Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 30 april 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

SEPA incasso bij Tapijtcentrum - Tapijtcentrum Nederland

MACHTIGING VOOR STANDAARD EUROPESE INCASSO

SEPA Een betaling met een standaard Europese incasso kan plaatsvinden als u daar zelf toestemming voor geeft door het afgeven van een machtiging. Noteer uw persoonlijke gegevens en datum op onderstaande “Eenmalige machtiging”, zet uw handtekening en geef de machtiging af aan degene die u wilt betalen.

Een machtiging is bedoeld bij pinstoringen of als er op andere manieren niet betaald kan worden. Deze manier van betalen is geen standaard betaalmethode.

U wordt voorafgaand aan een afboeking door de incassant geïnformeerd over het bedrag en moment van afschrijving. Door TCN wordt een termijn van, doorgaans, binnen 14 dagen aangegeven op de machtiging. Als u het niet eens bent met een betaling, kunt u deze binnen 8 weken zonder opgaaf van reden terug laten boeken. Zie “Terugboeken ?” voor nadere informatie.

TERUGBOEKEN? NEEM CONTACT OP MET UW BANK

SEPA Indien u een machtiging heeft afgegeven en u bent het niet eens met een afschrijving, kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. 
U kunt uw bank ook vóór het moment van afschrijving verzoeken om een standaard Europese incasso-opdracht tegen te houden. 

Informeer bij uw bank naar de voorwaarden. 

Klik hier om de machtigingskaart van Tapijtcentrum Nederland te downloaden.

Formulier TCN nr.: 027 versie 17-02-2014