Maarssen - beige

Prijs (p/str. meter): € 179,00 € 44,75 p/m2 Gratis gelegd*
Op voorraad
  • Polyamide
  • 7 jaar garantie
De Maarssen is een hoogpolige vloerbedekking van een hoogwaardig polyamide garen. Polyamide staat o.a. voor kwaliteit en comfort. Op een ondertapijt gelegd wordt deze eigenschap extra versterkt.
Details
Montage
Bestelinformatie

Eigenschappen

Productnaam MAARSSEN
Productnummer 1250151
Kleur Beige
Poolmateriaal POLYAMIDE
Rug ACTION-BACKING
Fabricage methode 3/16TUFT
Rolbreedte 400 cm
Poolgewicht 1500 gram per m2
Garantie
Woonkamer
Hal / trap / overloop
Slaapkamer

7 jaar garantie
5 jaar garantie
7 jaar garantie

De vakbekwame montageservice van Tapijtcentrum Nederland

In ons jarenlange bestaan hebben we enorm veel ervaring en een ongekend vakmanschap opgebouwd. Onze vakmensen kunnen de meest specialistische projecten aan en garanderen je een perfect gemonteerde vloer. Laat de montage dus maar aan ons over!

Online bestellen in 3 stappen

Bij Tapijtcentrum Nederland kun je eenvoudig online bestellen. Na het klikken op ‘online bestellen’ krijg je een scherm met gegevens die van belang zijn voor je bestelling. Hier kun je de productkosten berekenen en binnen 3 stappen is je bestelling verwerkt.

Productprijzen

Alle getoonde verkoopprijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief transportkosten. We hebben het altijd over productprijzen! Houdt hierbij rekening met eventuele extra kosten die ontstaan door een ondervloer, plinten of profielen en verwerking. Onze adviseur zal je hierover telefonisch informeren.

Makkelijk betalen

Bij Tapijtcentrum kun je altijd eenvoudig betalen. Dit kan vooraf met een overboeking, per PIN in één van onze winkels of bij onze monteurs als zij de producten bij je thuis komen monteren. Bekijk voor meer informatie onze voorwaarden.

Geschikte ondervloeren

Het ultieme comfortabele gevoel? Leg dan je tapijt op ondertapijt. Door het ondertapijt voelt het een stuk zachter aan en gaat je tapijt een stuk langer mee. Daarnaast dempt ondertapijt het geluid en isoleert het nog beter. Er zijn diverse kwaliteiten van ondertapijt, hoe beter de kwaliteit des te meer comfort je hebt.

Bekijk alle ondervloeren
Snijvast Ondertapijt
Gladschuim
Super Black
Duralay Sponsrubber

Advies en informatie

Tapijtcentrum Nederland heeft al meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van vloeren en raamdecoratie. Daardoor beschikken we over kennis die we graag met je willen delen. Informatie over onze producten en eigenschappen van onze materialen bijvoorbeeld. Ook helpen we je graag met het kiezen, monteren en onderhouden van je vloer en/of raamdecoratie.

Voel je thuis bij Tapijtcentrum Nederland

© 2018 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp: twee ons communicatie
Realisatie: Digitics

Ook wij gebruiken cookies op onze siteMeer weten?