Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 31 Juli 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Stel je vloerkleed samen in 4 stappen

Ben je op zoek naar een vloerkleed dat perfect past in je woonkamer, slaapkamer of andere ruimte? Stel dan je eigen vloerkleed samen in 4 stappen. Kies uit een collectie van meer dan duizend tapijten en wij maken er een perfect passend vloerkleed van. Maak een gratis afspraak met onze stylist of kom met je ideeën naar een van onze winkels voor prijs op maat.

Stap 1: Kies een soort tapijt en kleur als basis

Wij kunnen van bijna elk tapijt uit onze collectie een vloerkleed of karpet maken. Van bouclé en frisé tot hoogpolig en natuurlijke tapijten. Zelfs tapijten met een dessin of patroon zijn mogelijk. Klik hiernaast op een categorie om de collectie te bekijken en kies een tapijt en kleur als basis voor het vloerkleed.

Stap 2: Bepaal de vorm en het formaat

Welke vorm van een vloerkleed past het beste bij jou? Rechthoekig of vierkant zijn de meest voorkomende vormen, maar een rond karpet wordt steeds populairder. Ook het formaat bepaal je zelf, tot wel 4 meter breed! De ideale maat van het vloerkleed hangt af van de ligging in de ruimte. Let op dat het kleed minimaal 40 cm van de muren komt te liggen.

Stap 3: Wat voor soort randafwerking

Onze vloerkleden kunnen we op drie manieren afwerken aan de randen. Ga je voor omgezoomd, een band of “randloos”. Bij dat laatste vouwen we het kleed als het ware om zodat je geen rand meer ziet. Dit noemen we een superafwerking. Wil je liever een rand? Geen probleem, kies dan de kleur van het garen of de band. Voor nóg meer comfort en gemak kunnen we zelfs een ondertapijt of anti-slipmat bevestigen.

Anti slip mat

Wil je nóg meer comfort of gemak? Kies dan voor een ondertapijt of anti-slip mat:

  • Met een ondertapijt voelt het kleed nog zachter aan de voeten.
  • Een anti-slip mat zorgt ervoor dat het kleed strak op de vloer blijft liggen. Extra veilig dus.
Stap 4: Maak een afspraak en stel je vloerkleed samen

Een vloerkleed moet je voelen. Daarom hebben we vele stalen voor je klaar liggen. Maak een gratis afspraak met onze stylist in de winkel of gewoon bij je thuis. We bespreken samen je wensen en adviseren je in de mogelijkheden. Ben je helemaal tevreden? Dan zetten we de bestelling in gang en zorgen ervoor dat binnen 10 weken het vloerkleed bij je thuis ligt.

Maak een afspraak in de winkel