Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 31 Juli 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

De missie en visie van Tapijtcentrum - Tapijtcentrum Nederland

Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen. Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken.


 

KLANTEN ZICHZELF THUIS LATEN VOELEN

Om het resultaat te bereiken dat precies aansluit bij je wensen en behoeften, zorgen wij dat jouw traject als klant zo soepel mogelijk verloopt. Je kunt altijd rekenen op een zeer scherp geprijsde en eigentijdse collectie, toegespitst product- en kleuradvies van onze opgeleide adviseurs en ongeëvenaard vakmanschap van onze eigen stoffeerders. En ook als je na jouw aankoop nog vragen hebt, kun je vanzelfsprekend terecht bij ons serviceteam dat niets liever wil dan dat jij volledig tevreden bent. 

In combinatie met onze erg snelle levertijden kunnen wij je zodoende een vlekkeloze ervaring bieden waarbij je volledig ontzorgd wordt. Wij willen het verschil maken door op deze manier “alles voor vloeren en ramen” te leveren om zo jouw woondromen te realiseren. Bovenal willen we dat jij je echt thuis voelt – bij Tapijtcentrum Nederland, maar vooral ook daarna!

MEER WOONGELUK VOOR IEDEREEN

Wij geloven dat een mooie vloer en sfeervolle raamdecoratie tot meer woongeluk leidt. Het versterkt de prachtige momenten die thuis ontstaan en creëren een veilige plek. Het zorgt voor een woonomgeving waar gelachen kan worden.  

Er zijn ongelooflijk veel ervaringen die Tapijtcentrum Nederland mogelijk maakt en wil blijven maken voor haar klanten. In de ochtend opstaan en een heerlijk tapijt tussen de tenen voelen. Lekker uitslapen in een zonverduisterde kamer. Samen genieten van een drankje terwijl je door de zonwering de zon ziet ondergaan. Kinderen die veilig kunnen spelen op een stoere vinylvloer met antisliplaag. Een gezellige winteravond die toch warm aanvoelt door een sfeervol, hoogpolig karpet of tapijt… 

Wij vinden het fantastisch aan al deze momenten een bijdrage te mogen leveren en streven er naar om ook jouw woonleven mooier te maken. Dit doen we door jouw wensen altijd voorop te stellen en ons echt betrokken te voelen bij het eindresultaat. Tapijtcentrum Nederland wil meer woongeluk voor iedereen – ook voor jou!