Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 30 juni 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Om je nog beter van dienst te zijn

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies

Op onze website gebruiken wij en onze partners cookies. Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te laten functioneren, maar er zijn ook optionele cookies. Deze kun je zelf aan- en uitzetten bij de cookie-instellingen.

Klik je op 'accepteer alle cookies', dan accepteer je ook de optionele cookies.

Cookie-instellingen

Tijdens jouw bezoek aan onze website kunnen we informatie over jou verzamelen en/of opslaan door het plaatsen van cookies. Met deze informatie kunnen we je webbezoek persoonlijker maken. Een cookie is een tekstbestandje dat op je computer wordt geplaatst. Accepteer je de cookies, dan tonen we advertenties die gebaseerd zijn op jouw voorkeuren.

Omdat wij het recht op privacy respecteren, kun je zelf aangeven welke cookies je accepteert. Bekijk hieronder de verschillende categorieën cookies voor meer informatie en om je cookie-instellingen te wijzigen. Alles toestaan

Strikt noodzakelijke cookies

Deze cookies zijn technisch noodzakelijk om de website goed te laten werken en kunnen daarom niet uitgeschakeld worden. Deze cookies zorgen ervoor dat je producten kunt bestellen, afspraken kunt maken en de voorraad kunt bekijken. Deze cookies stellen ons ook in staat om te zien wanneer de website plat ligt. Essentiële informatie voor ons. Omdat deze cookies weinig tot geen privacy-impact hebben, hoeven we hier geen toestemming voor te vragen.

Altijd actief

Functionele cookies

Met deze cookies kunnen we de website precies afstemmen op jouw behoeften. We volgen hiermee je surfgedrag op onze website, zodat wij en derde partijen je gepersonaliseerde content kunnen tonen. Deze cookies zijn ook nodig om je onze chatmogelijkheden aan te bieden. Voor het plaatsen van deze cookies vragen we je toestemming. Zonder deze cookies kunnen bepaalde delen van de website niet optimaal werken.

Doelgroepgerichte cookies

Met deze cookies kunnen we je surfgedrag op onze website en andere online kanalen volgen. Met deze informatie kunnen wij en derde partijen je gepersonaliseerde content laten zien. We maken hierbij onder andere gebruik van Google Analytics en Tag manager. Ook bevat deze categorie social media cookies. Deze cookies worden gebruikt om de inhoud van onze website te delen via social media. Voor het plaatsen van deze cookies vragen we je toestemming.

Privacy

Hier leggen we uit hoe we jouw persoonlijke informatie verzamelen, gebruiken en beschermen. We vinden jouw privacy belangrijk en handelen volgens de geldende wetgeving. Neem de tijd om deze verklaring door te lezen en begrijp hoe je jouw privacyrechten kunt uitoefenen. Jouw vertrouwen is voor ons van het grootste belang.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Tapijtcentrum Nederland verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruikmaakt van onze diensten en/of omdat je deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: • Voor- en achternaam • Geslacht • Geboortedatum • Adresgegevens • Telefoonnummer • E-mailadres • Bedrijfsgegevens voor offertes en facturen • Sollicitatiegegevens, zoals CV, motivatiebrief en portfolio • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch • IP-adres • Internetbrowser en apparaat type

Afhandeling van je bestellingen

Bij het sluiten van een overeenkomst gebruiken we jouw persoonsgegevens voor de afhandeling ervan. Als het nodig is voor een correcte afhandeling, kunnen we jouw persoonsgegevens delen met derden, zoals verder beschreven in deze privacyverklaring.

Reclame en advertenties

Naast wat je op onze website vindt, willen we je op de hoogte houden van nieuwe producten en diensten via e-mail, social media (als je ons volgt) en telefoon.

Contactformulier en de nieuwsbrief

Via het contactformulier op de website kun je vragen stellen, waarbij je verschillende gegevens invult voor de behandeling ervan. Deze gegevens worden bewaard zolang als nodig is voor een volledige beantwoording en afhandeling, evenals voor marketingdoeleinden. We bieden een nieuwsbrief aan waarmee we geïnteresseerden willen informeren over onze producten en/of diensten. Je e-mailadres wordt alleen toegevoegd aan de abonneelijst met jouw expliciete toestemming.

Publicatie

Je gegevens worden niet openbaar gemaakt wanneer je onze website gebruikt, waardoor ze niet zichtbaar zijn op het internet, ook niet voor zoekmachines. Verstrekken aan derden. Je gegevens kunnen worden doorgegeven aan partners die betrokken zijn bij de uitvoering van de overeenkomst.

Cookies

We gebruiken Google Analytics om het gebruik van onze webshop/website bij te houden, met duidelijke afspraken over de omgang met onze data. IP-adressen worden geanonimiseerd.

Beveiliging

We nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken.

Bewaartermijnen

Persoonsgegevens worden bewaard zolang nodig voor de uitvoering van de overeenkomst of zoals wettelijk vereist. Daarna worden ze maximaal zeven jaar bewaard voor statistische doeleinden, waarna verwijdering volgt, tenzij een langere bewaartermijn wettelijk verplicht is.

Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden. We raden aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens ze te gebruiken.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

We behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het is aanbevolen deze regelmatig te raadplegen om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

Inzage en wijzigen van je gegevens

Als je vragen hebt over ons privacybeleid of verzoeken hebt met betrekking tot inzage, wijziging of verwijdering van jouw persoonsgegevens, kun je altijd contact met ons opnemen. Om misbruik te voorkomen, kunnen we je vragen om je te identificeren.

Autoriteit persoonsgegevens

Als je klachten hebt over hoe we jouw persoonsgegevens verwerken, kun je contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens en heb je het recht om een klacht in te dienen.

Selectie toestaan