Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 31 Juli 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Tapijt

Acapulco

Kleur: Gebleekt

leggen

€ 49 75 , p/m2 i

Actie leggen *

op voorraad

  • Inclusief meting en opleverrapport
  • Vloerinspectie en legplan
  • Product inclusief styling advies
  • TCN productgarantie en 1 jaar extra garantie op montage
  • Inclusief meting en opleverrapport
  • Vloerinspectie en legplan
  • Product inclusief styling advies
  • TCN productgarantie en 1 jaar extra garantie op montage

Productinformatie

Goed om te weten

Productnaam
Acapulco
Poolmateriaal
100% sisal
Poolgewicht (gram/m²)
1850
Rolbreedte (cm)
400 b
Rug / Groef
Latex
Fabricage
Geweven
Productnummer
1433559
Kleur
Gebleekt
Woonkamer
7 jaar garantie
Hal / trap / overloop
3 jaar garantie
Slaapkamer
7 jaar garantie
TCN project
3 jaar garantie

Frisé

Een prachtige en levendige structuur op je vloer

Frisé zorgt voor leven in de brouwerij bij je thuis. Met dit tapijt realiseer je een prachtige, levendige oppervlaktestructuur. Bijkomend voordeel: het tapijt is zeer duurzaam en vraagt nauwelijks onderhoud. Zo heb je wel de lusten, maar niet de lasten met deze sfeermaker.

Hoogpool

De warme sfeermaker in elke woning

Wil je de warme uitstraling thuis naar een hoger niveau tillen? Dan is hoogpolig tapijt de sfeermaker bij uitstek. Dankzij de warme uitstraling, wordt hoogpolig tapijt meestal gebruikt in de woon- of slaapkamer. En hoewel je met hoogpolig kiest voor een knusse en romantisch sfeer past het ook uitstekend in een strakke inrichting.

Bouclé

Een verrassende verschijning in huis

Weinig stoffen die zo veelzijdig zijn als bouclé. Het is klassiek, elegant en trendy, en geeft je woning een verrassend opvallende uitstraling. Bouclé - Frans voor ring of lus - is geweven van onregelmatig bewerkte garens, waardoor het tapijt een zee is van in elkaar verweven lussen. Ook in praktische zin blinkt bouclé uit: het behoudt zijn uitstraling en is eenvoudig te onderhouden.

Natuur

Het comfort van de natuur onder je voeten

Met onze duurzame stoffen haal je de natuur in huis. Natuurtapijten zijn terug van weggeweest en passen helemaal bij de duurzame way of life. Steeds meer mensen denken weer ecologisch en in die gedachte voelt bijvoorbeeld tapijt van sisal of zeegras zich uitstekend thuis. Net als wol en katoen. Duurzame en comfortabele stoffen met een zuiverend en herstellend vermogen.

Project

Een tapijt dat jarenlang op topniveau presteert

Haal het beste van twee werelden in huis met een projecttapijt. Het heeft de sfeer en uitstraling van een thuiskantoor en de kwaliteiten van een bedrijfstapijt. Het voldoet namelijk aan alle eisen voor intensief gebruik, bijvoorbeeld in kantoren, onderwijs- en zorginstellingen, horecagelegenheden en op trappen. Het is slijtvast, brandveilig en vuilwerend en het behoudt jarenlang zijn uitstraling.

Vakkundig bij jou gelegd

Bij de meeste vloeren ontvang je een korting op de vakkundige montage. We meten in, snijden het op maat en leggen het perfect in de ruimte.

Onze montageservice

Zorg voor een stevige basis
met de juiste ondervloer

Ondertapijt

Kies een ondertapijt voor extra comfort

Een goed tapijt verlangt een uitstekende basis. Een ondertapijt dus. Deze waardevolle ondervloer stelt zich bescheiden en onzichtbaar op, maar verraadt zijn aanwezigheid door de talloze voordelen. Zo zorgt het voor een vaste ligging van je tapijt en egaliseert het kleine oneffenheden. Bovendien verlengt het de levensduur van je toplaag en zorgt het voor een extra warm gevoel. Het zijn de waardevolle, onderliggende voordelen van jouw stijlvolle tapijtvloer. Onze specialisten adviseren je graag over het ondertapijt voor jouw specifieke toepassing.

Verlijmen

Jouw tapijt verlijmen op de dekvloer

Heb je vloerverwarming én wens je graag tapijt in je woonruimte? Dan zit je er straks extra warmpjes bij. Want beide gaan uitstekend samen, op voorwaarde dat het tapijt verlijmd wordt op je dekvloer. Een klus waarvoor onze montagespecialisten graag bij je over de vloer komen. Met raad over de beste keuze, en met daadkracht om het vakkundig te realiseren.

Alles in één

Van interieuradvies tot en met realisatie… Wij doen alles voor vloeren en ramen.