Zacht tapijt

Een zacht tapijt is, anders dan je misschien denkt, zeer praktisch. De lage pool maakt het namelijk een compact type vloerbedekking, waardoor je het bijvoorbeeld eenvoudig kunt reinigen.

Slaapkamer tapijt

Woonkamer tapijt

Laatste meters tapijt

Filteren
Prijs
16 van 1128 weergegeven
+5

Tapijt Carlotta - Turquoise

€ 54,75 p/m2 Actie gelegd*
+7

Tapijt Gouda - Blush

€ 42,25 p/m2 Actie gelegd*
+15

Tapijt Claire - Bisque

€ 89,75 p/m2 Actie gelegd*
+11

Tapijt Athene - Oker

€ 69,75 p/m2 Actie gelegd*
+6

Tapijt Aalst - Jade

€ 44,75 p/m2 Actie gelegd*

Alles in één

Van advies tot en met realisatie

  • Inclusief bezorging en opleverrapport
  • Vloerinspectie, inmeten en legplan
  • Product inclusief styling advies
  • TCN productgarantie en 1 jaar extra garantie op montage

Tapijt Solare - Savanne laatste meters

€ 47,25 € 33,08 p/m2 Actie gelegd*
+5

Tapijt Arnhem - Desert

€ 49,75 p/m2 Actie gelegd*
+5

Tapijt Carlotta - Onyx

€ 54,75 p/m2 Actie gelegd*
+7

Tapijt Meppel - Moss

€ 37,25 p/m2 Actie gelegd*
+2

Tapijt Maurice - Cappucino laatste meters

€ 57,25 € 40,08 p/m2 Actie gelegd*

Tapijt Almere - Lei

€ 74,75 p/m2 Actie gelegd*
+12

Tapijt Florence - Gold

€ 52,25 p/m2 Actie gelegd*
+1

Tapijt Prestige - Antraciet

€ 52,25 p/m2 Actie gelegd*
16 van 1128 producten weergegeven

Laatst door jou bekeken

Zacht tapijt

Veelzijdig en zacht

Ondanks de compacte uitstraling, wordt het oppervlak gekenmerkt door een fluwelig en glad materiaal. Hierdoor voelt het heerlijk zacht aan de voeten en is het eveneens een goede keuze voor vloerbekleding in de woon- en slaapkamer. Benieuwd naar ons assortiment zacht tapijt? Bekijk het hier óf breng een bezoek aan één van onze winkels.

Voordelen van laagpolig tapijt

Bij het kiezen van een tapijt heb je de keus tussen een hoog- of laagpolig tapijt. Onze zachte tapijten zijn laagpolig en dat brengt een hoop voordelen met zich mee. Zo houden dit soort tapijten minder stof vast én zijn ze gemakkelijker schoon te houden. Daarnaast is het makkelijker om meubels te verschuiven op een laagpolig vloerkleed. Een laagpolig tapijt oogt gladder en strakker, daarom is dit soort tapijt vaak een goede match met klassieke en minimalistische woonstijlen. Bovendien is er meer keus in materiaal. Waar hoogpolige kleden vaak van wol worden gemaakt, heb je bij een laagpolig tapijt meerdere mogelijkheden qua materiaal.

De velours trend

Een trend in interieurland is velours. Niet alleen meubels in het fluwelen stofje zijn populair, ook velours onder je voeten is een heuse trend. Een velours tapijt geeft je al snel een luxe en elegant gevoel. Zoals je misschien wel weet van velours, voelt de stof superzacht aan. Ideaal voor een tapijt dus. Bovendien hebben we veel verschillende kleuren tapijt in ons assortiment. Hierdoor vind je gegarandeerd een kleurtje dat perfect in jouw interieur past. Een velours tapijt is geschikt voor verschillende woonruimtes in je huis. Zo kun je ervoor kiezen om je slaapkamer een klassieke uitstraling te geven. Wil je juist meer sfeer in je woonkamer, dan kan een velours tapijt daaraan bijdragen.

Deskundig vakwerk

Het monteren van vloeren en tapijt is iets wat we al vijftig jaar doen. Onze monteurs zijn dan ook erg bekwaam en beheersen vakkundigheid tot in de puntjes. Net als jij, streven zij naar een perfect eindresultaat. Dat begint al bij de inmeetservice. Zo weten onze vakmannen bij het moment van plaatsing precies waar zij aan toe zijn en komen ze achteraf niet voor verrassingen te staan. Uiteraard ruimen de monteurs na het leggen van jouw tapijt alle restmaterialen op. Ze vertrekken pas bij jou thuis als jij honderd procent tevreden bent over het eindresultaat.

Alles in één

Van interieuradvies tot en met realisatie...
Wij doen alles voor vloeren en ramen.