• 100% POLYPROPYLEEN
  • 5 jaar garantie
  • Poolgewicht 450 gram per m2
Productnaam
BORNIET
Productnummer
5583673
Kleur
Antraciet
Poolmateriaal
100% POLYPROPYLEEN
Poolgewicht
450g
Rug / Groef
BITUM
Rolbreedte
50X50cm
Totaalgewicht
705 cm
Garantie
Woonkamer
Slaapkamer
Keuken

5 jaar garantie
7 jaar garantie
5 jaar garantie

De Borniet is een zeer sterke tapijttegel met een rib-dessin. Gelegd in blokverband creëer je een spannend effect. In combinatie met je eigen accessoires krijgt de ruimte een geheel eigen identiteit. En een tapijttegel heeft meerdere voordelen, zoals; eenvoudig te leggen en net zo eenvoudig te vervangen in geval van vlekken of beschadiging.

Alle getoonde verkoopprijzen zijn inclusief BTW maar exclusief transportkosten. We hebben het altijd over productprijzen. Houdt hierbij rekening met eventuele extra kosten die ontstaan door een ondervloer plinten of profielen en verwerking. Onze adviseur zal je hierover telefonisch informeren.

Bij Tapijtcentrum kun je eenvoudig betalen. Dit kan vooraf met een overboeking per PIN in één van onze winkels of bij onze monteurs als zij de producten bij je thuis komen monteren. Bekijk voor meer informatie onze voorwaarden.

Tapijttegels Borniet Antraciet

€2, 95 p/st
Meeneemprijs
Laatste meters

Dé formule van Tapijtcentrum
© 2021 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden    |    Ontwerp: Tandem    |    Realisatie: WebEngine
Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op tapijtcentrum.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.