• 100% POLYPROPYLEEN
  • 7 jaar garantie
  • Poolgewicht 400 gram per m2
Productnaam
ARDUIN
Productnummer
5699173
Kleur
Antraciet
Poolmateriaal
100% POLYPROPYLEEN
Poolgewicht
400g
Rug / Groef
BITUM
Rolbreedte
50X50cm
Totaalgewicht
3700 cm
Garantie
Woonkamer
Hal / trap / overloop
Slaapkamer
Keuken
Project

7 jaar garantie
5 jaar garantie
7 jaar garantie
5 jaar garantie
3 jaar garantie

De Arduin is een bouclé tapijttegel van 50cmx50cm. Door de compacte lusjes is het een praktische vloerbedekking die eenvoudig in onderhoud is. De Arduin kan in veel ruimtes worden toegepast, denk bijvoorbeeld aan slaapkamers en overloop maar ook aan werkruimtes. Leverbaar in meerdere kleuren.

Alle getoonde verkoopprijzen zijn inclusief BTW maar exclusief transportkosten. We hebben het altijd over productprijzen. Houdt hierbij rekening met eventuele extra kosten die ontstaan door een ondervloer plinten of profielen en verwerking. Onze adviseur zal je hierover telefonisch informeren.

Bij Tapijtcentrum kun je eenvoudig betalen. Dit kan vooraf met een overboeking per PIN in één van onze winkels of bij onze monteurs als zij de producten bij je thuis komen monteren. Bekijk voor meer informatie onze voorwaarden.

Tapijttegels Arduin Antraciet

€4, 25 p/st
Op voorraad

Alles-in-één prijs

Exclusief bijproducten

Dé formule van Tapijtcentrum
© 2021 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden    |    Ontwerp: Tandem    |    Realisatie: WebEngine
Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op tapijtcentrum.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.