Is je trapbekleding aan vervanging toe of wil je een volledig nieuwe uitstraling? Dan zijn er tal van mogelijkheden om je trap er weer als nieuw uit te laten zien. De trend van nu is om je trap te laten bekleden met een natuurtapijt (sisal).

Kies je voor een sisal trapbekleding dan kies je voor een natuurlijke, warme en stoere uitstraling. De natuurlijke plantaardige vezels trekken geen stof en bacteriën aan en kunnen niet doordringen in de vezels. Door deze sterke natuurlijke vezel is sisal erg slijtvast en dus duurzaam. Zand en fijn vuil beschadigen sisal tapijten niet zoals ze dat bij gewone vloerbedekkingen doen. Bovendien is sisal warmte-isolerend en van nature antistatisch.
Daarnaast is sisal makkelijk te onderhouden en heb je jarenlang plezier van je sisal trapbekleding of vloerbedekking! Sisal is namelijk niet alleen geschikt voor op trappen, maar kan ook schitterend zijn in je woon-of slaapkamer. Ook kunnen we van onze sisal tapijten een karpet-op-maat maken.
 

TRAP BEKLEDEN MET SISALTAPIJT

Het natuurtapijt Acapulco is zeer geschikt om je trap mee te bekleden. Acapulco is een oersterk geweven tapijt van 100% sisal. 

INCLUSIEF LEGGEN EN LIJMEN, VANAF  € 795,-


*Prijs obv standaard dichte trap met max. 14 treden excl. zijkanten.

BEKIJK HIERONDER DE VERSCHILLENDE KLEURMOGELIJKHEDEN:

 

 

Dé formule van Tapijtcentrum
© 2020 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden    |    Ontwerp: Tandem    |    Realisatie: WebEngine
Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op tapijtcentrum.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.