Productnaam
GLOBAL
Productnummer
1193367
Kleur
Marine blauw
Poolmateriaal
100% PROPENA
Rug / Groef
BITUM
Rolbreedte
50X50cm
Poolgewicht
4215 cm

Woonkamer
Hal / trap / overloop
Slaapkamer
Keuken

7 jaar garantie
5 jaar garantie
7 jaar garantie
5 jaar garantie

Slaapkamers

Keuken

Slaapkamers

Woonkamers

Trappen

Anti-statisch

Vlamwerend

Geschikt voor vloerverwarming

Keuken

De Global is een bouclé tapijttegel. Door de compacte lusjes is het een praktische vloerbedekking die eenvoudig in onderhoud is. De Global kan in veel ruimtes worden toegepast, denk bijvoorbeeld aan slaapkamers en overloop maar ook aan werkruimtes. Leverbaar in meerdere kleuren.

Alle getoonde verkoopprijzen zijn inclusief BTW maar exclusief transportkosten. We hebben het altijd over productprijzen. Houdt hierbij rekening met eventuele extra kosten die ontstaan door een ondervloer plinten of profielen en verwerking. Onze adviseur zal je hierover telefonisch informeren.

Bij Tapijtcentrum kun je eenvoudig betalen. Dit kan vooraf met een overboeking per PIN in één van onze winkels of bij onze monteurs als zij de producten bij je thuis komen monteren. Bekijk voor meer informatie onze voorwaarden.

Tapijttegels Global blauw

€7, 50 p/st
  • Poolgewicht 580 gram per m2
  • 100% PROPENA
  • 7 jaar garantie
Marine blauw
Op voorraad
Gratis woonadvies thuis of in de winkel
Direct bestellen

Dé formule van Tapijtcentrum
© 2019 Tapijtcentrum Nederland. Alle rechten voorbehouden    |    Ontwerp: twee ons communicatie    |    Realisatie: WebEngine
Wij gebruiken cookies en verzamelen data om je ervaring continu te verbeteren op tapijtcentrum.nl. Door onze website of diensten te gebruiken, stem je ermee in dat wij deze gebruiken. Klik hier om onze Privacy & Cookie Policy te lezen.