Woonkamer tapijt

Tapijt in de woonkamer? Zeker doen! Zo’n zachte ondergrond geeft deze woonruimte een behaaglijke uitstraling en bovenal tevreden onderdanen.

Luxe tapijt

Zacht tapijt

Laatste meters tapijt

Filteren
Prijs
16 van 1128 weergegeven
+9

Tapijt Alexia - Zwart

€ 42,25 p/m2 Actie gelegd*
+7

Tapijt Gouda - Oker

€ 42,25 p/m2 Actie gelegd*
+5

Tapijt Absolute - Staal

€ 39,75 p/m2 Actie gelegd*
+11

Tapijt Athene - Oxblood

€ 69,75 p/m2 Actie gelegd*
+13

Tapijt Acapulco - Berber

€ 49,75 p/m2 Actie gelegd*

Alles in één

Van advies tot en met realisatie

  • Inclusief bezorging en opleverrapport
  • Vloerinspectie, inmeten en legplan
  • Product inclusief styling advies
  • TCN productgarantie en 1 jaar extra garantie op montage
+5

Tapijt Arcade- new - Grijs

€ 69,75 p/m2 Actie gelegd*
+1

Tapijt Steenuil - Quinoa

€ 59,75 p/m2 Actie gelegd*
+4

Tapijt Dallas - Oceaan

€ 32,25 p/m2 Actie gelegd*
+12

Tapijt Florence - Moss

€ 52,25 p/m2 Actie gelegd*
+15

Tapijt Claire - Donkergrijs

€ 89,75 p/m2 Actie gelegd*
+7

Tapijt Meppel - Blush

€ 37,25 p/m2 Actie gelegd*
+5

Tapijt Carlotta - Turquoise

€ 54,75 p/m2 Actie gelegd*
+7

Tapijt Caracter - Zand

€ 32,25 p/m2 Actie gelegd*
+7

Tapijt Ede - Jade

€ 39,75 p/m2 Actie gelegd*
+1

Tapijt Prestige - Antraciet

€ 52,25 p/m2 Actie gelegd*
16 van 1128 producten weergegeven

Laatst door jou bekeken

Woonkamer tapijt

Ruim assortiment

In ons assortiment woonkamer tapijt vind je exemplaren in allerlei dessins, kleuren en materialen. Welke variant het beste past bij jouw woonstijl en persoonlijke wensen? Dat is een vraag die onze specialisten zeker voor je kunnen beantwoorden. Bekijk hierboven het aanbod óf kom eens gezellig langs in één van onze winkels.

Breng sfeer in je interieur

Op zoek naar meer sfeer en warmte in de huiskamer? Kies dan voor een tapijt als vloerbekleding voor in de woonkamer . Een tapijt kan ervoor zorgen dat jouw ietwat kille interieur tóch een warme uitstraling kan krijgen. Letterlijk warm, want een tapijt houdt warmte binnenshuis vast en heeft dus tegelijkertijd isolerende eigenschappen. Daarnaast heeft het natuurlijk voornamelijk een decoratieve functie. Binnen ons aanbod vind je allerlei verschillende soorten en maten en is er altijd wel een exemplaar dat zorgt voor eenheid in de woonkamer. Met tapijt heb je overigens ook minder last van ronddwarrelend stof. Dit bijt zich namelijk vast in het tapijt, waardoor het stof amper zichtbaar is en je niet iedere dag met een stofzuiger in de weer hoeft.

Advies op maat

Wil je graag tapijt in je woonkamer, maar heb je geen idee welk tapijt er bij jouw meubels en interieur pas? Neem dan contact met ons op. We geven namelijk gratis en vrijblijvend interieuradvies. Dat kan bij jou thuis, maar ook bij ons in de winkel. Eén van onze interieurstylisten zal je van advies op maat voorzien en met jou al je woonwensen bespreken. Er wordt rekening gehouden met het beschikbare budget, zodat jij precies weet wat alle mogelijkheden zijn.

Van koop tot montage

In het hele proces van kopen tot aan de uiteindelijke oplevering van het product, krijg je te maken met vakmanschap. Zowel onze interieurstylisten als onze vakmannen hebben oog voor detail en streven naar een perfect eindresultaat. De inmeetservice moet ervoor zorgen dat het tapijt precies op zijn plek komt te liggen en er geen verrassingen optreden tijdens het monteren of achteraf. Eventuele restmaterialen worden na afloop netjes meegenomen en opgeruimd door onze vakmannen. Zo heb je zelf geen omkijken naar de montage en kun je meteen genieten van je kersverse tapijt in de woonkamer.

Alles in één

Van interieuradvies tot en met realisatie...
Wij doen alles voor vloeren en ramen.