Gratis montage (raamdecoratie)

Terug naar vorige pagina

Onze eigen, vakbekwame monteurs zorgen ervoor dat je gordijnen, in-betweens, vitrage en/of zonwering vakkundig wordt gemonteerd. Hieronder leggen we stapsgewijs uit hoe we toewerken naar een prachtig resultaat. Perfect gemonteerde raamdecoratie waar je jarenlang plezier van zult hebben.

VAKKUNDIGE INMEETSERVICE

Jouw raamdecoratie maken we speciaal op maat, zodat het perfect past. Daarom komen we altijd eerst bij je thuis om alles vakkundig in te meten en om je te adviseren over eventuele bijzondere situaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rails of roedes.

Bij het inmeten van zonwering kijken we of je het beste kunt kiezen voor montage in- of op-de-dag. Ook kijken we wat de slimste positie van de bediening is. Zo weet je precies waar je aan toe bent. We meten GRATIS in bij een order vanaf € 500,- en binnen het TCN werkgebied.

  • KIES VOOR 100% ZEKERHEID
  • ALTIJD HET BESTE ADVIES

MONTAGE DOOR ONZE EIGEN VAKMENSEN

Het monteren van gordijnen of zonwering is een specialisatie die we al méér dan 40 jaar beheersen. Dit gebeurd namelijk door onze speciale afdeling “Eurogordijn” die de fijne kneepjes van het vak kennen.

Tijdens de afspraak monteren we de rails van het gordijn of de zonwering nauwkeurig in de desbetreffende ruimte. Geluidsoverlast is nihil, dankzij het gebruik van moderne machines. Vaak kunnen we binnen een dag monteren. Onze montageservice is GRATIS bij orders vanaf € 500,00 en binnen het TCN werkgebied. Daarbuiten zullen extra kosten worden gerekend.

  • EIGEN, VAKBEKWAME MONTEURS
  • PROFESSIONEEL GEREEDSCHAP EN MATERIAAL

EEN PERFECTE AFWERKING

Als de rails of roede is bevestigd, worden je gordijnen tot in de puntjes afgewerkt. We hangen het gordijn zo dat het natuurlijk en netjes in de plooi valt. Ons streven is natuurlijk een perfect eindresultaat.

Ook de zonwering wordt uitvoerig getest en alle restanten worden (in overleg) opgeruimd zodat de ruimte netjes en schoon wordt opgeleverd.
 

  • NAUWKEURIGE AFWERKING
  • EEN PERFECT GEMONTEERDE RAAMDECORATIE

SPECIALISATIES GORDIJNEN

In ons reusachtige atelier worden alle soorten gordijnen (gordijnen, in-betweens en vitrage) op maat gemaakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het confectioneren van de gordijnen.

Ga je voor een enkele, dubbele, platte of vlinderplooi? Of kies je liever voor gordijnen met stansringen die in veel maten en kleuren verkrijgbaar zijn. Ook het voeren van gordijnen of zelfs een electrisch bedienbare rails is mogelijk. Laat je inspireren in de winkel.

  • VELE CONFECTIEMOGELIJKHEDEN
  • ALTIJD OP MAAT VOOR JOU

SPECIALISATIES ZONWERING

Ook voor zonwering ben je bij Tapijtcentrum Nederland aan het juiste adres. Elk product uit onze collectie wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Of het nu gaat om driehoekige ramen, Velux of Fakro ramen, dakramen of serres… Eurogordijn heeft de oplossing.

Ook voor elektrisch bedienbare zonwering: met schakelaar of afstandsbediening of zonwering die aangesloten moet worden op je Domoticasysteem is geen enkel probleem! Laat je inspireren in de winkel.

  • SPECIALIST IN RAAMDECORATIE
  • DE MOOISTE COLLECTIE ZONWERING

Dé formule van Tapijtcentrum
© 2018 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp: twee ons communicatie Realisatie: Blue Dragon
© 2018 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp: twee ons communicatie
Realisatie: Blue Dragon

Ook wij gebruiken cookies op onze siteMeer weten?