Sluiten

Speciaal voor jou! 5% korting

Laat je e-mailadres achter en ontvang 5% winkelkorting op onze vloeren en raamdecoratie. Je ontvangt je voucher per mail én je blijft op de hoogte van onze nieuwste woontrends. Deze actie is geldig t/m 31 mei 2024, bekijk de voorwaarden.

Formulier kan niet worden verzonden, probeer het later opnieuw

Bedankt! Voucher verstuurd

Er is een e-mail verstuurd naar:

Heeft u de mail niet ontvangen? Controleer uw ongewenste mail of neem contact met ons op.

Dit venster sluit over seconden

Gordijnen

Maarssen

Kleur: Beige

confectie

€ 23 95 , p/m2 i

Actie confectie *

op voorraad

  • Inclusief montage, ophangen en opleverrapport
  • Raam- en kozijninspectie, inmeten en montageplan
  • Product inclusief styling advies
  • TCN productgarantie en 1 jaar extra garantie op montage
  • Inclusief montage, ophangen en opleverrapport
  • Raam- en kozijninspectie, inmeten en montageplan
  • Product inclusief styling advies
  • TCN productgarantie en 1 jaar extra garantie op montage

Productinformatie

Goed om te weten

Productnaam
Maarssen
Breedte (cm)
145
Samenstelling
Polyester
Bewegingstolerantie
1
Loodveter
Nee
Productnummer
8089751
Kleur
Beige

Frisé

Een prachtige en levendige structuur op je vloer

Frisé zorgt voor leven in de brouwerij bij je thuis. Met dit tapijt realiseer je een prachtige, levendige oppervlaktestructuur. Bijkomend voordeel: het tapijt is zeer duurzaam en vraagt nauwelijks onderhoud. Zo heb je wel de lusten, maar niet de lasten met deze sfeermaker.

Hoogpool

De warme sfeermaker in elke woning

Wil je de warme uitstraling thuis naar een hoger niveau tillen? Dan is hoogpolig tapijt de sfeermaker bij uitstek. Dankzij de warme uitstraling, wordt hoogpolig tapijt meestal gebruikt in de woon- of slaapkamer. En hoewel je met hoogpolig kiest voor een knusse en romantisch sfeer past het ook uitstekend in een strakke inrichting.

Bouclé

Een verrassende verschijning in huis

Weinig stoffen die zo veelzijdig zijn als bouclé. Het is klassiek, elegant en trendy, en geeft je woning een verrassend opvallende uitstraling. Bouclé - Frans voor ring of lus - is geweven van onregelmatig bewerkte garens, waardoor het tapijt een zee is van in elkaar verweven lussen. Ook in praktische zin blinkt bouclé uit: het behoudt zijn uitstraling en is eenvoudig te onderhouden.

Natuur

Het comfort van de natuur onder je voeten

Met onze duurzame stoffen haal je de natuur in huis. Natuurtapijten zijn terug van weggeweest en passen helemaal bij de duurzame way of life. Steeds meer mensen denken weer ecologisch en in die gedachte voelt bijvoorbeeld tapijt van sisal of zeegras zich uitstekend thuis. Net als wol en katoen. Duurzame en comfortabele stoffen met een zuiverend en herstellend vermogen.

Project

Een tapijt dat jarenlang op topniveau presteert

Haal het beste van twee werelden in huis met een projecttapijt. Het heeft de sfeer en uitstraling van een thuiskantoor en de kwaliteiten van een bedrijfstapijt. Het voldoet namelijk aan alle eisen voor intensief gebruik, bijvoorbeeld in kantoren, onderwijs- en zorginstellingen, horecagelegenheden en op trappen. Het is slijtvast, brandveilig en vuilwerend en het behoudt jarenlang zijn uitstraling.

Vakkundig voor jouw gemaakt

Bij de meeste gordijnen ontvang je een korting op de confectie. We meten in, maken het op maat en hangen het perfect in de ruimte.

Onze montageservice

Geniet van een perfecte afwerking

Plooien

Je gordijn verdient de perfecte plooi

Een mooi gordijn verdient een minstens zo mooie afwerking met een plooi. Bijvoorbeeld een enkele of dubbele plooi, ook wel vlinderplooi genoemd. Of een retourplooi bij wat stuggere stoffen. Houd er rekening mee dat je met plooi ook kiest voor een plooihoogte van 8, 10 of 12 centimeter. Dit is de hoogte tussen de bovenkant van het gordijn en de haak. Dit hoofdje bedekt de runnertjes en een deel van de rail en zorgt voor minimale lichtinval. Onze stylisten kunnen je er alles over vertellen.

Wavegordijn

Laat je gordijn leven met een waveplooi

Een gordijn dankt zijn strakke uitstraling aan een uitgekiend systeem van runners, gordijnband en gordijnhaakjes. En dankzij de ‘waveband’ krijgt het gordijn letterlijk een extra dimensie. Er ontstaat een golf-effect bij het gordijn, vergelijkbaar met een confectie op ringen. En dankzij de runners die met een koordje verbonden zijn, ontstaat er een mooie regelmatige plooi in je gordijn.

Vouwgordijn

Spelen met licht en sfeer

Prachtig en praktisch. Duidelijker kunnen we niet zijn over onze vouwgordijnen. Met deze stijlvolle gordijnen speel je bijvoorbeeld heel eenvoudig met de lichtinval in je huis. Het ene moment geef je de zon alle ruimte, terwijl je het andere moment kiest voor wat privacy. Bovendien heb je bij Tapijtcentrum Nederland volop keuze om te combineren met bijpassende overgordijnen. Onze stylisten inspireren je graag met verrassende combinaties.

Stansringen

Ooo … wat een prachtige gordijnafwerking

Elke afwerking heeft zo zijn eigen uitstraling. Passend bij jouw stijl, maar óók bij je gordijnstof. Zo adviseren we voor stuggere stoffen vaak stansringen of confectie met een plooi aan ringen. Het haakje gaat dan door een oogje aan de ringen. Hierbij blijven je stijlvolle ringen en roede volledig zichtbaar. Zoals je bij ons gewend bent, zijn de ringen verkrijgbaar in zeer diverse kleuren en maten. Onze stylisten maken je graag wegwijs in het aanbod.

Zorg voor een stevige basis met een rail of roede

Rails

Alles op rolletjes voor jouw wooncomfort

Een gordijn is pas echt af als het voorzien is van een bijpassende gordijnrails. Functioneel hoogwaardig en perfect passend bij jouw stijl. Bij Tapijtcentrum Nederland vind je de rail die past bij jouw interieur. Van stabiele aluminium glijders en wave-rails tot elektrische plug-en-play-systemen. Stuk voor stuk geruisloos en verkrijgbaar in een uitgebreid kleurenpallet. Én natuurlijk met stijlvolle eindknoppen voor de persoonlijke touch.

Roedes

Een afwerking om door een ringetje te halen

Een gordijn is pas echt af als het voorzien is van een bijpassende gordijnrails. Functioneel hoogwaardig en perfect passend bij jouw stijl. Bij Tapijtcentrum Nederland vind je de rail die past bij jouw interieur. Van stabiele aluminium glijders en wave-rails tot elektrische plug-en-play-systemen. Stuk voor stuk geruisloos en verkrijgbaar in een uitgebreid kleurenpallet. Én natuurlijk met stijlvolle eindknoppen voor de persoonlijke touch.

Alles in één

Van interieuradvies tot en met realisatie… Wij doen alles voor vloeren en ramen.