• 100% POLYAMIDE SD
  • 7 jaar garantie
  • Poolgewicht 600 gram per m2
Productnaam
DOLOMIET
Productnummer
5699380
Kleur
Nero
Poolmateriaal
100% POLYAMIDE SD
Poolgewicht
600g
Rug / Groef
BITUM
Rolbreedte
50X50cm
Totaalgewicht
4200 cm
Garantie
Woonkamer
Hal / trap / overloop
Slaapkamer
Keuken
Project

7 jaar garantie
5 jaar garantie
7 jaar garantie
5 jaar garantie
5 jaar garantie

Tapijttegel Dolomiet is een project geschikte kwaliteit. Maar niet alleen op kantoor, ook in vele andere ruimtes is deze tegel een goede keuze. Tapijttegels zijn namelijk eenvoudig te leggen, maar ook eenvoudig te vervangen. Een ideale eigenschap in geval van vlekken of beschadigingen.

Alle getoonde verkoopprijzen zijn inclusief BTW maar exclusief transportkosten. We hebben het altijd over productprijzen. Houdt hierbij rekening met eventuele extra kosten die ontstaan door een ondervloer plinten of profielen en verwerking. Onze adviseur zal je hierover telefonisch informeren.

Bij Tapijtcentrum kun je eenvoudig betalen. Dit kan vooraf met een overboeking per PIN in één van onze winkels of bij onze monteurs als zij de producten bij je thuis komen monteren. Bekijk voor meer informatie onze voorwaarden.

Tapijttegels Dolomiet Nero

€5, 95 p/st
Op voorraad

Alles-in-één prijs

Exclusief bijproducten

Dé formule van Tapijtcentrum
© 2021 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden    |    Ontwerp: Tandem    |    Realisatie: WebEngine
Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op tapijtcentrum.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.