Plissé en Duette

Onze prachtige collectie Plissés en Duettes zijn gemaakt van uiterst licht doek dat geplisseerd wordt. Bij een plissé vouwt de stof (uit één laag) zich als een harmonica op als deze wordt opgetrokken. Bij een duette bestaat het uit twee geplisseerde stoffen. Naast de zeer hoge isolerende werking is het ook zeer geschikt om de akoestiek in ruimtes te verbeteren.
De verfijnde techniek van onze systemen maakt het mogelijk om voor bijna elke raamvorm een plissé of duette te maken. Het is mogelijk om het variabel te laten hangen met het zogenaamde ‘Top-Down-Bottom-Up’. Daarnaast kun je kiezen voor diverse opties, zoals ‘LiteRise’ of ‘SmartCord’.
Perfect Fit; montage zonder schroeven
Schroefloos monteren is nu mogelijk dankzij Perfect Fit! Bijzonder geschikt voor kunststof en aluminium kozijnen met de volgende montage-opties: • Perfect Click: klemmen tussen de glaslatten • Perfect Tape: plakprofielen op het glas of raam Ook gemakkelijk te demonteren voor bijvoorbeeld het wassen van de ramen.
Slimme elektrische opties
Nieuw in assortiment is de ‘Home Wizard’. Bedien je zonwering van over de hele wereld met een slimme app op je smartphone. Ook het bedienen middels een afstandsbediening is mogelijk voor onze collectie plissés en duettes.
Laat je informeren in een van onze 21 winkels of bij je thuis en je ontvangt een offerte op maat.
Vanaf
€95,00 p/m 2
Alles-in-één-prijs
Exclusief montage en bijproducten
  • Montage en ophangen
  • Klein materialen voor montage
  • Algemene voorwaarden zijn van toepassing *
  • Schroefloos monteren met Perfect Fit
  • Top-Down-Bottom-Up mogelijk!
  • Sterke garantie, ook op montage
Boek je stylist
Vind een winkel in de buurt
Top-Down-Bottom-Up
Te maken voor (bijna) elke maat raam!
Earth Vision Collectie
Onze huismerk collectie van Earth Vision garandeert een A-merk kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Elke zonwering-oplossing wordt op maat gemaakt en desgewenst vakkundig gemonteerd. Earth Vision biedt voor elk type raam een passende en sfeervolle oplossing. Of het nu gaat om Velux ramen, dakramen of serres. Daarnaast kun je bij bijna elke zonwering kiezen voor elektronische opties zoals een afstandbediening of een app op je smartphone.
Plissé met in-de-dag montage

We adviseren je graag verder in onze winkels

Maak een gratis afspraak

voor al jouw woonwensen!

Tapijtcentrum is dé specialist in vloeren en raamdecoratie! Maak een afspraak voor GRATIS productadvies, styling, kleuradvies en wooninspectie.