Om een resultaat te bereiken dat precies aansluit bij de wensen en behoeften zorgen wij dat het traject als klant zo soepel mogelijk verloopt. Klanten kunnen altijd rekenen op een zeer scherp geprijsde en eigentijdse collectie, toegespitst product- en kleuradvies van onze opgeleide adviseurs en ongeëvenaard vakmanschap van onze eigen stoffeerders. En ook als er na de aankoop nog vragen zijn, kan men vanzelfsprekend terecht bij ons serviceteam dat niets liever wil dan dat de klant volledig tevreden is. 
In combinatie met onze erg snelle levertijden kunnen wij zodoende een vlekkeloze ervaring bieden waarbij we volledig ontzorgen. Wij willen het verschil maken door op deze manier “alles voor vloeren en ramen” te leveren om zo woondromen te realiseren. Bovenal willen we dat klanten zich echt thuis voelen bij Tapijtcentrum Nederland, maar vooral ook daarna!

Lijkt het jou wat om hier met ons aan te gaan werken? Voel je dan vrij om op een van de onderstaande vacatures te reageren of een open sollicitatie te sturen – Tapijtcentrum Nederland is namelijk altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde collega’s om samen meer woongeluk voor iedereen te kunnen realiseren.

Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het thuisgevoel. Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht – of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen. Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken


 

MEUBELBEZORGER (BIJRIJDER) (REGIO BEST)

MEUBELBEZORGER (BIJRIJDER) (REGIO BEST)

Als Tapijtcentrum Nederland willen wij meer woongeluk voor iedereen. Wij willen dat klanten zichzelf thuis voelen – in één van onze 21 winkels, maar we steken minstens zoveel effort in de relatie met onze medewerkers. Daarom bieden we onze medewerkers de ruimte zich te ontwikkelen en door te groeien met mogelijkheden tot opleiding.  Als familiebedrijf is er door de jaren heen een hoop specialisme en vakmanschap ontstaan, die we maar al te graag overbrengen op nieuwe TCN’ers.  We zijn op zoek naar een Meubelbezorger.  Kom jij ons team versterken?

Waarom werken bij Tapijtcentrum Nederland?

 • Prettige werkomstandigheden op diverse werkplekken.
 • Dankbaar werk; je maakt klanten blij met jouw vakmanschap!
 • Je leert diverse meubelen monteren bij klanten thuis: (eet)tafels, banken, stoelen, kasten etc.
 • Je werkt als team; Je vervoert samen met je maat de meubelen naar de klant.
 • Ieder dag is anders! Naast het meubel bezorgen en monteren zijn er nog diverse andere ondersteunende werkzaamheden, zoals het meehelpen bij verbouwingen in onze filialen, rollen tapijt transporteren en/of in winkels ophangen.
 • Er zijn diverse doorgroeimogelijkheden; eventueel ook richting onze buitendienst.
 • Je hebt positief contact met verkopers, andere stoffeerders en klanten.
 • Perspectief op een vaste baan; we gaan voor een langdurige samenwerking!

Profiel kandidaat

 • Jij bent sterk, kunt goed tillen en je vindt het prettig om met je handen bezig te zijn;
 • Je hebt een klantvriendelijke houding: wat er ook gebeurt, vriendelijkheid naar klanten blijft voor jou een absolute prioriteit.
 • Je bent ‘handig,’ en je kunt kleine klussen al zelfstandig aanpakken.  
 • Je vindt het oprecht fijn als iemand door jouw werk een mooi thuis heeft, en je vindt het vervelend als dit niet lukt.
 • Je hebt de juiste balans tussen voorzichtigheid en snelheid.  Je probeert beschadigingen altijd te voorkomen.
 • Je kunt goed samenwerken met collega’s en bent een echte teamspeler.
 • Rijbewijs B is handig maar niet verplicht, een vrachtwagenrijbewijs is nóg handiger, maar ook niet noodzakelijk.  

Geboden wordt
Wij bieden jou een baan van 37 uur per week. Hiernaast ontvang je marktconform salaris met (salaris) doorgroeimogelijkheden, reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld, personeelskorting, 25 vakantiedagen en perspectief op een vast dienstverband!

Solliciteren? 
Wil je graag klanten blij maken met jouw werk? Dan zien we je reactie graag tegemoet!
Graag solliciteer direct per mail: sollicitatie@tapijtcentrum.nl

Tapijtcentrum Nederland B.V.
t.a.v. Karlijn van Doorn (HR Manager)

MEER INFORMATIE OVER DEZE VACATURE


LEERLING STOFFEERDER VLOEREN EN RAMEN (REGIO: BEST, TILBURG, WIJCHEN, ARNHEM, ROERMOND)

LEERLING STOFFEERDER IN DE WOONINRICHTING M/V

Zeg nou zelf… Wat is er nou leuker dan klanten blij maken met hun eigen huis? Bij Tapijtcentrum kan dit! Als Leerling Stoffeerder is een vooropleiding niet noodzakelijk, want je krijgt hier de kans om een intern opleidingstraject te volgen bij de grootste stoffeerderij van Nederland! 

Als erkend leerbedrijf met bijna 90 stoffeerders over 5 stoffeerderijen in het land is er altijd wel een plekje vrij om jou een mooi vak te leren met prettige werkomstandigheden bij klanten thuis. En jij? Jij werkt graag met je handen, vindt het belangrijk om kwaliteit af te leveren en de klant blij achter te laten. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Kom gerust eens langs om te praten over de mogelijkheden!  


Waarom werken bij Tapijtcentrum Nederland?

 • Je krijgt een intern opleidingstraject als Stoffeerder bij de grootste stoffeerderij van Nederland! 
 • Perspectief op een vaste baan: we gaan voor een langdurige samenwerking. 
 • Prettige werkomstandigheden bij klanten thuis.
 • Dankbaar werk: je maakt klanten blij met jouw vakmanschap! 
 • Doorgroeimogelijkheden; wil jij je liever specialiseren? Of misschien vind je het juist leuk om allround bezig te zijn?  Door de grootte van onze buitendienst zijn deze stappen mogelijk.

Wat doe je als leerling stoffeerder?

 • Jouw maat leert jou iedere dag weer iets bij op het gebied van stofferen en monteren;
 • Je leert laminaat, tapijt en vinylvloeren leggen en beetje voor beetje lukt jou dit zelfstandig;
 • Je leert bij de klant thuis, zoals egaliseren en het plaatsen van de mooiste zonwering;
 • Je weet steeds beter de klant het juiste advies te geven en je komt samen tot een perfect eindresultaat;
 • Je hebt positief contact met verkopers, ons hoofdkantoor, andere stoffeerders en klanten. 

Wie zoeken wij? 
Je bent een persoon die het prettig vindt om met je handen bezig te zijn en diverse werkplekken te hebben. Je bent handig en jij kunt je handen uit je mouwen steken, waarbij vriendelijkheid richting de klanten een vanzelfsprekendheid voor je is. Je vindt het leuk om meer te leren over het stoffeer vak en alles wat daarbij komt kijken! Samen met je team wil jij er iedere dag weer iets leuks van maken, en dát terwijl je tegelijkertijd een vak aan het leren bent.  

Wat krijg jij?  
Wij bieden jou een intern opleidingstraject met een gemiddelde van 37 uur per week. Hiernaast ontvang je een marktconform salaris met (salaris)doorgroeimogelijkheden, reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld, personeelskorting, 25 vakantiedagen, iedere dag een netto lunchkostenvergoeding en perspectief op een vast dienstverband!  

Solliciteren? 
Voor meer informatie kun je altijd nog even op onze website kijken: www.tapijtcentrum.nl

Solliciteer direct per mail: sollicitatie@tapijtcentrum.nl

Tapijtcentrum Nederland B.V. 
t.a.v. Karlijn van Doorn (HR manager) 

MEER INFORMATIE OVER DEZE VACATURE


STOFFEERDER ZONWERING (REGIO LIMBURG)

STOFFEERDER ZONWERING M/V

Zeg nou zelf… Wat is er nou leuker dan klanten blij maken met hun eigen huis? Als Tapijtcentrum Nederland willen wij meer woongeluk voor iedereen! En daar hebben we jou voor nodig. Wij willen dat klanten zichzelf thuis voelen – in één van onze 21 winkels, maar we steken minstens zoveel effort in de relatie met onze medewerkers. Voor ons team in Limburg zoeken we een Stoffeerder Zonwering. Je krijgt hierbij een volledig op maakt gemaakt opleidingstraject van minimaal drie maanden! 

De functie:
Als Stoffeerder Zonwering ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en goed uitvoeren van de raambekleding bij klanten thuis. Enige ervaring van raambekleding is zeer gewenst. We zoeken een echte vakman met affiniteit voor zonwerking en om jou volledig klaar te stomen voor de rol bieden we jou een op maakt gemaakt opleidingstraject van minimaal drie maanden.

Werkzaamheden:

 • Via goede communicatie inspelen op de behoefte van de klant;
 • Met jouw productkennis kan jij de klant goed adviseren;
 • Jij kunt zelfstandig werken;
 • Jij weet de juiste spullen en gereedschappen klaar te leggen voor de route;
 • Je bent leergierig en interesseert je in het vak!

Wie ben jij?

 • Een echte vakman met affiniteit voor zonwering;
 • Je herkent je in de kernwaarden van TCN; klantvriendelijk, verantwoordelijk en betrouwbaar;
 • Je bent stressbestendig en betrokken bij het eindresultaat;
 • Woonachtig in omgeving Roermond; werkgebied is in goed overleg en kan variëren van Geldrop, Boxmeer, Wijchen, Deurne, Venlo of Zuid-Limburg);
 • Je bent communicatief en flexibel in werktijden.

Wij bieden:
Tapijtcentrum Nederland biedt kandidaten verantwoordelijk en afwisselend werk in een prettige sfeer. Kortom: een interessante en uitdagende fulltimebaan (37 uur) met een salaris overeenkomstig met functie en ervaring . Vanwege de omvang van de organisatie en de te verwachten uitbreiding in de komende jaren zijn er voor de toekomst voldoende doorgroeimogelijkheden en opleidingskansen.

Solliciteren?
Herken jij jezelf in bovenstaande? Dan zien we je reactie graag tegemoet!

Tapijtcentrum Nederland B.V. 
t.a.v. Karlijn van Doorn (HR manager) 
0499-365621 / E-mail: sollicitatie@tapijtcentrum.nl

MEER INFORMATIE OVER DEZE VACATUREDé formule van Tapijtcentrum
© 2019 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden    |    Ontwerp: twee ons communicatie    |    Realisatie: WebEngine
Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op tapijtcentrum.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.