofielen zorgt ervoor dat de ruimte er perfect uit komt te zien.

De montage gebeurt met minimale geluidsoverlast, dankzij het gebruik van moderne machines. De vloerrestanten worden (in overleg) opgeruimd, waarna je laminaat- of flex PVC-vloer netjes en schoon wordt opgeleverd. Alstublieft, een perfect gemonteerde vloer waar je jarenlang plezier van zult hebben.

  • NAUWKEURIGE AFWERKING
  • EEN PERFECT GEMONTEERDE HARDE VLOER

SPECIALISATIES HARDE VLOEREN

Naast het leggen van een laminaat- of flex PVC-vloer monteren we ook specialistische projecten. Speciale ondervloeren voor bijvoorbeeld appartementen is mogelijk. Ook kun je kiezen voor verschillende soorten legwijzes. Laat je informeren in de winkel.

Onze monteurs werken met eerste klas gereedschappen en hebben altijd “back-up-producten” bij onvoorziene problemen. Voor overgangen van bijvoorbeeld laminaat naar vinyl beschikken we over verschillende overgangs-of eindprofielen. Wil je je laminaat doorleggen op je trap, dan is dat ook geen probleem. Bekijk hiervoor onze pagina ‘Traprenovatie’ of kom naar één van onze winkels.

  • SPECIALIST IN TRAPRENOVATIE
  • DE BESTE ONDERVLOEREN COLLECTIE

Dé formule van Tapijtcentrum
© 2018 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp: twee ons communicatie Realisatie: Blue Dragon
© 2018 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp: twee ons communicatie
Realisatie: Blue Dragon

Ook wij gebruiken cookies op onze siteMeer weten?