Werken bij Tapijtcentrum

Om een resultaat te bereiken dat precies aansluit bij de wensen en behoeften zorgen wij dat het traject als klant zo soepel mogelijk verloopt. Klanten kunnen altijd rekenen op een zeer scherp geprijsde en eigentijdse collectie, toegespitst product- en kleuradvies van onze opgeleide adviseurs en ongeëvenaard vakmanschap van onze eigen stoffeerders. En ook als er na de aankoop nog vragen zijn, kan men vanzelfsprekend terecht bij ons serviceteam dat niets liever wil dan dat de klant volledig tevreden is. 
In combinatie met onze erg snelle levertijden kunnen wij zodoende een vlekkeloze ervaring bieden waarbij we volledig ontzorgen. Wij willen het verschil maken door op deze manier “alles voor vloeren en ramen” te leveren om zo woondromen te realiseren. Bovenal willen we dat klanten zich echt thuis voelen bij Tapijtcentrum Nederland, maar vooral ook daarna!

Lijkt het jou wat om hier met ons aan te gaan werken? Voel je dan vrij om op een van de onderstaande vacatures te reageren of een open sollicitatie te sturen – Tapijtcentrum Nederland is namelijk altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde collega’s om samen meer woongeluk voor iedereen te kunnen realiseren.

Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het thuisgevoel. Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht – of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen. Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken


 

VERKOOPSTYLIST (WONINGINRICHTING) (REGIO EINDHOVEN)

VERKOOPSTYLIST (WONINGINRICHTING) (REGIO EINDHOVEN)

Zeg nou zelf... wat is er nou leuker dan klanten helpen bij de inrichting van hun huis? Als verkoper binnen Tapijtcentrum Nederland kan dit! Zodra jij je plekje gevonden hebt start je binnen de verkoop al snel met een cursus stylist om nóg beter de klant te adviseren. Ook bieden we regelmatig klassikale trainingen samen met je collega's om je vaardigheden te blijven ontwikkelen.

Verantwoordelijkheden en werkzaamheden:

 • Enthousiast interieuradvies: welk product past het beste bij hun wensen en budget?
 • Het niet opdringerig overtuigen van klanten om voor het juiste product te kiezen.
 • Het behalen van optimale verkoopresultaten als team.
 • Diverse ondersteunende werkzaamheden: de winkel netjes houden, bonnen verwerken, collecties in- en afmelden, etc.
 • Heeft positief contact met andere verkopers, stoffeerders en klanten.


Wat vragen wij?

 • MBO 4 of HBO denk- en werkniveau.
 • Je hebt een klantvriendelijke houding: wat er ook gebeurt, vriendelijkheid naar klanten blijft voor jou een absolute prioriteit.
 • Je bent ‘commercieel,’ ‘spontaan’ en een ‘fijne gesprekspartner.’
 • Je kunt erg goed luisteren en begrijpt dat dit vaak nog belangrijker is dan zelf praten.
 • Je herkent je in de kernwaarden van TCN: je bent klantvriendelijk, verantwoordelijk en betrouwbaar;
 • Je bent betrokken bij het resultaat voor klanten: je vindt het oprecht fijn als iemand door jouw werk een mooi thuis heeft, en je vindt het vervelend als dit niet lukt.
 • Je kunt goed tegen kritiek en wil jezelf als verkoper blijven verbeteren.
 • Je kunt goed samenwerken met collega’s en bent een echte teamspeler: je stelt de wensen van de klant en het teamresultaat boven de eigen resultaten.
 • Je bent erg leergierig en wil graag alles weten van onze producten en mogelijkheden om klanten zo goed en professioneel mogelijk te kunnen helpen.


Wat bieden we?
Tapijtcentrum Nederland biedt haar medewerkers verantwoordelijk en afwisselend werk in een prettige sfeer. Als echt familiebedrijf vinden we het belangrijk dat onze klanten zich thuis voelen, maar onze medewerkers nét zo! Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden om je aan vast te klampen. Zo start je binnen de organisatie vaak als (junior) verkoper en heb je mogelijkheden om door te groeien naar senior, allround en zelfs filiaalleider als je dit ambieert. Ook ons breed assortiment aan producten zorgen ervoor dat jij niet zomaar uitgeleerd raakt. Kortom: een interessante en uitdagende baan (37 uur) met een salaris overeenstemming met functie en ervaring.

Reactie naar:
Wil je graag klanten blij maken met jouw werk? Heb je interesse in woninginrichting en een leergierige, flexibele en commerciële instelling? Dan zien we je reactie graag tegemoet!

Tapijtcentrum Nederland B.V.
Karlijn van Doorn (HR manager)

Telefoon: 0499-365621
E-mail: sollicitatie@tapijtcentrum.nl

MEER INFORMATIE OVER DEZE VACATURE


LEERLING STOFFEERDER VLOEREN EN RAMEN (REGIO: BEST, TILBURG, WIJCHEN, ARNHEM, ROERMOND)

LEERLING STOFFEERDER IN DE WOONINRICHTING M/V

Zeg nou zelf… Wat is er nou leuker dan klanten blij maken met hun eigen huis? Bij Tapijtcentrum kan dit! Als Leerling Stoffeerder is een vooropleiding niet noodzakelijk, want je krijgt hier de kans om een intern opleidingstraject te volgen bij de grootste stoffeerderij van Nederland! 

Als erkend leerbedrijf met bijna 90 stoffeerders over 5 stoffeerderijen in het land is er altijd wel een plekje vrij om jou een mooi vak te leren met prettige werkomstandigheden bij klanten thuis. En jij? Jij werkt graag met je handen, vindt het belangrijk om kwaliteit af te leveren en de klant blij achter te laten. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Kom gerust eens langs om te praten over de mogelijkheden!  


Waarom werken bij Tapijtcentrum Nederland?

 • Je krijgt een intern opleidingstraject als Stoffeerder bij de grootste stoffeerderij van Nederland! 
 • Perspectief op een vaste baan: we gaan voor een langdurige samenwerking. 
 • Prettige werkomstandigheden bij klanten thuis.
 • Dankbaar werk: je maakt klanten blij met jouw vakmanschap! 
 • Doorgroeimogelijkheden; wil jij je liever specialiseren? Of misschien vind je het juist leuk om allround bezig te zijn?  Door de grootte van onze buitendienst zijn deze stappen mogelijk.

Wat doe je als leerling stoffeerder?

 • Jouw maat leert jou iedere dag weer iets bij op het gebied van stofferen en monteren;
 • Je leert laminaat, tapijt en vinylvloeren leggen en beetje voor beetje lukt jou dit zelfstandig;
 • Je leert bij de klant thuis, zoals egaliseren en het plaatsen van de mooiste zonwering;
 • Je weet steeds beter de klant het juiste advies te geven en je komt samen tot een perfect eindresultaat;
 • Je hebt positief contact met verkopers, ons hoofdkantoor, andere stoffeerders en klanten. 

Wie zoeken wij? 
Je bent een persoon die het prettig vindt om met je handen bezig te zijn en diverse werkplekken te hebben. Je bent handig en jij kunt je handen uit je mouwen steken, waarbij vriendelijkheid richting de klanten een vanzelfsprekendheid voor je is. Je vindt het leuk om meer te leren over het stoffeer vak en alles wat daarbij komt kijken! Samen met je team wil jij er iedere dag weer iets leuks van maken, en dát terwijl je tegelijkertijd een vak aan het leren bent.  

Wat krijg jij?  
Wij bieden jou een intern opleidingstraject met een gemiddelde van 37 uur per week. Hiernaast ontvang je een marktconform salaris met (salaris)doorgroeimogelijkheden, reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld, personeelskorting, 25 vakantiedagen, iedere dag een netto lunchkostenvergoeding en perspectief op een vast dienstverband!  

Solliciteren? 
Voor meer informatie kun je altijd nog even op onze website kijken: www.tapijtcentrum.nl

Solliciteer direct per mail: sollicitatie@tapijtcentrum.nl

Tapijtcentrum Nederland B.V. 
t.a.v. Karlijn van Doorn (HR manager) 

MEER INFORMATIE OVER DEZE VACATURE


STOFFEERDER ZONWERING (REGIO LIMBURG)

STOFFEERDER ZONWERING M/V

Zeg nou zelf… Wat is er nou leuker dan klanten blij maken met hun eigen huis? Als Tapijtcentrum Nederland willen wij meer woongeluk voor iedereen! En daar hebben we jou voor nodig. Wij willen dat klanten zichzelf thuis voelen – in één van onze 21 winkels, maar we steken minstens zoveel effort in de relatie met onze medewerkers. Voor ons team in Limburg zoeken we een Stoffeerder Zonwering. Je krijgt hierbij een volledig op maakt gemaakt opleidingstraject van minimaal drie maanden! 

De functie:
Als Stoffeerder Zonwering ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en goed uitvoeren van de raambekleding bij klanten thuis. Enige ervaring van raambekleding is zeer gewenst. We zoeken een echte vakman met affiniteit voor zonwerking en om jou volledig klaar te stomen voor de rol bieden we jou een op maakt gemaakt opleidingstraject van minimaal drie maanden.

Werkzaamheden:

 • Via goede communicatie inspelen op de behoefte van de klant;
 • Met jouw productkennis kan jij de klant goed adviseren;
 • Jij kunt zelfstandig werken;
 • Jij weet de juiste spullen en gereedschappen klaar te leggen voor de route;
 • Je bent leergierig en interesseert je in het vak!

Wie ben jij?

 • Een echte vakman met affiniteit voor zonwering;
 • Je herkent je in de kernwaarden van TCN; klantvriendelijk, verantwoordelijk en betrouwbaar;
 • Je bent stressbestendig en betrokken bij het eindresultaat;
 • Woonachtig in omgeving Roermond; werkgebied is in goed overleg en kan variëren van Geldrop, Boxmeer, Wijchen, Deurne, Venlo of Zuid-Limburg);
 • Je bent communicatief en flexibel in werktijden.

Wij bieden:
Tapijtcentrum Nederland biedt kandidaten verantwoordelijk en afwisselend werk in een prettige sfeer. Kortom: een interessante en uitdagende fulltimebaan (37 uur) met een salaris overeenkomstig met functie en ervaring . Vanwege de omvang van de organisatie en de te verwachten uitbreiding in de komende jaren zijn er voor de toekomst voldoende doorgroeimogelijkheden en opleidingskansen.

Solliciteren?
Herken jij jezelf in bovenstaande? Dan zien we je reactie graag tegemoet!

Tapijtcentrum Nederland B.V. 
t.a.v. Karlijn van Doorn (HR manager) 
0499-365621 / E-mail: sollicitatie@tapijtcentrum.nl

MEER INFORMATIE OVER DEZE VACATUREDé formule van Tapijtcentrum
© 2020 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden    |    Ontwerp: Tandem    |    Realisatie: WebEngine
Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op tapijtcentrum.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.