Project en kantoor tapijt

Voor elk project een tapijt? Bij Tapijtcentrum Nederland vind je het zeker! Kenmerkend aan ons project tapijt is met name de veelzijdigheid.

Trap tapijt

Slaapkamer tapijt

Laatste meters tapijt

Filteren
Prijs
16 van 1095 weergegeven
+5

Tapijt Absolute - Koraal

€ 39,75 p/m2 Actie gelegd*
+7

Tapijt Caracter - Antraciet

€ 32,25 p/m2 Actie gelegd*

Tapijt Sheraton - Gold

€ 62,25 p/m2 Actie gelegd*
+7

Tapijt Pianosas - Hazel

€ 44,75 p/m2 Actie gelegd*
+7

Tapijt Caracter - Taupe

€ 32,25 p/m2 Actie gelegd*
+5

Tapijt Malaga - Jade

€ 42,25 p/m2 Actie gelegd*

Alles in één

Van advies tot en met realisatie

  • Inclusief bezorging en opleverrapport
  • Vloerinspectie, inmeten en legplan
  • Product inclusief styling advies
  • TCN productgarantie en 1 jaar extra garantie op montage
+3

Tapijt Lecce - L.bruin

€ 37,25 p/m2 Actie gelegd*
+7

Tapijt Caracter - Grafiet

€ 32,25 p/m2 Actie gelegd*
+7

Tapijt Forta - Reseda

€ 37,25 p/m2 Actie gelegd*
+5

Tapijt Absolute - Staal

€ 39,75 p/m2 Actie gelegd*
+3

Tapijt Lido - Mosterd

€ 44,75 p/m2 Actie gelegd*
+7

Tapijt Caracter - Blauw

€ 32,25 p/m2 Actie gelegd*
+2

Tapijt Prestige - Antraciet

€ 52,25 p/m2 Actie gelegd*
+5

Tapijt Nen-pro - Grey

€ 37,25 p/m2 Actie gelegd*
+5

Tapijt Absolute - Goudgeel

€ 39,75 p/m2 Actie gelegd*
+7

Tapijt Caracter - Blauw

€ 32,25 p/m2 Actie gelegd*
16 van 1095 producten weergegeven

Laatst door jou bekeken

Project en kantoor tapijt

Bekijk het complete aanbod
project en kantoor tapijt

Ons tapijt is te gebruiken voor diverse doeleinden, zoals in een kantoor, home office of gewoon als trapbekleding. Daarnaast is dit type vloerbekleding zeer geschikt voor intensief gebruik, werkt het vlamvertragend, is antistatisch én slijtvast. En er is meer, want de antislip afwerking maakt het project tapijt ook nog eens erg veilig. Welk exemplaar mogen onze vakmannen binnenkort deskundig bij jou neerleggen?

Vloerbekleding als onderdeel van je visitekaartje

Kenmerkend aan project- en kantoortapijt is de enorme veelzijdigheid ervan. Kies bijvoorbeeld voor een uniek stukje vloerbekleding door hierin je eigen ontwerp of design te verwerken. Op deze manier kun je een woonruimte geheel naar eigen smaak personaliseren of juist aanpassen aan de hand van een specifieke huisstijl. Dat laatste komt natuurlijk helemaal van pas wanneer je een bepaalde kleurencombinatie wil creëren op kantoor of ander bedrijfspand. En wat dacht je van een gepersonaliseerde vloer in je home office? Het kan allemaal! Een speciaal vormgegeven projecttapijt zorgt hoe dan ook voor een bijzondere eyecatcher en draagt positief bij aan de eerste indruk.

Slijtvast en supersterk karakter

Project- en kantoortapijt wordt voornamelijk gebruikt in de kantorenmarkt. Toch zie je dit zeer slijtvaste tapijt ook terug op andere plekken, bijvoorbeeld in de hal of als trapbekleding. Het sterke karakter van dit tapijt is natuurlijk bij uitstek geschikt op alle plekken die intensief gebruikt worden. Gezien dit intensieve gebruik, moet deze ook voldoen aan een aantal extra eisen ten opzichte van gewoon tapijt. Zo is het van belang dat deze vlamvertragend en antistatisch werkt én de kleurechtheid tijdens het gebruik behouden wordt. Ondanks deze eigenschappen is het uiteindelijk aan de gebruiker zelf welke specificaties aanwezig moeten zijn.

Kwalitatieve vloerbekleding

Met ruim vijftig jaar kennis en kunde aan huis kunnen we stellen dat onze monteurs en stoffeerders vakkundigheid tot in de puntjes beheersen. En dat dragen we graag uit naar onze klanten. We streven naar een perfect eindresultaat voor elke opdracht, dus ook voor jouw kersverse project- en kantoortapijt. Dat zie je allereerst terug in de aangeboden inmeetservice, waardoor er geen verrassingen achteraf zijn en het nieuwe tapijt strak op de vloer ligt. De montage wordt volledig verzorgd door onze eigen vakmannen en na afloop ruimen zij eventuele restmaterialen netjes op. Klaar om jarenlang te genieten van je nieuwe tapijt én te zorgen voor een professionele indruk op je (potentiële) clientèle.

Alles in één

Van interieuradvies tot en met realisatie...
Wij doen alles voor vloeren en ramen.