Productnaam
JIMMY NEW
Productnummer
6019564
Kleur
Lila
Poolmateriaal
100% CON-X-YARN
Rug / Groef
AB
Brandnorm
Efl
Fabricage methode
5/32TUFT
Rolbreedte
400 Bcm
Classificatie
EN14041/EN1307

Woonkamer
Hal / trap / overloop
Slaapkamer

5 jaar garantie
3 jaar garantie
5 jaar garantie

Slaapkamers

Easy to clean

Slaapkamers

Woonkamers

Kantoren

Anti-statisch

Geschikt voor vloerverwarming

Easy to clean

Tapijt Jimmy is een synthetische vloerbedekking met een warme vleug. Dat komt door de gesneden polen van dit frisé tapijt die het licht telkens anders reflecteren: een effect dat voor gezelligheid zorgt! Nu is er de opvolger Jimmy New. Het voelt heerlijk zacht aan, is verkrijgbaar in talloze modieuze kleuren en heeft een luxeuze uitstraling. De zeer scherpe prijs gecombineerd met een gratis ondervloeren actie maakt het ook voor de portemonnee een absolute topper!

Alle getoonde verkoopprijzen zijn inclusief BTW maar exclusief transportkosten. We hebben het altijd over productprijzen. Houdt hierbij rekening met eventuele extra kosten die ontstaan door een ondervloer plinten of profielen en verwerking. Onze adviseur zal je hierover telefonisch informeren.

Bij Tapijtcentrum kun je eenvoudig betalen. Dit kan vooraf met een overboeking per PIN in één van onze winkels of bij onze monteurs als zij de producten bij je thuis komen monteren. Bekijk voor meer informatie onze voorwaarden.

Tapijt Jimmy Lila

€29, 75 p/m2 Gratis ondertapijt
Gratis gelegd*

Ondervloer oplossingen

voor minimale slijtage

Een goed ondertapijt verlengt de levensduur van je vloerbedekking. Het egaliseert kleine oneffenheden en daardoor slijt het boventapijt dus minder snel. Heb je vloerverwarming? Dan is het verlijmen van het tapijt de beste optie. Voordat er gelegd gaat worden dient er dus eerst kritisch gekeken te worden naar de ondergrond en de woonsituatie.

Laat je voor de beste oplossing
adviseren in onze winkels.

Vakkundige montageservice

door onze eigen vakmannen

  • Deskundige voorinspectie en vochtmeting
  • Technisch advies over de ruimte
  • Nauwkeurige inmeetservice
  • Bezorging van je bestelling tot in de ruimte
  • Montage door onze eigen vakmannen
  • Opleverrapport van alle werkzaamheden
  • 2 jaar extra garantie op onze montage
Meten en montage
Dé formule van Tapijtcentrum
© 2019 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden    |    Ontwerp: twee ons communicatie    |    Realisatie: WebEngine
Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op tapijtcentrum.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.