Overgordijnen

Met het juiste stel gordijnen kun je de sfeer in een woonruimte volledig veranderen. Bij elke interieurstijl is er een geschikte variant of eentje die ervoor zorgt dat verschillende stijlen op een mooie manier samenkomen.

Verduisterend

Bloemetjes gordijnen

Luxe gordijnen

Filteren
Prijs
16 van 1141 weergegeven
+25

Gordijnen Odense - Azuur

€ 21,95 p/m2 Actie confectie*

Gordijnen Caprino - Nero laatste meters

€ 29,95 € 11,98 p/m2 Actie confectie*
+4

Gordijnen Laren - Antraciet

€ 29,95 p/m2 Actie confectie*

Gordijnen Firato mz - Room laatste meters

€ 24,95 € 12,48 p/m2 Actie confectie*

Gordijnen Brindisi - Beige/grijs

€ 34,95 p/m2 Actie confectie*

Gordijnen Arenzano - Creme laatste meters

€ 29,95 € 11,98 p/m2 Actie confectie*

Gordijnen Livorno - Greige laatste meters

€ 17,95 € 7,18 p/m2 Actie confectie*
+1

Gordijnen Malmo - Brique laatste meters

€ 57,95 € 28,98 p/m2 Actie confectie*

Gordijnen Adria - Greige laatste meters

€ 29,95 € 11,98 p/m2 Actie confectie*
+13

Gordijnen Alkmaar - Oker

€ 26,95 p/m2 Actie confectie*
+16

Gordijnen Delft - Cerise

€ 19,95 p/m2 Actie confectie*

Gordijnen Amalfi - Verde

€ 64,95 p/m2 Actie confectie*
+16

Gordijnen Maarssen - Creme

€ 23,95 p/m2 Actie confectie*
+3

Gordijnen Nevada - Coffee

€ 29,95 p/m2 Actie confectie*
+12

Gordijnen Elburg - Marine

€ 25,95 p/m2 Actie confectie*
16 van 1141 producten weergegeven

Laatst door jou bekeken

Overgordijnen

Voor ieder
wat wils

Gordijnen verlenen zich perfect voor een speelse combinatie tussen gedurfde materialen, zoals luxe velours gecombineerd met een lichtgekleurde in-between. Voor welke woonruimte je ook op zoek bent naar een geschikt gordijn, onze medewerkers voorzien je graag van een passend advies én zorgen uiteraard voor een vakkundige montage.

Voor elke interieurstijl een overgordijn

Ben je toe aan een nieuw interieur of een aanpassing in je huidige stijl? Met overgordijnen kun je je woning in een handomdraai een andere uitstraling geven. Zoals je hierboven in ons productaanbod kunt zien, zijn er eindeloze mogelijkheden. Uiteraard helpen we je graag mee in je zoektocht naar het ideale overgordijn! Zo kun je gratis en vrijblijvend een afspraak maken met een van onze ervaren stylisten, zowel in de winkel als bij je thuis. Zij bespreken op basis van je huidige stijl, gewenste stijl én het budget wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning en geven inspirerend advies.

Stijlvolle combinaties met raamdecoratie

Een raam en de aangrenzende woonruimte komen het beste tot hun recht met de juiste raamdecoratie. Waar het in een interieur vaak verstandig is om het niet te bont te maken, kun je bij dit onderdeel éxtra uitpakken. Namelijk door te combineren! En de naam verraadt het eigenlijk al een beetje, en inderdaad, overgordijnen kun je perfect over andere soorten raamdecoratie bevestigen. Denk bijvoorbeeld aan horizontale jaloezieën en overgordijnen in een bijpassende kleur. De combinatie van verschillende materialen en structuren zorgt niet alleen voor meer body in een woonruimte, maar heeft ook geluiddempende en warmte isolerende voordelen.

Vakkundige gordijnspecialisten

De gediplomeerde vakmannen van Tapijtcentrum Nederland zijn gek van montage. Dat geldt dus ook voor de juiste montage van je overgordijnen. Deze voeren ze altijd met precisie uit, zodat je vervolgens jarenlang kunt genieten van je nieuwe raamdecoratie. Middels onze inmeetservice zorgen we er bovendien voor dat je overgordijnen perfect in het betreffende raam passen, maar ook op een gewenste hoogte van de vloer worden bevestigd. En eventuele restmaterialen na de montage worden netjes opgeruimd en meegenomen. Onze vakmannen vertrekken pas, zodra je 100% tevreden bent over je nieuwe interieuraanwinst!

Alles in één

Van interieuradvies tot en met realisatie...
Wij doen alles voor vloeren en ramen.