Trapbekleding

Maurice

Kleur: Flamingo

gelegd

€ 57 25 , p/m2 i

Actie gelegd *

op voorraad

  • Inclusief bezorging en opleverrapport
  • Vloerinspectie, inmeten en legplan
  • Product inclusief styling advies
  • TCN productgarantie en 1 jaar extra garantie op montage
  • Inclusief bezorging en opleverrapport
  • Vloerinspectie, inmeten en legplan
  • Product inclusief styling advies
  • TCN productgarantie en 1 jaar extra garantie op montage

Productinformatie

Goed om te weten

Productnaam
Maurice
Poolmateriaal
100% polyamide
Poolgewicht
1260
Rolbreedte (cm)
400 b
Rug / Groef
Fb
Fabricage
1/10tuft
Productnummer
1007117
Kleur
Flamingo
Woonkamer
7 jaar garantie
Hal / trap / overloop
5 jaar garantie
Slaapkamer
7 jaar garantie
Project
3 jaar garantie

Frisé

Een prachtige en levendige structuur op je vloer

Frisé zorgt voor leven in de brouwerij bij je thuis. Met dit tapijt realiseer je een prachtige, levendige oppervlaktestructuur. Bijkomend voordeel: het tapijt is zeer duurzaam en vraagt nauwelijks onderhoud. Zo heb je wel de lusten, maar niet de lasten met deze sfeermaker.

Hoogpool

De warme sfeermaker in elke woning

Wil je de warme uitstraling thuis naar een hoger niveau tillen? Dan is hoogpolig tapijt de sfeermaker bij uitstek. Dankzij de warme uitstraling, wordt hoogpolig tapijt meestal gebruikt in de woon- of slaapkamer. En hoewel je met hoogpolig kiest voor een knusse en romantisch sfeer past het ook uitstekend in een strakke inrichting.

Bouclé

Een verrassende verschijning in huis

Weinig stoffen die zo veelzijdig zijn als bouclé. Het is klassiek, elegant en trendy, en geeft je woning een verrassend opvallende uitstraling. Bouclé - Frans voor ring of lus - is geweven van onregelmatig bewerkte garens, waardoor het tapijt een zee is van in elkaar verweven lussen. Ook in praktische zin blinkt bouclé uit: het behoudt zijn uitstraling en is eenvoudig te onderhouden.

Natuur

Het comfort van de natuur onder je voeten

Met onze duurzame stoffen haal je de natuur in huis. Natuurtapijten zijn terug van weggeweest en passen helemaal bij de duurzame way of life. Steeds meer mensen denken weer ecologisch en in die gedachte voelt bijvoorbeeld tapijt van sisal of zeegras zich uitstekend thuis. Net als wol en katoen. Duurzame en comfortabele stoffen met een zuiverend en herstellend vermogen.

Project

Een tapijt dat jarenlang op topniveau presteert

Haal het beste van twee werelden in huis met een projecttapijt. Het heeft de sfeer en uitstraling van een thuiskantoor en de kwaliteiten van een bedrijfstapijt. Het voldoet namelijk aan alle eisen voor intensief gebruik, bijvoorbeeld in kantoren, onderwijs- en zorginstellingen, horecagelegenheden en op trappen. Het is slijtvast, brandveilig en vuilwerend en het behoudt jarenlang zijn uitstraling.

Alles in één

Van interieuradvies tot en met realisatie… Wij doen alles voor vloeren en ramen.