Gratis montageservice voor tapijt/vinyl - Tapijtcentrum Nederland

Onze eigen, vakbekwame monteurs zorgen ervoor dat je tapijt- of vinylvloer vakkundig wordt gelegd. Hieronder leggen we stapsgewijs uit hoe we toewerken naar een prachtig resultaat. Een perfect gemonteerde vloer waar je jarenlang plezier van zult hebben.

VAKKUNDIGE INMEETSERVICE

Bij de aanschaf van tapijt/vinyl is het belangrijk te weten wat de oppervlakte van de ruimte is. Zo kunnen we je een goede indicatie geven van de kosten. Heb je jouw perfecte vloer gekozen, dan kun je gebruik maken van onze GRATIS* inmeetservice. Zo heb je 100% zekerheid en altijd de beste prijs!

Tijdens de inmeetafspraak bekijken we ook je dekvloer. Deze moet in goede conditie zijn om de vloer te kunnen leggen. Bovendien kunnen wij je zo optimaal adviseren over een ondervloer of voor het egaliseren van de dekvloer. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

 KIES VOOR 100% ZEKERHEID
 ALTIJD DE BESTE PRIJS

MONTAGE DOOR ONZE EIGEN VAKMENSEN

Met meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van vloerbedekking leggen, kennen onze eigen vakmensen de fijne kneepjes van het vak! En nog een voordeel is dat veel van ons tapijt en vinyl GRATIS* gelegd wordt. Zo ben je verzekerd van een perfect gelegde vloerbedekking. 

Tijdens de legafspraak snijden we het tapijt of vinyl op maat in de ruimte. Eventuele obstakels worden weggewerkt. Bij het lijmen van het tapijt of vinyl gebruiken we een milieuvriendelijke lijm en wordt de vloer egaal verlijmd. Bij grote ruimtes waarbij er een 'naad' ontstaat zal het tapijt of vinyl dicht gelast worden.

 EIGEN, VAKBEKWAME MONTEURS
 PROFESSIONEEL GEREEDSCHAP EN MATERIAAL

EEN PERFECTE AFWERKING

Het leggen en afwerken van een vloerbedekking is een ambacht en vak apart. Wij kunnen alles tot in de puntjes afwerken. Van plint en eindstrip tot overgangsprofiel en naden. Geen uitdaging is te groot. Ons streven is daarom ook een perfect eindresultaat.

Onze GRATIS legservice passen wij toe bij producten vanaf € 12,25 p/m2 en een minimale ordergrootte van € 500,00. Ook houden wij rekening met het TCN werkgebied. Daarbuiten zullen extra kosten worden gerekend.

 NAUWKEURIGE AFWERKING
 PROFESSIONEEL GEREEDSCHAP EN MATERIAAL

 

SPECIALISATIES TAPIJT EN VINYL

Naast het leggen van tapijt en vinyl monteren we ook specialistische projecten. Tapijtcentrum Nederland is namelijk gespecialiseerd in trapbekleding en het ambachtelijk leggen van een traditionele traploper.

Hiervoor hebben wij de beste gereedschappen en altijd “back-up-producten” bij onvoorziene problemen. Groot oppervlak tapijt met naden lassen we met een lasapparaat aan elkaar zonder dat er een zichtbare naad ontstaat. Bij groot oppervlak vinyl gebruiken wij een lasvloeistof voor een subtiele afwerking. Ook hebben wij voor iedere overgang van vloer overgangs- of eindprofielen.

 SPECIALIST IN TRAPBEKLEDING EN TRAPRENOVATIE
 DE MOOISTE OVERGANGS- EN EINDPROFIELEN