Werken bij Tapijtcentrum

Terug naar overzicht

Om een resultaat te bereiken dat precies aansluit bij de wensen en behoeften zorgen wij dat het traject als klant zo soepel mogelijk verloopt. Klanten kunnen altijd rekenen op een zeer scherp geprijsde en eigentijdse collectie, toegespitst product- en kleuradvies van onze opgeleide adviseurs en ongeëvenaard vakmanschap van onze eigen stoffeerders. En ook als er na de aankoop nog vragen zijn, kan men vanzelfsprekend terecht bij ons serviceteam dat niets liever wil dan dat de klant volledig tevreden is.
In combinatie met onze erg snelle levertijden kunnen wij zodoende een vlekkeloze ervaring bieden waarbij we volledig ontzorgen. Wij willen het verschil maken door op deze manier “alles voor vloeren en ramen” te leveren om zo woondromen te realiseren. Bovenal willen we dat klanten zich echt thuis voelen bij Tapijtcentrum Nederland, maar vooral ook daarna!

Lijkt het jou wat om hier met ons aan te gaan werken? Voel je dan vrij om op een van de onderstaande vacatures te reageren of een open sollicitatie te sturen – Tapijtcentrum Nederland is namelijk altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde collega’s om samen meer woongeluk voor iedereen te kunnen realiseren.

Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het thuisgevoel. Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht – of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen. Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken.

 

Junior Verkoopspecialist (regio Eindhoven, Best, Venlo, Heerlen)

Junior Verkoopspecialist m/v

Als Tapijtcentrum Nederland willen wij meer woongeluk voor iedereen. Wij willen dat klanten zichzelf thuis voelen – in één van onze winkels, maar vooral ook daarna. Om deze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, zoeken we per direct een (Junior) Verkoopspecialist.

Waarom werken bij Tapijtcentrum Nederland?

 • Enthousiast adviseren van klanten: welk product past het beste bij hun wensen en budget?  
 • Het niet opdringerig overtuigen van klanten om voor het juiste product te kiezen.
 • Het behalen van optimale verkoopresultaten als team.
 • Diverse ondersteunende werkzaamheden: de winkel netjes houden, opruimen, schoonmaken, bonnen verwerken, collecties in- en afmelden, etc.
 • Heeft positief contact met andere verkopers, stoffeerders en klanten..

Wat vragen wij?

 • MBO 3-4 of HBO denk- en werkniveau.
 • Je hebt een klantvriendelijke houding: wat er ook gebeurt, vriendelijkheid naar klanten blijft voor jou een absolute prioriteit.
 • Je bent ‘commercieel,’ ‘spontaan’ en een ‘fijne gesprekspartner.’
 • Je kunt erg goed luisteren en begrijpt dat dit vaak nog belangrijker is dan zelf praten.
 • Je herkent je in de kernwaarden van TCN: je bent klantvriendelijk, verantwoordelijk en betrouwbaar;
 • Je bent betrokken bij het resultaat voor klanten: je vindt het oprecht fijn als iemand door jouw werk een mooi thuis heeft, en je vindt het vervelend als dit niet lukt.
 • Je kunt goed tegen kritiek en wil jezelf als verkoper blijven verbeteren.
 • Je kunt goed samenwerken met collega’s en bent een echte teamspeler: je stelt de wensen van de klant en het teamresultaat boven de eigen resultaten.
 • Je bent erg leergierig en wil graag alles weten van onze producten en mogelijkheden om klanten zo goed en professioneel mogelijk te kunnen helpen.

Wat hebben wij te bieden?
Tapijtcentrum Nederland biedt enthousiaste, representatieve en klantvriendelijke kandidaten verantwoordelijk en afwisselend werk in een prettige sfeer. Kortom: een interessante en uitdagende fulltimebaan (37 uur) met een salaris overeenstemming met functie en ervaring . Vanwege de omvang van de organisatie en de te verwachten uitbreiding in de komende jaren zijn er voor de toekomst voldoende doorgroeimogelijkheden.

Wil je graag klanten blij maken met jouw werk? Heb je interesse in woninginrichting en een leergierige, flexibele en commerciële instelling? Dan zien we je reactie graag tegemoet!

Tapijtcentrum Nederland B.V.
t.a.v. Karlijn van Doorn (HR manager)
0499-365621 / E-mail: sollicitatie@tapijtcentrum.nl

Meer informatie over deze vacature


Back-office medewerker M/V

Back-office medewerker M/V

Als Tapijtcentrum Nederland willen wij meer woongeluk voor iedereen. Wij willen dat klanten zichzelf thuis voelen – in één van onze 21 winkels, maar we steken minstens zoveel effort in de relatie met onze medewerkers. Daarom bieden we onze medewerkers de ruimte zich te ontwikkelen en door te groeien met mogelijkheden tot opleiding. Als familiebedrijf is er door de jaren heen een hoop specialisme en vakmanschap ontstaan, die we maar al te graag overbrengen op nieuwe TCN’ers. Voor de afdeling klantenadministratie zijn we op zoek naar een Back-Office medewerker. Kom jij ons team versterken?

De functie:
In deze veelzijdige functie kom je te werken op de afdeling ‘invoer/ calculatie ramen en vloeren’. Je komt binnen in een positief en enthousiast team, met een gezonde dosis humor. Jouw voornaamste werkzaamheden zijn:

 • Allround administratieve werkzaamheden voor o.a. klanten- en order-administratie.
 • Nauwkeurig vastleggen en invoeren van informatie, zodat klanten efficiënt geholpen kunnen worden.
 • Ervoor zorgen dat iedere bon de invoer ‘werk/plan-klaar’ verlaat. Doelstelling hierachter is om klachten, onnodige korting, onduidelijkheden en communicatieproblemen te voorkomen.
 • Je bent het aanspreekpunt voor diverse afdelingen van Tapijtcentrum Nederland: verkopers, stoffeerders, andere collega’s en klanten kunnen gemakkelijk bij je terecht b.v. per telefoon of per mail en ervaren het contact met jou als zeer positief.

Wie ben jij? 

 • MBO 4 denk- en werkniveau;
 • Klantvriendelijke instelling met interesse in de woninginrichting;
 • Je herkent je in de kernwaarden van TCN: je bent klantvriendelijk, verantwoordelijk en betrouwbaar;
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed en kunt goed en duidelijk communiceren;
 • Je bent betrokken bij het resultaat voor klanten: je vindt het oprecht fijn als iemand door jouw werk een mooi thuis heeft, en je vindt het vervelend als dit niet lukt;
 • Je kunt goed samenwerken met collega’s en bent een echte teamspeler;
 • Je vindt het leuk om mee te denken over de optimalisatie van de huidige systemen, om jouw werk (en van je collega) nog efficiënter te maken;
 • Je bent erg leergierig en wil graag alles weten van onze producten en mogelijkheden om klanten en collega’s zo goed en professioneel mogelijk te kunnen helpen.

Wat hebben wij te bieden?
Tapijtcentrum Nederland biedt kandidaten verantwoordelijk en afwisselend werk in een prettige sfeer. Kortom: een interessante en uitdagende fulltimebaan (37 uur) met een salaris overeenkomstig met functie en ervaring . Vanwege de omvang van de organisatie en de te verwachten uitbreiding in de komende jaren zijn er voor de toekomst voldoende doorgroeimogelijkheden.

Solliciteren?
Herken jij jezelf in bovenstaande? Dan zien we je reactie graag tegemoet! Dit mag naar:

Tapijtcentrum Nederland B.V.
t.a.v. Karlijn van Doorn (HR manager)
0499-365621 / E-mail: sollicitatie@tapijtcentrum.nl

Meer informatie over deze vacature


Junior software ontwikkelaar M/V (REGIO BEST)

Junior software ontwikkelaar M/V (37 uur)

Als Tapijtcentrum Nederland willen wij meer woongeluk voor iedereen. Wij willen dat klanten zichzelf thuis voelen – in één van onze 21 winkels, maar we steken minstens zoveel effort in de relatie met onze medewerkers. Daarom bieden we onze medewerkers de ruimte zich te ontwikkelen en door te groeien met mogelijkheden tot opleiding. Als familiebedrijf is er door de jaren heen een hoop specialisme en vakmanschap ontstaan, die we maar al te graag overbrengen op nieuwe TCN’ers. Voor onze IT afdeling zijn we op zoek naar een Junior Software ontwikkelaar. Kom jij ons team versterken? 

De functie: 

De IT afdeling van Tapijtcentrum Nederland bestaande uit enkele programmeurs zorgen samen voor een stuk efficiëntie van diverse systemen binnen de organisatie. Je komt in een team terecht met een gezonde dosis humor en waarin innovatie centraal staat. Steeds een stapje vooruit, daar gaan we voor!
Jij maakt jouw collega’s van de buitendienst, verkoop en kantoor erg blij met je werk en je vindt het leuk om dit effect terug te zien. Een goede communicatie rondom dit proces is voor jou vanzelfsprekend en een voorwaarde voor succes. Binnen Tapijtcentrum Nederland maken wijde meeste software zelf. Jij gaat samen met de gebruikers aan de slag om de mooiste ideeën te bedenken en ontwikkelen.

Jouw voornaamste werkzaamheden zijn:

 • (Nieuwe) software ontwikkeling en onderhoud van interne systemen;
 • Aandragen van nieuwe ideeën om onze dienstverlening (nog) efficiënter te maken en onze klanten en collega’s nog blijer te maken;
 • Ontwikkelen van tools om data nog inzichtelijker te maken en afdelingen te helpen bij hun dagelijkse werkzaamheden;
 • Inbreng van jouw creatieve input ter ondersteuning van het software team.


Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal HBO-werk en/ of denkniveau bij voorkeur in de richting van Computer Science of Information Technology;
 • Twee tot drie jaar werkervaring is een pré;
 • Je hebt kennis van Java, Javascript en/ of HTML of je hebt de ambitie om je hier verder in te verdiepen ;
 • Je wilt graag schaalbare applicaties ontwerpen en hebt mogelijk ervaring met web framework;
 • Je hebt oog voor gebruiksvriendelijkheid en houdt van eenvoud;
 • Je kunt goed en duidelijk communiceren in het Nederlands;
 • Je bent erg leergierig en wil graag alles weten over onze dienstverlening om klanten en collega’s zo goed en professioneel mogelijk te kunnen helpen. 


Wij bieden:
Tapijtcentrum Nederland biedt medewerkers verantwoordelijk en afwisselend werk in een prettige sfeer. Kortom: een interessante en uitdagende fulltimebaan (37 uur) met een salaris overeenkomstig met functie en ervaring . Vanwege de omvang van de organisatie en de te verwachten uitbreiding in de komende jaren zijn er voor de toekomst voldoende doorgroeimogelijkheden en opleidingskansen.

Solliciteren:

Herken jij jezelf in bovenstaande? Dan zien we je reactie graag tegemoet! Dit mag naar:

Tapijtcentrum Nederland B.V.
Karlijn van Doorn (HR manager) 
Telefoon: 0499-365621
E-mail: sollicitatie@tapijtcentrum.nl

Meer informatie over deze vacature


Logistiek medewerker M/V (regio Best)

Logistiek medewerker in distributiecentrum Best (raambekleding/vloerbedekking)  

Als Tapijtcentrum Nederland willen wij meer woongeluk voor iedereen. Wij willen dat klanten zichzelf thuis voelen – in één van onze 21 winkels, maar we steken minstens zoveel energie in de relatie met onze medewerkers. Daarom bieden we onze medewerkers de ruimte zich te ontwikkelen en door te groeien met mogelijkheden tot verschillende opleidingen. Als familiebedrijf is er door de jaren heen veel specialisme en vakmanschap ontstaan, die we maar al te graag overbrengen op onze nieuwe collega's. Voor de afdeling klantenadministratie zijn we op zoek naar een Logistiek medewerker. Kom jij ons team versterken?  

Waarom werken bij Tapijtcentrum Nederland?

 • Het met speciaal ontwikkelde snijmachines snijden van gordijnstoffen en vitragestoffen; 
 • Kwaliteitscontroles en voorraadcontroles uitvoeren op stoffen;
 • Het in ontvangst nemen van rollen stof en pakketten binnen zonwering;
 • Gordijnen, zonwering, rails en goederen gereedmaken voor verzending naar onze stoffeerderijen; 
 • Zendingen van onze ateliers verwerken en eindcontroles uitvoeren vóór het verzenden;
 • Afsnijden / klaarleggen van goederen zoals vloerbedekking, karpetten, laminaat;
 • Een echte ondersteuning zijn voor andere afdelingen binnen Tapijtcentrum Nederland;
 • Mede zorgdragen voor een ordelijke, overzichtelijke en opgeruimde distributieruimte. 

Wat vragen wij?

 • VMBO of MBO 3-4 denk- en werkniveau en affiniteit met logistieke werkzaamheden;
 • Je kunt vlot rekenen;
 • Het hebben van een heftruckcertificaat is een pluspunt maar geen vereiste;
 • Klantvriendelijke instelling met interesse in de woninginrichting, accuraat en betrouwbaar;
 • Je kunt goed samenwerken met collega’s en bent een echte teamspeler;
 • Je bent erg leergierig en wilt graag alles weten van onze producten om collega’s en klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. 

Wat hebben wij te bieden?
Tapijtcentrum Nederland biedt hun logistiek medewerkers verantwoordelijk en afwisselend werk in een prettige sfeer. Kortom: een interessante en uitdagende fulltime baan (37 uur) met een prima salaris. 

Solliciteren? 
Heb je affiniteit met logistiek en ben je een echte aanpakker? Heb je interesse in woninginrichting en een leergierige, flexibele werkhouding? Dan zien we je reactie, via onderstaande mail, graag tegemoet! Stuur jouw sollicitatie via e-mail naar sollicitatie@tapijtcentrum.nl

Tapijtcentrum Nederland B.V.
t.a.v. Karlijn van Doorn (HR manager)
0499-365621 / E-mail: sollicitatie@tapijtcentrum.nl

Meer informatie over deze vacature


Leerling tapijt legger / laminaat monteur / gordijn stoffeerder / zonwering specialist / medewerker buitendienst m/v (regio Arnhem, Best, Tilburg, Wijchen)

Leerling tapijt legger / laminaat monteur / gordijn stoffeerder / zonwering specialist / medewerker buitendienst
schoolverlater m/v 

Bij Tapijtcentrum Nederland krijg je de kans om een echte vakman te worden – wij leren je een mooi vak met prettige werkomstandigheden bij klanten thuis. Een vooropleiding is niet noodzakelijk; wij vinden het belangrijker dat je klanten graag blij maakt en dat je kwaliteit wilt afleveren.

Waarom werken bij Tapijtcentrum Nederland?

 • De kans om een echte vakman te worden, ook zonder vooropleiding.
 • Perspectief op een vaste baan: we gaan voor een langdurige samenwerking.
 • Prettige werkomstandigheden bij klanten thuis.
 • Dankbaar werk: je maakt klanten blij met jouw vakmanschap!
 • Doorgroeimogelijkheden: je kunt in verantwoordelijkheden en salaris nog veel stappen maken.
 • Je hebt de mogelijkheid om een erkende opleiding te volgen.

Wat doe je als stoffeerder?

 • Stofferen en monteren van vloer- en raamproducten bij klanten thuis.
 • Je hebt positief contact met verkopers, ons hoofdkantoor, andere stoffeerders en klanten. 
 • Je adviseert klanten over verschillende mogelijkheden en komt samen tot een perfect resultaat. 
 • Diverse ondersteunende werkzaamheden.

Jij bent…

 • Klantvriendelijk: wat er ook gebeurt, vriendelijkheid naar klanten blijft voor jou een absolute prioriteit.
 • Je bent ‘handig’ en vindt het leuk ambachtelijk bezig te zijn.
 • Je hebt de juiste balans tussen voorzichtigheid en snelheid.
 • Je kunt goed tegen kritiek en wil jezelf altijd blijven verbeteren.
 • Je kunt goed samenwerken met collega’s en bent een echte teamspeler.

Solliciteren?
Tapijtcentrum Nederland B.V.
t.a.v. Karlijn van Doorn (HR manager)
0499-365621 / E-mail: sollicitatie@tapijtcentrum.nl

Meer informatie over deze vacature


Logistiek medewerker / winkel ondersteuner M/V (regio Eindhoven)

Logistiek medewerker / winkel ondersteuner  M/V  

Als Tapijtcentrum Nederland willen wij meer woongeluk voor iedereen. Wij willen dat klanten zichzelf thuis voelen – in één van onze 21 winkels, maar vooral ook daarna. Voor een optimale uitstraling van onze filialen zijn we per direct op zoek naar nieuwe collega’s: Logistiek medewerker/ Winkel ondersteuner! Jij bent binnen deze functie, samen met je team, een onmisbare schakel in het logistieke proces. Ben jij een echte aanpakker en houd je ervan om de handen uit de mouwen te steken? Lees dan snel verder! 

Waarom werken bij Tapijtcentrum Nederland?

 • Perspectief op een vaste baan: we gaan voor een langdurige samenwerking;
 • Prettige werkomstandigheden in ons logistiek centrum en woonwinkels;
 • Je hebt de mogelijkheid om een erkende opleiding te volgen;
 • Je leert echt vakmanschap, waarin je kan doorgroeien en in salaris nog veel stappen kan maken. 

Wat doe je als logistiek medewerker / winkel ondersteuner?

 • Het bevoorraden van de winkels met goederen zoals vloerbedekking, karpetten, laminaat en gordijnen;
 • Laden en lossen van goederen;
 • Allround logistieke werkzaamheden in ons logistiek centrum in Best en diverse andere woonwinkels;
 • Je gaat naast de logistieke werkzaamheden aan de slag als meubelbezorger bij de klant;
 • Jij weet van aanpakken en bent een echte ondersteuning voor diverse afdelingen binnen Tapijtcentrum Nederland.

Jij bent...

 • Je hebt een positieve instelling en je weet van aanpakken;
 • Je hebt een MBO 3-4 denk en werkniveau en hands-on mentaliteit;
 • Je kunt goed samenwerken met collega’s en bent een echte teamspeler;
 • Je hebt de juiste balans tussen voorzichtigheid en snelheid;
 • Je bent beschikbaar op doordeweekse dagen (werktijden in goed overleg);
 • Rijbewijs B is een must en het is een voordeel als je in het bezit bent van een vrachtwagen rijbewijs.

Solliciteren? 

Stuur jouw sollicitatie via e-mail naar sollicitatie@tapijtcentrum.nl

Tapijtcentrum Nederland B.V.
t.a.v. Karlijn van Doorn (HR manager)
0499-365621 / E-mail: sollicitatie@tapijtcentrum.nl

Meer informatie over deze vacature


VAKANTIEWERKERS / OPROEPKRACHTEN BUITENDIENST M/V (regio Arnhem, Best, Tilburg, Wijchen)

Vakantiewerkers / Oproepkrachten buitendienst M/V

Bij Tapijtcentrum Nederland krijg je de kans om een echte vakman te worden – wij leren je een mooi vak met prettige werkomstandigheden bij klanten thuis. Een vooropleiding is niet noodzakelijk; wij vinden het belangrijker dat je klanten graag blij maakt en dat je kwaliteit wilt afleveren.

Waarom werken bij Tapijtcentrum Nederland?

 • Salaris boven minimumloon met doorgroei mogelijkheden.
 • Afwisselend werk in prettige werkomstandigheden bij klanten thuis.
 • Dankbaar werk: je maakt klanten blij met jouw vakmanschap!
 • Naast je studie een vak leren omdat je wordt begeleid door een praktijkbegeleider.

Wat doe je als vakantiewerker / oproepkracht?

 • Diverse ondersteunende werkzaamheden verrichten bij klanten thuis.
 • De stoffeer vakman meehelpen bij het stofferen en monteren van vloer- en raamproducten.
 • Klanten blij maken met je ambachtelijk werk bij het leggen en plaatsen van onze producten.
 • Je hebt positief contact andere stoffeerders en klanten om samen tot een perfect resultaat te komen.

Jij bent…

 • Klantvriendelijk: wat er ook gebeurt, vriendelijkheid naar klanten blijft voor jou een absolute prioriteit.
 • Je bent ‘handig’ en vindt het leuk ambachtelijk bezig te zijn.
 • Je hebt de juiste balans tussen voorzichtigheid en snelheid.
 • Je kunt goed tegen kritiek en wil jezelf altijd blijven verbeteren.
 • Je kunt goed samenwerken met collega’s en bent een echte teamspeler.

Solliciteren?
Tapijtcentrum Nederland B.V.
t.a.v. Karlijn van Doorn (HR manager)
0499-365621 / E-mail: sollicitatie@tapijtcentrum.nl

Meer informatie over deze vacature


© 2018 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp: twee ons communicatie
Realisatie: Blue Dragon

Ook wij gebruiken cookies op onze siteMeer weten?