Om een resultaat te bereiken dat precies aansluit bij de wensen en behoeften zorgen wij dat het traject als klant zo soepel mogelijk verloopt. Klanten kunnen altijd rekenen op een zeer scherp geprijsde en eigentijdse collectie, toegespitst product- en kleuradvies van onze opgeleide adviseurs en ongeëvenaard vakmanschap van onze eigen stoffeerders. En ook als er na de aankoop nog vragen zijn, kan men vanzelfsprekend terecht bij ons serviceteam dat niets liever wil dan dat de klant volledig tevreden is. 
In combinatie met onze erg snelle levertijden kunnen wij zodoende een vlekkeloze ervaring bieden waarbij we volledig ontzorgen. Wij willen het verschil maken door op deze manier “alles voor vloeren en ramen” te leveren om zo woondromen te realiseren. Bovenal willen we dat klanten zich echt thuis voelen bij Tapijtcentrum Nederland, maar vooral ook daarna!

Lijkt het jou wat om hier met ons aan te gaan werken? Voel je dan vrij om op een van de onderstaande vacatures te reageren of een open sollicitatie te sturen – Tapijtcentrum Nederland is namelijk altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde collega’s om samen meer woongeluk voor iedereen te kunnen realiseren.

Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het thuisgevoel. Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht – of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen. Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken


 

ONZE VACATURES

Junior Grafisch Vormgever / DTP-er

Ben jij die enthousiaste creatieve vormgever die op zoek is naar een afwisselende baan waarin je zowel je creativiteit als technische skills kwijt kunt?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Tapijtcentrum Nederland is op zoek naar een Junior Grafisch Vormgever / DTP-er met gevoel voor beeld, vorm, kleur, lay-out, stijl, taal en typografie.

Als Grafisch Vormgever binnen onze organisatie ben jij, onder leiding van onze communicatie specialist, verantwoordelijk voor het bedenken, ontwerpen en opmaken van diverse communicatie-uitingen, voor zowel online als offline communicatie, passend binnen de stijl van Tapijtcentrum Nederland; denk hierbij aan interne communicatie, huisstijl, campagnes, winkelthema’s en social media. Hiernaast verwerk je ook relevante content en bewerk je beeldmateriaal voor onze website en social media vanuit commercieel oogpunt

Functie-eisen

 • Je beheerst de Nederlandse taal perfect en hebt aantoonbare werkervaring;
 • Je bent creatief, verfrissend, trendgevoelig, vernieuwend en voelt je verantwoordelijk voor het neerzetten van een goed eindresultaat;
 • Je kunt goed uit de voeten met het Adobe pakket (Indesign, Photoshop en Illustrator), bent bekend met Content Management Systemen (CMS).
 • Je bent thuis in social media;
 • Je bent geïnteresseerd in de wooninrichting en vind het leuk hiermee actief te zijn;
 • Je bent een enthousiast, vrolijk en energiek persoon.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een baan van 32 uur per week met een marktconform salaris. Je zal starten met een tijdelijk contract, maar ons doel is om een langdurige samenwerking aan te gaan. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen. Verder zal je gaan werken in een team van leuke collega’s die dagelijks met veel plezier samenwerken en super vette projecten opleveren.

Ben jij enthousiast geworden en wil jij werken in een mooi en dynamisch familiebedrijf? Dan zien we graag je reactie tegemoet!

Je kan solliciteren door je motivatiebrief en cv te sturen naar werk@tapijtcentrum.nl.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact met op met Jessie Beckers via werk@tapijtcentrum.nl of door te bellen naar 0499-365621

MEER INFORMATIE OVER DEZE VACATURE


BACKOFFICE MEDEWERK(ST)ER

Als Tapijtcentrum Nederland willen wij meer woongeluk voor iedereen. Wij willen dat klanten zichzelf thuis voelen – in één van onze 21 winkels, maar we steken minstens zoveel effort in de relatie met onze medewerkers. Daarom bieden we onze medewerkers de ruimte zich te ontwikkelen en door te groeien met mogelijkheden tot opleiding. Als familiebedrijf is er door de jaren heen een hoop specialisme en vakmanschap ontstaan, die we maar al te graag overbrengen op nieuwe TCN’ers. Voor onze afdelingen gordijnen en vloeren zijn we op zoek naar een BackOffice medewerk(st)er. Kom jij ons team versterken?

De werkzaamheden zijn:

 • Allround administratieve werkzaamheden voor o.a. klanten- en order-administratie.
 • Nauwkeurig vastleggen en invoeren van informatie, zodat klanten efficiënt geholpen kunnen worden.
 • Nauw telefonisch contact met collega’s en klanten, zodat zij goed geholpen worden en dit nauwkeurig vastgelegd wordt.
 • Een echte ondersteuning zijn voor andere afdelingen van Tapijtcentrum Nederland: verkopers, stoffeerders, andere collega’s en klanten kunnen gemakkelijk bij je terecht b.v. per telefoon of per mail en ervaren het contact met jou als zeer positief.

Gevraagd wordt:

 • MBO 4 denk- en werkniveau;
 • Klantvriendelijke instelling met interesse in de woninginrichting;
 • Je herkent je in de kernwaarden van TCN: je bent klantvriendelijk, verantwoordelijk en betrouwbaar;
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed en bent rekenvaardig en commercieel ingesteld;
 • Je bent betrokken bij het resultaat voor klanten: je vindt het oprecht fijn als iemand door jouw werk een mooi thuis heeft, en je vindt het vervelend als dit niet lukt;
 • Je hebt geen probleem met deadlines en blijft secuur en rustig in stresssituaties;
 • Je kunt goed en duidelijk communiceren;
 • Je kunt goed samenwerken met collega’s en bent een echte teamspeler;
 • Je bent erg leergierig en wil graag alles weten van onze producten en mogelijkheden om klanten en collega’s zo goed en professioneel mogelijk te kunnen helpen.

Geboden wordt:
Tapijtcentrum Nederland biedt enthousiaste, representatieve en klantvriendelijke kandidaten verantwoordelijk en afwisselend werk in een prettige sfeer. Kortom: een interessante en uitdagende baan met een salaris overeenstemming met functie en ervaring . Vanwege de omvang van de organisatie en de te verwachten uitbreiding in de komende jaren zijn er voor de toekomst voldoende doorgroeimogelijkheden.

Solliciteren:
Herken jij jezelf in bovenstaande? Dan zien we je reactie graag tegemoet!


Tapijtcentrum Nederland B.V. 
Telefoon: 0499-365621
E-mail: werk@tapijtcentrum.nl

MEER INFORMATIE OVER DEZE VACATURE


VERKOOPSTYLIST (WONINGINRICHTING)

Zeg nou zelf... wat is er nou leuker dan klanten helpen bij de inrichting van hun huis? Als verkoper binnen Tapijtcentrum Nederland kan dit! Zodra jij je plekje gevonden hebt start je binnen de verkoop al snel met een cursus stylist om nóg beter de klant te adviseren. Ook bieden we regelmatig klassikale trainingen samen met je collega's om je vaardigheden te blijven ontwikkelen.


Verantwoordelijkheden en werkzaamheden:

 • Enthousiast interieuradvies: welk product past het beste bij hun wensen en budget?
 • Het niet opdringerig overtuigen van klanten om voor het juiste product te kiezen.
 • Het behalen van optimale verkoopresultaten als team.
 • Diverse ondersteunende werkzaamheden: de winkel netjes houden, bonnen verwerken, collecties in- en afmelden, etc.
 • Heeft positief contact met andere verkopers, stoffeerders en klanten.


Wat vragen wij?

 • MBO 4 of HBO denk- en werkniveau.
 • Je hebt een klantvriendelijke houding: wat er ook gebeurt, vriendelijkheid naar klanten blijft voor jou een absolute prioriteit.
 • Je bent ‘commercieel,’ ‘spontaan’ en een ‘fijne gesprekspartner.’
 • Je kunt erg goed luisteren en begrijpt dat dit vaak nog belangrijker is dan zelf praten.
 • Je herkent je in de kernwaarden van TCN: je bent klantvriendelijk, verantwoordelijk en betrouwbaar;
 • Je bent betrokken bij het resultaat voor klanten: je vindt het oprecht fijn als iemand door jouw werk een mooi thuis heeft, en je vindt het vervelend als dit niet lukt.
 • Je kunt goed tegen kritiek en wil jezelf als verkoper blijven verbeteren.
 • Je kunt goed samenwerken met collega’s en bent een echte teamspeler: je stelt de wensen van de klant en het teamresultaat boven de eigen resultaten.
 • Je bent erg leergierig en wil graag alles weten van onze producten en mogelijkheden om klanten zo goed en professioneel mogelijk te kunnen helpen.


Wat bieden we?
Tapijtcentrum Nederland biedt haar medewerkers verantwoordelijk en afwisselend werk in een prettige sfeer. Als echt familiebedrijf vinden we het belangrijk dat onze klanten zich thuis voelen, maar onze medewerkers nét zo! Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden om je aan vast te klampen. Zo start je binnen de organisatie vaak als (junior) verkoper en heb je mogelijkheden om door te groeien naar senior, allround en zelfs filiaalleider als je dit ambieert. Ook ons breed assortiment aan producten zorgen ervoor dat jij niet zomaar uitgeleerd raakt. Kortom: een interessante en uitdagende baan (37 uur) met een salaris overeenstemming met functie en ervaring.

 

Reactie naar:
Wil je graag klanten blij maken met jouw werk? Heb je interesse in woninginrichting en een leergierige, flexibele en commerciële instelling? Dan zien we je reactie graag tegemoet!

Tapijtcentrum Nederland B.V.
Jessie Beckers (HR manager)

Telefoon: 0499-365621
E-mail: werk@tapijtcentrum.nl

MEER INFORMATIE OVER DEZE VACATURE


MAGAZIJN MEDEWERKER

Als Tapijtcentrum Nederland willen wij meer woongeluk voor iedereen. Wij willen dat klanten zichzelf thuis voelen – in één van onze 21 winkels, maar we steken minstens zoveel energie in de relatie met onze medewerkers. Voor ons distributiecentrum in Best zijn we op zoek naar een magazijn medewerker. Jij bent binnen deze functie, samen met je team, een onmisbare schakel in het logistieke proces.  Ben jij een echte aanpakker en houd je ervan om de handen uit de mouwen te steken? Lees dan snel verder!

Waarom werken bij Tapijtcentrum Nederland?

 • Perspectief op een vaste baan: we gaan voor een langdurige samenwerking.
 • Prettige werkomstandigheden in ons logistiek centrum binnen een familiebedrijf.
 • Je hebt voldoende doorgroeimogelijkheden en opleidingskansen als logistiek medewerker.
 • Je leert echt vakmanschap, waarin je kan doorgroeien en in salaris nog veel stappen kan maken.

Wat doe je als logistiek medewerker?

 • Je gaat rollen stof en tapijt in de juiste afmetingen knippen;
 • Je gaat snijmachines (voor gordijnstoffen en tapijt) bedienen;
 • Je gaat goederen laden en lossen en controleert hierbij de laadlijsten;
 • Je zorgt ervoor dat orders gereed gemaakt worden;
 • Jij kunt heftruck rijden of wil dit graag leren;
 • Jij voert allround logistieke werkzaamheden uit in ons logistiek centrum in Best en diverse andere woonwinkels;
 • Jij bent een echte ondersteuning voor diverse afdelingen binnen Tapijtcentrum Nederland.

Jij bent…

 • Je hebt een positieve instelling en je weet van aanpakken;
 • Je hebt een MBO 3-4 denk en werkniveau en hands-on mentaliteit;  
 • Ruime werkervaring is een pré;
 • Je kunt goed samenwerken met collega’s en bent een echte teamspeler;
 • Je hebt de juiste balans tussen secuur werken en snelheid;
 • Je bent beschikbaar van maandag tot en met vrijdag (werktijden in goed overleg);
 • Rijbewijs B is een must en het is een voordeel als je in het bezit bent van een vrachtwagen rijbewijs.

Solliciteren
Herken jij jezelf in bovenstaande? Dan zien we je reactie graag tegemoet!

 

Tapijtcentrum Nederland B.V.
Jessie Beckers (HR manager)

Telefoon: 0499-365621
E-mail: werk@tapijtcentrum.nl

MEER INFORMATIE OVER DEZE VACATURE


Montage partners (regio: Midden- en Zuid-Nederland)

Zeg nou zelf… Wat is er nou leuker dan mensen blij maken met hun eigen woning? Als Tapijtcentrum Nederland willen wij meer woongeluk voor iedereen en daar hebben we vakmensen zoals jij voor nodig! Voor de regio Midden en Zuid-Nederland zoeken we ZZP Woningstoffeerders. Word jij onze nieuwe vaste montagepartner?

Werken met een betrouwbare partner
In het 50 jaar bestaan van Tapijtcentrum Nederland hebben we ontzettend veel specialisme op het gebied van vloeren en raambekleding in huis gehaald!  Met onze 21 filialen verdeeld over het zuiden en oosten hebben we meer dan genoeg werk voor jou. De klantvraag verandert van dag tot dag en wij zorgen ervoor dat we aan deze verwachtingen kunnen blijven voldoen. Hier hebben we jou heel hard voor nodig!

Wat bieden wij jou?

 • Je gaat werken met kwalitatief goed materiaal;
 • Spullen ophalen bij een pick-up point bij jou in de buurt;
 • Werktijden gaan in overleg; wil jij meer uren gaan werken? Geen probleem!
 • Je krijgt per uur betaald en niet per opdracht, dus jij kan echt de tijd nemen om de puntjes op de i te zetten;
 • Goede betalingscondities; het geld staat binnen 14 dagen op jouw rekening!
 • Groot aanbod aan trainingsmogelijkheden. Zou je je kennis willen uitbreiden? Dat kan bij ons!
 • Werken met grote bonnen (1 à 2 daagse bonnen) bij klanten thuis;
 • Jij kunt inspiratie opdoen van onze werkwijze (50 jaar ervaring!);
 • Je krijgt een vast aanspreekpunt op het kantoor voor al jouw vragen, rooster en overleg!

Wie zoeken wij?

 • Jij hebt minimaal 2 jaar ervaring opgedaan als timmerman of stoffeerder;
 • Jij bent een echte vakman of vakvrouw;
 • Jij bent klantvriendelijk en je weet in te spelen op de behoefte van de klant;
 • Jij levert kwalitatief goed werk af;
 • Jij bent minimaal 1 dag in de week beschikbaar.

Interesse?  
Ben of ken jij iemand die goed binnen dit profiel past? Dan komen wij graag met jou in contact via werk@tapijtcentrum.nl, maar bellen mag natuurlijk ook naar 0499-365621.Geef dan ook alvast even aan welke werkzaamheden jij het liefste uitvoert! Je kunt binnen drie werkdagen van ons reactie verwachten.

MEER INFORMATIE OVER DEZE VACATURE


Woningstoffeerder (M/V)

Zeg nou zelf… Wat is er nou leuker dan klanten blij maken met hun eigen huis? Als Tapijtcentrum Nederland willen wij meer woongeluk voor iedereen! En daar hebben we jou voor nodig! Wij willen dat klanten zichzelf thuis voelen – in één van onze 21 winkels, maar we steken minstens zoveel effort in de relatie met onze medewerkers. Voor ons team in regio Eindhoven, Tilburg, Wijchen, Arnhem en Limburg zoeken we ervaren stoffeerders.

De functie:
Als Stoffeerder ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en goed aanbrengen van zachte & harde vloeren en/of raambekleding bij klanten thuis. Enkele jaren ervaring hierin is zeer gewenst, maar natuurlijk kan je ook nog veel leren. Jouw verdere werkzaamheden zijn:

Werkzaamheden:

 • Via goede communicatie inspelen op de behoefte van de klant;
 • Met jouw productkennis kan jij de klant goed adviseren;
 • Jij kunt zelfstandig werken;
 • Jij weet de juiste spullen en gereedschappen klaar te leggen voor de route;
 • Je bent leergierig en interesseert je in het vak!

Wie ben jij?

 • Jij kunt je verplaatsen in de klant en hebt goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent leergiering en je hebt affiniteit voor zonwering;
 • Je herkent je in de kernwaarden van TCN; klantvriendelijk, verantwoordelijk en betrouwbaar;
 • Je bent stressbestendig en betrokken bij het eindresultaat;
 • Je bent woonachtig in omgeving Roermond, Tilburg, Eindhoven, Arnhem of Wijchen.
 • Je vindt het leuk om bij klanten thuis te komen!  

Wij bieden:
Tapijtcentrum Nederland biedt kandidaten verantwoordelijk en afwisselend werk in een prettige sfeer. Kortom: een interessante en uitdagende fulltimebaan (37 uur) met een salaris overeenkomstig met functie en ervaring . Hiernaast ontvang je een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld, personeelskorting, 25 vakantiedagen en iedere werkdag een netto onkostenvergoeding! Vanwege de omvang van de organisatie en de te verwachten uitbreiding in de komende jaren zijn er voor de toekomst voldoende doorgroeimogelijkheden en opleidingskansen.

Solliciteren:
Herken jij jezelf in bovenstaande? Dan zien we je reactie graag tegemoet!

Jessie Beckers (HR Manager)
werk@tapijtcentrum.nl

MEER INFORMATIE OVER DEZE VACATURE


STOFFEERDER ZONWERING (REGIO LIMBURG)

Zeg nou zelf… Wat is er nou leuker dan klanten blij maken met hun eigen huis? Als Tapijtcentrum Nederland willen wij meer woongeluk voor iedereen! En daar hebben we jou voor nodig. Wij willen dat klanten zichzelf thuis voelen – in één van onze 21 winkels, maar we steken minstens zoveel effort in de relatie met onze medewerkers. Voor ons team in Limburg zoeken we een Stoffeerder Zonwering. Je krijgt hierbij een volledig op maakt gemaakt opleidingstraject van minimaal drie maanden! 

De functie:
Als Stoffeerder Zonwering ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en goed uitvoeren van de raambekleding bij klanten thuis. Enige ervaring van raambekleding is zeer gewenst. We zoeken een echte vakman met affiniteit voor zonwerking en om jou volledig klaar te stomen voor de rol bieden we jou een op maakt gemaakt opleidingstraject van minimaal drie maanden.

Werkzaamheden:

 • Via goede communicatie inspelen op de behoefte van de klant;
 • Met jouw productkennis kan jij de klant goed adviseren;
 • Jij kunt zelfstandig werken;
 • Jij weet de juiste spullen en gereedschappen klaar te leggen voor de route;
 • Je bent leergierig en interesseert je in het vak!

Wie ben jij?

 • Een echte vakman met affiniteit voor zonwering;
 • Je herkent je in de kernwaarden van TCN; klantvriendelijk, verantwoordelijk en betrouwbaar;
 • Je bent stressbestendig en betrokken bij het eindresultaat;
 • Woonachtig in omgeving Roermond; werkgebied is in goed overleg en kan variëren van Geldrop, Boxmeer, Wijchen, Deurne, Venlo of Zuid-Limburg);
 • Je bent communicatief en flexibel in werktijden.

Wij bieden:
Tapijtcentrum Nederland biedt kandidaten verantwoordelijk en afwisselend werk in een prettige sfeer. Kortom: een interessante en uitdagende fulltimebaan (37 uur) met een salaris overeenkomstig met functie en ervaring . Vanwege de omvang van de organisatie en de te verwachten uitbreiding in de komende jaren zijn er voor de toekomst voldoende doorgroeimogelijkheden en opleidingskansen.

Solliciteren?
Herken jij jezelf in bovenstaande? Dan zien we je reactie graag tegemoet!

Tapijtcentrum Nederland B.V. 
t.a.v. Jessie Beckers (HR manager) 
0499-365621 / E-mail: werk@tapijtcentrum.nl

MEER INFORMATIE OVER DEZE VACATURE


Dé formule van Tapijtcentrum